FoodPanda si mancarea vine la domiciliu

mancare la domiciliu

S-a mai incheiat o zi de munca. O zi in care nu am avut timp nici sa respir. Ma consider o fericita pentru ca am rar astfel de zile foarte incarcate. Cand pleci dimineata si vii seara, la intoarcere fie nu mai ai timp, fie nu mai ai chef si energie sa gatesti ceva pentru familia ta. Totusi, trebuie sa ii hranesti cumva. Si atunci ce faci? Oua ochiuri la cina nu prea merge, mama soacra sigur nu e atat de iubitoare incat sa se deplaseze doua etaje sa faca ceva de mancare si cei mici bat cu furculita in masa ca le e foame. Inainte sa imi spuneti ca nu aveti copii, va mai dau eu alte situatii posibile: ti-e greu sa te trezesti dimineata cu o jumatate de ora mai devreme sa iti pregatesti un pranz sanatos pe care sa il cari la munca, te trezesti cu musafiri neanuntati si nu ai cu ce sa ii servesti sau poate ai o nevasta gravida careia ii vine pofta de papanasi in timp ce tu te uiti la meci. Ce ramane de facut? Sa comanzi mancare la domiciliu.

mancare la domiciliuM-am lovit de nevoia de a comanda mancare online de multe ori. De fiecare data trebuia sa iau la rand cateva restaurante cu specificul de care aveam pofta, sa ma uit in ce zona livreaza, sa vad care are oferte mai bune, apoi ma trezeam ca respectivul local nu mai livreaza dupa ora 21:00 sau ma costa mai mult livrarea decat mancarea in sine. De curand, insa, am descoperit Food Panda. Food Panda este un serviciu online, un soi de portal al localurilor din marile orase ale tarii(Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta si Brasov) care livreaza mancare acasa. Cum functioneaza Food Panda? Accesezi site-ul de pe un calculator sau de pe dispozitivele mobile din dotare(au aplicatii si pentru iPad, iPhone dar si pentru toate deviceurile care funtioneaza pe Android sau Windows Mobile). Selectezi locatia ta si Food Panda iti va da o lista a tuturor restaurantelor care fac livrari pe zona ta. Ba chiar te va anunta din start daca vreunul dintre ele si-a incheiat programul de livrare pe ziua respectiva. Tot ce trebuie sa faci tu e sa alegi restaurantul din al carui meniu vrei sa mananci, sa pui in cos preparatele care ti-au facut cu ochiul, sa alegi modalitatea de plata si sa plasezi comanda. Mai mult decat atat, pe Food Panda, este pusa la vedere pagina de promotii si discounturi din care afli dintr-o privire ce oferte sunt disponibile in restaurantele de pe platforma. Altfel, ti-ar fi foarte greu sa iei la rand site-urile a zece-douazeci de localuri si sa vezi care ofera reduceri in ziua aceea. Cu Food Panda stii din start cat dureaza pana se livreaza mancarea, care e comanda minima si daca se plateste in plus pentru livrare la restaurantul pentru care ai optat.

E genial faptul ca introduci o singura data adresa/adresele de livrare si Food Panda le tine minte. In fiecare zi poti comanda de la un alt restaurant, fara a fi nevoie de cont nou si reintroducerea datelor. Slava Domnului, ai de unde alege: sunt zeci de restaurante oferind feluri de mancare din aproape toate bucatariile lumii. Diversitatea e la ea acasa! Preturile difera de la local la local si sunt preturi pentru orice buzunar.
Untitled1
Daca descoperi un restaurant din care nu ai comandat pana acum si stai in dubii daca sa plasezi comanda sau nu, iti pot fi de mare folos recenziile lasate de alti utilizatori pe pagina de pe Food Panda dedicata restaurantului respectiv. Food Panda poate fi accesat gratuit atat de pe calculator cat si de pe tableta sau telefon prin intemediul aplicatiei pentru mobil. Din doar cateva clickuri, comanzi online mancarea preferata si o primesti rapid acasa sau la serviciu. Aplicatia tine minte si din ce restaurante ai comandat si ce mancare ai comandat asa ca, daca azi ai mancat un sushi bun si il vrei si maine, e suficient sa arunci un ochi in contul tau si il gasesti mult mai rapid pentru a-l adauga in cos. Platesti online sau la livrare si … mananci.

atelierulfamiliei.ro

La sfarsitul mesei sunt sigura ca vei spune „Sarut mana pentru masa, Food Panda!” Pentru ca Food Panda inseamna mancare buna. Serviciul FoodPanda e eficient pentru ca ofera varietate mare de restaurante si meniuri, pentru ca iti arata din start detaliile de livrare si ofertele disponibile, pentru ca te ajuta sa faci economie de bani dar si de timp. Poti sa crezi ca mamele noastre munceau o zi intreaga pentru doua feluri de mancare, o paine calda si o placinta si noi le putem avea pe masa acasa cu un simplu click?

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 23/01/2015
    Răspunde

    Binevenit acest Food Panda atunci cand nu ai timp sa gatesti,deci mancare buna,diversa,ieftina,e ok.

    • cristina
    • 23/01/2015
    Răspunde

    Mai ales Pizza pe pe toate gusturile 😀

    • Mariana Cioranu
    • 23/01/2015
    Răspunde

    E foarte important acest articol pentru ca daca nu ai timp sa gatesti e bine sa stim ca exista si acest Food Panda.

  1. Răspunde

    Mai mult decat util acest restaurant.Da, am dese momente cand n-as gati mai nimic, eu apelez la pizza, cand nu am timp de gatit.Pupici!

    • Hacman Mariana
    • 23/01/2015
    Răspunde

    Super!Food Panda vine in ajutorul nostru in caz ca nu avem timp sau chef sa gatim,…pizza e totusi de cele mai multe ori cea mai buna….Pofta buna!

    • Coman Monica Nicoleta
    • 24/01/2015
    Răspunde

    si eu fac la fel,cand nu am timp de pregatit mancarea si vin obosita de la munca Food Panda ma salveaza.Au o mancare exceptionala!!!

  2. Răspunde

    Imi plac animalele, imi place mancarea, deci.. (nu..nu imi place sa mananc animalele :D) asadar Food Panda e pe placul meu. E foarte ok ideea asta de centralizare, nu mai piersi timpul sa iti aduci aminte „Oare cum se chema localul ala cu pizza buuuuna!!??!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares