Nu cumpar brad online

brad ca în filmele americane cum sa împodobești

Am cautat in ultimile zile sa imi cumpar si eu un brad. Stiu ca ecologistii nu sunt multumiti niciodata, insa eu as merge pe brad artificial ca pe ala il iau si ma tine 10 ani. Uite asa, am plecat la cautat de brazi. Vazusem cateva cataloage inainte si m-am dus cam pe unde imi placuse mie mai mult ce vazusem in poze. Daca nu stiati, va mai spun si eu: toate imaginile din cataloage sunt cu titlu de prezentare. Asa se face si cand vezi la Tv reclama ca la magazinul X are super banane si, cand ajungi acolo, gasesti banane ori verzi, ori stricate.

Sa revenim la brazii nostri: in cataloage erau de o frumusete rara, desi, culoare verde inchis. Cand te duceai sa te uiti la ei, gaseai undeva pe la 200 -300 de lei, mai mult boscheti de toamna decat brazi artificiali. Aia care erau mai desi si mai rasariti, erau de fapt, pini artificiali care nu au nici aceiasi culoare nici acelasi aspect. Bine macar ca i-am vazut inainte, ca sa ma lamuresc ca ar fi o prostie sa incerc sa comand bradul de Craciun online, indiferent ca ar fi el natural sau artificial.

Exista mari sanse sa primesti ceva ce nu seama deloc cu fotografia si, desi exista posibilitatea de a-l returna si a-ti primi banii inapoi, nu ma linisteste treaba asta. Nu imi cumpar brad in octombrie ca sa am timp si de retur si nu vreau sa risc sa ma trezesc pe 20 decembrie ca am primit un brad pe care nu-l pot impodobi si mai imi tine si banii blocati pana dupa sarbatori.

bottegaverde.ro

Ma enervase treaba asta pentru ca gasisem niste super reduceri la brazi artificiali pe un site dar nu ma incumet sa il cumpar pe al meu de acolo. Nu au nici magazin de prezentare, nici optiunea sa il ridic de la ei ca sa il verific asa ca, prefer sa ma lipsesc. Mai caut. Nu imi cumpar brad pentru Craciun din magazine online!

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 11/12/2014
    Răspunde

    Sunt de acord cu tine,mai bine mergi si cumperi de a un magazin(artificial) ori in locul de desfacere a brazilor verzi,macar vezi ce cumperi.

  1. Da asa este , pentru ca il cumperi pe o perioada indelungata si ar fi pacat sa nu iti placa si sa il ti in casa 🙂

  2. Răspunde

    Si eu am un brad artificial pe care l-am cumparat acum cativa ani si e bine mersi. Inainte cumparam brazi naturali si a doua zi erau pleostiti din cauza caldurii si se umplea camera de ace. Imi era si mila de el. Chiar daca nu sunt o ecologista ferventa, prefer sa las brazii in padure.

    • Balaban Violeta
    • 11/12/2014
    Răspunde

    si eu am brad artificial.il am de mult timp,iar acum cateva seri l.am impodobit si stau fara grija ca nu imi va face mizerie,taierea brazilor ani la rand si aruncarea lor ne va lasa fara paduri si oxigen de care avem nevoie

  3. Buna Cristina!Pot spune ca sunt norocoasa!Locuiesc intr-o zona de munte si in apropierea sarbatorilor vin din poarta-n poarta,din casa-n casa foarte multi vanzatori de brazi ,fac chiar si reduceri ,ne putem alege ce brad dorim!Dar ,daca nu as avea de unde sa-mi i-au un brad frumos,la un pret bun mi-as cumpara unul artificial.Intradevar nu e bine sa taiam padurile in cazul in care nu plantam noi puieti, …de sarbatori daca ,,nu miroase a cetina verde” parca nu e Craciun!

    • Yonela Mihaela
    • 11/12/2014
    Răspunde

    Eu și anul acesta voi opta tot pe un brad artificial,îl am deja de 3 ani și arată super.Nici eu nu m-aș încumeta să cumpăr online,pentru că există așa cum ai spus și tu șansa să te trezești fără un brad în seara de Crăciun.

  4. Răspunde

    Eu am sa imi umpar unul in gavanos, de dimensiuni mai mici si apoi sa il plantez . Nu imi place sa il arunc 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares