Mosule, daca existi, adu-mi un PowerBank GOCLEVER!

PowerBank GOCLEVER

Draga Mosule,

stiu ca e inca devreme dar, anul asta, iti scriu de la inceputul lunii ca sa fiu sigura ca nu ma mai iei cu povesti ca nu ai primit scrisoarea mea. Acum doi ani, am trimis-o prin Posta si au facut-o pierduta(sigur i-ai mituit!). Anul trecut, am trimis-o prin curier si mi-ai spus ca, din cauza drumurilor inzapezite, ai primit scrisoarea mea prea tarziu si nu ai mai avut timp sa cumperi ce-ti cerusem.

Anul asta, ti-ai gasit belea ca am facut rost de adresa ta de mail si nu mai ai scuze sa nu-mi cumperi ce-mi doresc. Vreau o banca! Nu o banca d-aia cu bani. O banca de curent pentru toate gadgeturile pe care mi le-a adus …altcineva( ca tu n-ai binevoit).

Norocul meu a fost cu Iepurasul de Pasti ca a gasit la GOCLEVER o tableta ieftina si un smartphone la un pret accesibil si mi le-a adus el. Asadar, unica problema pe care o am acum, e ca stau prea mult conectata pe aparatele de mi le-a adus Darnicul Urecheat si nu le tine bateria cat pot eu sa le butonez. Uite asa, ajung sa ma lase telefonul in timp ce vorbesc cu prietena mea(apropo, suntem cuminti: nu barfim, numai discutam asa despre X si despre Y), sa moara tableta fix cand trebuie sa dau publicare unui articol pe blog(ca doar ii ajung si ei patru ore de jucat Candy Crush), sa se inchida MP3 Playerul, tocmai cand Indila ajunge la refren si sa ma trezesc cantand singura sau mai degraba ragand precum magarul si sa ma anunte si aparatul ca e in pana de baterie, tocmai cand trebuie sa imi pozez sarmalele aburinde si sa le postez pe facebook.

Asta nu e viata. Degeaba am eu atatea device-uri minunate, daca toate electronicele astea depind de chestiile alea mici, urate si negre care nu sunt niciodata acolo cand ai nevoie de ele(bateriile). PowerBank GOCLEVER

Mai ies si eu din casa ca orice om, mai plec la un drum mai lung sau vreau sa petrec o zi in oras si ma trezesc ca incepe sa imi piuie telefonul in geanta(si nu piuie deloc a fericire ci a baterie goala). Mi-a luat telefon mobil tocmai pentru ca iubesc libertatea de miscare. Daca vroiam sa stau „priponita” langa priza, pastram telefonul fix cu disc si gata.

Uite ca, dupa ce a scos rand pe rand tablete, smartphone-uri, GPS-uri, netbook-uri, modemuri si media playere, GOCLEVER, a facut o noua mutare inteligenta si a lansat dispozitivul pe care ti-l cer eu azi: GOCLEVER PowerPack 5000. Mai pe intelesul tau, ca nu stiu daca in Laponia a aparut inca, e o baterie externa, o banca de energie care imprumuta din energia ei gadgeturilor de de care eu am nevoie si le ajuta sa functioneze cand ale altora se inchid deja.

Nu sunt mereu in masina ca sa pot incarca telefonul la priza din masina si nici nu sunt dispusa sa stau deconectata de pe facebook ca sa fac economie de baterie. Atunci, PowerPack 500 ar fi de mare ajutor. ll scoti din geanta, conectezi la el telefonul sau tableta, le incarci si ai parte de energie suplimentara de pana la sase ore.

Cutiuta asta magica, e compatibila cu toate gadgeturile cu port USB, indiferent ca e USB 2.0 sau mini USB, are o capacitate de 5000 mhA si incap toti chiar daca are dimensiuni asa reduse(99x72x18 mm). Pana si portofelul meu e mai mare. Mai greu nu e, ca e tot timpul gol, dar asta e alta problema. Numai uita-te cate aparate poti sa incarci cu ajutorul lui!

Daca stau bine sa ma gandesc, daca imi cumperi mie PowerBank-ul asta, cumpara-ti si tie unul! Sa nu mai patesti ca acum cativa ani cand iar te-ai scuzat ca nu ai reusit sa ajungi ca ti s-a descarcat GPS-ul si n-ai avum cum sa-l incarci in sanie. Poti sa-ti incarci si e-book-ul ala in care ajutoarele ti-au scris cine a afost cuminte si cine nu, poate asa o sa vezi ca Adriana, desi nici nu stie ce inseamna „cuminte”, primeste numai cadouri scumpe. Are el acolo in cutie, patru mufe diferite care il fac compatibil cu multe modele de telefoane, tablete sau aparate foto.

Tableta nu mi-ai luat, smartphone nu. Daca nici anul asta nu gasesc nimic sub brad, o sa le spun tuturor ca fie nu existi, fie cauti scuze ca sa nu-mi aduci nimic si sa opresti pentru tine toate electronicele utile pe care ti le-am cerut de la GOCLEVER! Daca existi, adu-mi un PowerPack 5000 GOCLEVER, ca sa nu mai raman niciodata fara baterie! Am nevoie urgenta de acest incarcator de rezerva usor de transportat!

Te astept cu drag,

Cristina

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 01/12/2014
    Răspunde

    Mi-a placut mult articolul,m-a amuzat,doresc ca Mosul sa-ti aduca ceea ce-ti doresti,PowerPack 5000 GOCLEVER,un produs util ,de mare nevoie.

  1. Am inceput luna cu mult umor ❗ Foarte frumos acest articol!Mi-ai dat o idee buna,sa-i scriem scrisoare mosului chiar de astazi,sa aiba timp sa caute ce ne dorim 🙄 😉 asta in cazul in care am fost buni si cuminti ❗ 😉 Anul acesta cu siguranta vei fi prima pe lista mosului si -ti v-a aduce cadoul dorit 😉 😛

  2. Sa-ti implineasca Mosul dorinta! 🙂

    • Irina Calistru
    • 02/12/2014
    Răspunde

    Super, nici nu stiam ca exista asa ceva. Vazusem la cineva un fel de husa pt iphone care e un fel de incarcator dar ceva pt toate cele electronice chiar nu stiam ca exista

    • Aluculesei Brindusa
    • 02/12/2014
    Răspunde

    si mie mosule sa imi aduci unul 😀

    • Savu Cristiana
    • 02/12/2014
    Răspunde

    Mi-a placut mult articolul,m-a amuzat,doresc ca Mosul sa-ti aduca ceea ce-ti doresti,PowerPack 5000 GOCLEVER,un produs util ,de mare nevoie. 😛

    • popa george
    • 02/12/2014
    Răspunde

    Pupici frumoaso La Multi Ani Sanatosi

    • Maria Agurita Ignat
    • 02/12/2014
    Răspunde

    Ai fost cuminte sa vină Moşul pe la tine, mândro? 😛 😛 Interesant produsul

    • Iorga Daniela Ionela
    • 03/12/2014
    Răspunde

    sper sa iti citeasca Mosul articolul si sa iti respecte dorinta,pentru ca esti o fata cuminte cu suflet de aur!

    • Balaban Violeta
    • 04/12/2014
    Răspunde

    mosul sigur va avea grija si va trece si pe la persoanele cuminti 🙂

    • Fairytale
    • 06/12/2014
    Răspunde

    SPER ca a venit Mosul la tine cu tot ce ti-ai dorit.Faine produsele de la go clever.Pupici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares