Mobila-Ghencea.ro – primul pas in construirea lui „acasa”

mobila dormitor mobila ghencea

De ce ne iubim casele? De ce, oriunde am merge, la intoarcere, simtim nevoia sa spunem, fie si in sinea noastra, ca nicaieri nu e mai bine ca la noi acasa, la noi in pat? Pentru ca acasa, totul(pornind de la culoarea peretilor, continuand cu designul mobilierului si terminand cu covorasul de la intrare) este ales de noi, in acord cu firea noastra, tocmai pentru a transforma simpla locuinta menita sa ne tina de cald, sa ne protejeze de ploaie, intr-un camin cald, primitor si relaxant, in acel loc pe care il numim „acasa”.

Cand am terminat de construit casuta noastra de doua camere, ne-am dat seama ca pana atunci doar construiseram o cladire si ca abia de acum vom munci ca sa o facem caminul nostru. Odata finisate incaperile, eram nerabdatori sa ne mobilam casa si sa ne mutam in ea. Prima data, ne trebuia mobila pentru dormitor. Nu stiam unde sa mergem sa gasim mobila ieftina si buna si, Intr-o seara, cand ne intorceam de la cumparaturi, ne-am dat seama ca noi trecem mereu pe langa centul de mobila de la Ghencea si am zis sa intram putin pe acolo. Acel putin a fost norocul nostru. Nu stiu daca ati fost vreodata acolo. Cat te uiti cu ochii, vezi numai mobila. Zeci de producatori de mobila, mii de piese de mobilier.

Dupa doar cateva minute petrecute in centru, am dat peste un dormitor care parca fusese creat pe gustul meu: culoarea care imi placea, patul de mijloc enorm de 160×200 cm, noptierele compacte dar incapatoare, dulapul cu usi glisante si oglinzi, menite sa ne ajute sa castigam spatiu. Nu veniseram pregatiti cu bani de cumparat mobila pentru dormitor, dar ne-am interesat totusi de dimensiunile exacte, de pret si modalitatile de plata si de cum se procedeaza cu transportul.

O doamna foarte draguta ne-a dat toate informatiile necesare, ne-a inmanat o carte de vizita ne-a informat ca gasim aceeasi mobila de la Sembazuru art si pe site, pe mobila-ghencea.ro, si o putem comanda online, fara alte drumuri inutile si batai de cap.

Ne-am dus acasa si am mai masurat o data dormitorul. Am intrat rapid pe Mobila-Ghencea.ro ca sa mai vedem inca o data culoarea mobilei. Era perfecta. Se potrivea cu nuanta peretilor si a tocariei, dimensiunile erau ideale. Erau multe modele de seturi de mobila pentru dormitor sau piese separate, dar am ramas la prima noastra alegere, dormitorul acesta cu aspect modern, simplu si elegant in acelasi timp. Toate pozele inspirau relaxare si confort si am fi putut la fel de bine sa optam pentru a ne face un dormitor la comanda daca nu ne-ar fi placut atat de mult designul si materialul modelului din poza. Ne-am uitat unul la altul si, dintr-o privire am decis sa ne comandam mobila pentru dormitor chiar in acea seara. Spre norocul nostru, dormitorul comandat era in stoc si l-am primit in doua zile, cu transportul gratuit, valoarea comenzii fiind de peste 1000 de lei. L-am platit cu bani cash la livrare.

Mai vazusem noi pe site si o masa pentru living dar am zis sa luam prima data dormitorul si apoi sa ne facem calculele si sa vedem cum procedam cu restul mobilierului. Drept sa va spun, a fost prima data cand am cumparat mobila de pe internet si aveam emotii sa nu trimita prin vreo firma care sa imi aduca mobila lovita. Insa, mobila ne-a fost adusa chiar de catre cei de pe Mobila-Ghencea.ro, in ambalaje de carton si fusese asigurata pe durata transportului, exact cum se spusese si doamna din Showroom.

masa-living-extensibilaMultumiti de calitatea mobilierului primit, de pretul de pe site si de transportul gratuit pe care alte firme  de mobila nu prea il acorda, ne-am cumparat tot de pe Mobila-Ghencea si masa extensibila despre care va vorbeam, o masa si scaune de bucatarie, un cuier, o biblioteca, o canapea si scaune pentru living. Masa am ales-o pentru ca, pe langa faptul ca este extensibila si nu ocupa mult spatiu atunci cand nu avem musafiri, este si combinatia foarte placuta, pe care mi-am dorit-o mereu, sticla groasa cu lemn pe nuanta wenge. Am avut grija sa se potriveasca din punct de vedere cromatic si al designului si cu biblioteca si canapeaua si suntem multumiti de cum se completeaza una pe alta si de aerul modern pe care il dau livingului nostru. Scaunele de bucatarie au si ele povestea lor: eram satula de scaunele de lemn pe care le aveam inainte si imi doream un scaun robust dar elegant, neaparat cu spatar(ii cam dusesem dorul in ultimii ani). Mi s-au parut scaunele perfecte, cu structura metalica cromata si sezut suficient de spatios ca sa stai relaxat la masa, tapitate, confortabile. Acum nu mai scartaie scaunul cand ma pun la masa si nici nu ma mai tem ca as putea sa servesc felul doi pe gresie pentru ca cedeaza cuiele, pentru ca scaunul meu din bucatarie e capabil sa suporte 120 de kg.

scaun-bucatarie-asia-2_

Sa nu va imaginati ca am castigat la loto de ne-am permis sa ni le cumparam pe toate odata! Am ales sa le platim in 12 rate egale fara dobanda, fiind posesori de card de cumparaturi de la Raifeissen Bank( se poate plati in acelasi sistem si de catre cei care au card de credit BCR, Card Avantaj, Bonus Card sau Star BT).

Acum nu mai intru intr-un spatiu gol si rece in care eram nevoita sa imi arunc hainele pe un scaun. Patrund intr-o casa care imi apartine si careia ii apartin. Haina isi are locul ei, canapeaua ne ofera seri magice de relaxare, sustinandu-ne si incalzindu-ne cat timp urmarim un film, televizorul ne zambeste fericit din biblioteca wenge, supa sigur e mai buna savurata din confortul unuii scaun tapitat cu spatar inalt si diminetile sunt mai placute cand te dai jos din patul in care ai dormit regeste, avand suficient spatiu, si  in oglinda iti zambeste cineva. Pardon, asta sunt eu: multumita ca am casa mobilata pe placul meu cu mobilier modern, fara sa fi ramas fara bani de paine. Sunt acasa si aici sunt in siguranta si sunt fericita. Indiferent ce s-ar intampla peste zi, ce m-ar supara, diseara ma intorc acasa intre peretii care inchid acest spatiu minunat care, cu ajutorul mobilierului de pe mobila-ghencea.ro, a devenit caminul la care am visat dintotdeauna.

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • PUIA
    • 06/12/2014
    Răspunde

    superbe multe pe gustul meu dar pina terminam casa mai eee deci mai asteptam

    • Balaban Violeta
    • 06/12/2014
    Răspunde

    superbe..articolul si alegerile facute

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 07/12/2014
    Răspunde

    Alegeri facute cu gust,imi place,frumos articol,se vede din poze frumusetea lucrurilor alese,deci merita vizitat acest site.

    • Irina Calistru
    • 07/12/2014
    Răspunde

    Esti o norocoasa ca i-ai descoperit la timp si ti-ai cumparat totul astfel incat sa se potriveasca cu casa ta

    • Iorga Daniela Ionela
    • 08/12/2014
    Răspunde

    superba mobila aleasa de tine,sa te bucuri de noul camin astfel mobilat si sa fii sanatoasa!

  1. Superba alegere!Casa ta arata incredibil de frumos!Ai gusturi bune la orice!Sa va bucurati si sa le stapaniti sanatosi !Idei geniale,de ajutor si celor care nu prea se pricep sa-si aleaga un mobilier potrivit!

  2. superbe toate modelele..bani sa ai …ca ai de unde cumpara

    • Yonela Mihaela
    • 10/12/2014
    Răspunde

    Din pacate cred ca din nou in Craiova nu exista sediu…Cel putin eu nu stiu de el,cat de norocoasa esti ca stai in Bucuresti.

  3. Răspunde

    eu iti zic de pe acum felicitari ca deja ai castigat premiul I la campania asta 🙂

    • Gutu Adriana Maria
    • 27/09/2015
    Răspunde

    vreau si eu…..de abia astept sa ma mut in casuta mea sa o decorez um vreau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares