Lensa.ro – upgrade la culoarea ochilor

lentile colorate

N-am fost vreodata perfecta si nici nu visez sa fiu. Numai ca, exista unele lucruri pe care am visat intotdeauna sa le pot schimba la mine. Unul dintre ele este culoarea ochilor. De cand ma stiu, mi-am dorit sa am ochii albastri ca marea. Deocamdata mi-am schimbat culoarea ochilor doar virtual prin intermediul unei aplicatii si ma gandes serios sa imi cumpar cateva perechi de lentile colorate, mai ales ca am gasit niste oferte de pret foarte bune pe Lensa.ro.

Lensa este unul din cele mai serioase magazine online de optica, avand pe site sute de produse de calitate foarte buna de la producatori cunoscuti(Bausch & Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, Johnson & Johnson, Maxvue Vision, Sauflon). Vorbim aici de lentile de contact care pot inlocui ochelarii de vedere, lentile de contact colorate si ochelari de soare pentru femei, barbati si copii.big-eyes-cool-blue-lentile-de-contact-colorate-albastre-270x203_0

Numai priviti aici, cate modele de lentile de contact albastre sunt pe site! Cum sa nu iti vina sa ii scrii mosului sa iti aduca macar doua perechi de lentile: unele albastru inchis si unele albastru mai deschis.  Mai ales ca preturile mi se pare bune comparativ cu cele de pe alte site-uri, pentru o pereche de lentile pe care le poti purta 90 de zile. De ce mi se pare mai simplu sa mi le cumpar online? Pentru ca am mai fost odata intr-un magazin de profil si am adresat vreo doua intrebari unei domnisoare care parea deranjata si plictisita. Aici am toate informatiile, toate detaliile despre lentile, cand si cum sa le port si pe ce tip de culori naturale ale ochilor dau mai bine. E cel mai mare magazin de lentile de contact colorate din Romania si am garantia ca produsele comandate sunt de calitate. Gasesc in acelasi loc si solutii de intretinere pentru lentile de care am mare nevoie pentru ca tin la sanatatea ochilor mei dar si accesorii pe care utilizatoarele de lentile de contact trebuie sa le aiba: suporturi pentru lentile, picaturi oftalmologice(lacrimi artificiale). Majoritatea lentilelor de pe stoc se pot livra in 24 si le primesti direct la usa platind numai 9 lei. Nu cred ca mai gasiti in alta parte transport asa ieftin pentru lentile de contact.  In plus, pentru doamnele care ar trebuie sa poarte ochelari, se pot executa si lentile colorate cu dioptrii, ceea ce mi se pare fantastic. lentile-de-contact-colorate-lensa-logo

atelierulfamiliei.ro

Mi se pare o metoda simpla si necostisitoare de a-ti schimba look-ul prin schimbarea culorii ochilor, punandu-ti lentile colorate? Voi ce ziceti? Nu mi-ar sta bine cu ochii albastri? Voi pentru ce culoare de lentile ati opta?

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 08/12/2014
    Răspunde

    Da,iti sta foarte bine,acu depinde unii oameni (printre care si eu)nu le suporta,nu stiu de ce,probabil ochii nu le accepta dar asa sunt foarte frumoase,de efect.

  1. Oau!Iti sta foarte bine!Pot sa spun ca sunt norocoasa ca am ochii albastri si fiica mea imi spune tot timpul ca,, vreau si eu ochii albastri…de ce ii am verzi si nu ca tine mami?))))””Avand si o sensibilitate la ochi nu stiu daca as fi suportat lentilele,imi lacrimeaza ochii uneori cand ma dau cu rimel ,de aceea evit sa-l folosesc…Acum depinde de fiecare persoana in parte!Oricum esti superba si cu ochii caprui!

  2. am si eu lentile dar din pacate la cat mi-am dorit sa port,nu le suport imi lacrimeaza rau ochii

    • Balaban Violeta
    • 09/12/2014
    Răspunde

    nu am purtat lentile de contact niciodata,nu stiu cum e,dar as incerca ,nu as refuza …
    P.S. mai bine iti sta in prima poza(natural)

    • Aluculesei Brindusa
    • 10/12/2014
    Răspunde

    chiar iti sta bine cu ochii albastri!

    • Yonela Mihaela
    • 10/12/2014
    Răspunde

    Nici eu nu am incercat lentile de contact.Dupa parerea mea iti sta mai bine cu ochii albastri.Posibil sa aiba ceva de spus in aceasta privinta si iubirea mea pentru aceasta culoare dar nu stiu inca sigur.

  3. Răspunde

    Eu deocamdata am purtat doar lentile de vedere, sa nu ma duc cu ochelarii pe nas la nunta si sa imi acopere tot machiajul facut meticulos:) Insa m-ar incanta ideea daca ar avea si dioptrii ca daca nu ar fi degeaba..trebuie sa imi iau sonar 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares