Lantisoarele care aduc sanatate

colier-chihlimbar-bebelusi-multicolor

Medicina traditionala a fost încă de la începuturile umanitatii cea naturală, întrucât nu existau produse chimice sau farmaceutice atunci. Acum, lumea noastră e plină de Rețete medicale, ce nu au niciun fel de valoare naturală. Din cauza aceasta, lumea încearcă sa se trateze din nou cu produse naturale pentru a proteja planeta si a își proteja sănătatea.

Unul dintre aceste produse este chihlimbarul baltic, ce se folosește de milioane de ani ca remediu vindecător. Cercetarea științifică i-a demonstrat proprietatile. Ajuta la calmarea durerilor de cap si de gât, si la decongestionare pieptului. Ajuta la calmarea durerilor celor mici, atunci când încep sa le apară dintii. Controlează durerile reumatice si artitritice, si incomfortul resimtit de persoanele de peste 50 de ani in Mușchi si încheieturi. Mai mult, este un remediu impotriva anxietății, ce elimina oboseala si oferă încredere de sine. In multe părți ale lumii, in special in Europa, vindecarea cu chihlimbar e o tradiție transmisă in familii de generații întregi, iar bijuteriile cu chihlimbar reprezintă comori de familie.

Pentru ca Dvs sa puteți beneficia de efectele chihlimbarului, acesta trebuie sa vina in contact direct cu pielea ca sa elimine uleiurile vindecătoare. Chihlimbarul baltic conține un ingredient unic numit acid succinic, ce duce la proprietatile sale remarcabile. Conține de la 3 la 8 procente de acid succinic, ceea ce face chihlimbarul sursa naturală cea mai bogata din natura de acest acid. Mai mult, artistii noștri crează piese de bijuterie foarte elegante cu chihlimbarul baltic.

Ce poate fi mai minunat decât o sursa naturală de sănătate pe care o poti purta drept o bijuterie cu stil?

Puteti cumpara astfel de bijuterii benefice sanatatii dumneavoastra si a celor mici, de pe Lantisoare de Bebelusi. Gasiti acolo bratari, coliere si bratari pentru glezna din materiale care intaresc imunitatea si va dau o stare de bine.

Etichete: , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Iorga Daniela Ionela
    • 12/12/2014
    Răspunde

    interesant,chiar mi-ar place astfel de accesoriu pt copii mei,atunci cand sunt stresati cu testari si teze si imunitatea este la pamant,cred ca ar fi de mare ajutor!

    • Yonela Mihaela
    • 12/12/2014
    Răspunde

    Nu am incercat niciodata sa port astfel de bratari,poate si pentru ca de felul meu nu prea am timp sa descopar de una singura astfel de site-uri.Multumesc pentru informatii.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 13/12/2014
    Răspunde

    Vad ca sunt frumoase aceste bijuterii din chihlimbar baltic daca au beneficii asupra sanatatii e si mai bine,trebuie vizitat site-ul ,multumim.

    • Balaban Violeta
    • 13/12/2014
    Răspunde

    am mai intalnit aceste lantisoare,pe unele site-uri dar inca nu am achizitionat

  1. Chiar nu stiam ca poate exista asemenea minunatie!Pe langa faptul ca sunt frumoase sunt si folositoare!

  2. Răspunde

    Cred ca multe astfel de bijuterii depind de autosugestie si doar medicul te poate vindeca si nu gandirea pozitiva, dar asa sunt eu..mai negativista 🙂

    • Andreea Grecu
    • 11/10/2015
    Răspunde

    Am văzut multe concursuri și magazine online cu astfel de bijuterii care cica poartă noroc,, bine ma rog.. Mai mult sănătate cade noroc are toata lumea 😀
    Vedeam recomandări și poze din mare parte de la mamele bebelușilor. Funcționau miraculos din câte ziceau, și curiozitatea mea a crescut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

31 shares