iPad – iSpart – iTool

ipad

Dupa cum bine ati intuit, povestea de astazi este despre un iPad. Sunt pasionata spre dependenta de gadgeturi dar nu am ajuns niciodata sa imi cumpar un iPad pentru ca, desi ma incanta ca mod de funtionare si design, treburile pe care le am eu de facut in mediul online, se fac mai usor pe latop. Asta nu inseamna ca ratez ocazia de a testa tabletele Apple iPad ale prietenilor si cunoscutilor. Ei bine, tocmai pentru a ma deprinde mai bine cu device-ul, saptamana trecuta, l-am imprumutat cateva zile pe al varului meu.

Am luat frumusel pe domnul iPad Mini si ne-am instalat in canapea. Ne-am jucat, am navigat, ne-am uitat la filmulete pana ne-a luat somnul. Lenea din mine(suntem nedespartitie) m-a impins sa nu ma mai ridic sa pun tableta pe masa ci sa o las jos langa canapea ca doar n-o sa uit ca e acolo. Nu, nici n-am uitat. Numai ca, dupa ce atipisem eu bine de tot, imi suna telefonul. Telefonul meu sta mereu sub perna ca sa fie odihnit. Bag mana sub perna, cautandu-l cu ochii inchisi, dau de el si…cand sa-l apuc, zgomotul cazaturii lui pe ecranul iPad-ului, m-a trezit de-a binelea. Am facut ochii mari: ma uitam la display si simteam ca ma inteapa inima, auzem telefonul cum suna si imi venea sa plang si sa-l iau la bataie pe cel care n-a avut alta treaba decat sa ma sune pe mine. Putea sa fie si presedintele, tot nu ma interesa sa raspund. Singurul lucru la care ma gandeam era ce fac eu acum cu ecranul tabletei spart si pe unde scot camasa.

Am luat o gura de apa si  mi-am facut curaj si am ridicat iPad-ul de jos. Dupa o scurta analiza, mi-am dat seama ca Dumnezeu totusi ma iubea pentru ca se sparsese doar geamul de sticla nu displayul care era foarte scump. Totusi, problema ramanea: unde il repar astazi sambata, ca sa pot sa-l dau maine inapoi intreg si complet, fara sa ma fac de cacao? Triiing, stiu: il sun pe Iulica. Iulica e mester mare. Aaa, nu, sa nu va imaginati ca se pricepe el sa repare iPad-ul. El pe tot ce pune mana strica si, prin urmare, stie unde sunt service-uri in orice domeniu. Nu m-am inselat: priceputul Iulica m-a indrumat catre un centru de reparatii gsm, aproape de noi, deschis sambata.

service iPadAm luat repede adresa, am asezat(cu grija, de data asta) ipad-ul in geanta si am plecat sa il fac bine. Nici n-am mai stat sa ma pieptan, nici sa notez adresa; stiam doar ca trebuie sa ajung pe Ion Brezoianu. Ajung in zona, ma uit putin, nu vad nimic. Ce-i drept, eu oricum nu mai vedeam in fata ochilor decat pe varu-meu crizandu-se ca n-am avut grija de tableta lui. Il intreb pe un nene: „Nu va suparati, nu stiti aici un zona un service iPad?”. Nici nu s-a uitat la mine, doar a intins mecanic o mana: „La 51, vizavi!”.

Ce daca el fusese rece? Imi venea sa il pup de fericire ca am gasit service-ul. Am intrat hotarata, am dat buna ziua si nu stiam cum sa-ncep. Un tip imi sare in ajutor; „Buna ziua, bine ati venit la iTool. Cu ce va putem ajuta?”. I-am explicat ca de el depinde viata mea linistita de acum incolo. Ca am nevoie sa repare urgent un iPad mini. I l-am intins rugandu-ma la toti sfintii sa imi spuna ca il poate repara pe loc. A rasuflat usurat si el, incredintandu-ma ca era numai geamul spart, nu si display-ul. Mi-a zis din start care e buba si cat ma costa. Un display iPad mini de schimbat, m-ar fi bagat in faliment. Bine ca am scapat cu atata. Ca o paranteza, ca sa vedeti de unde vine al doilea cuvant din titlu, tipul care preluase iPad-ul, isi intreaba un coleg daca are la indemana un geam pentru un iSpart. Au avut piesa pe stoc si au montat-o in maxim 30 de minute.

Cat timp s-a facut reparatia, am mai aflat ca la ei in service se pot repara multe modele de telefoane(Apple, Samsung, Motorola, Sony, LG, BalckBerry, HTC, Nokia) si orice tablete existente pe piata romaneasca, numai cu piese OEM originale si, chiar va recomand daca aveti probleme cu unul din acestea telefoane/smartphone-uri, sa apelati la iTool, service-ul gsm numarul 1 in Bucuresti. Asta nu doar pentru ca mi-a reparat tableta pe loc ci pentru ca am primit si garantie pentru reparatie si am scapat foarte ieftin, dupa cum aveam sa remarc cand m-am uitat apoi la preturile lapiese si manopera practicate de alte centre care se ocupa de reparatii telefoane, tablete si gps-uri.

ipadL-am dus acasa pe iPad mini ca pe o comoara. L-am inapoiat a doua zi si nu o sa-l mai cer niciodata! Nu vreau sa mai risc sa fac din iPad iSpart. Poate data viitoare nu mai sunt la fel de norocoasa sa fie doar geamul de schimbat. Oricum, daca aveti un iPad iSpart, stiti unde sa mergeti da? La iTool!

Etichete: , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 08/12/2014
    Răspunde

    Amuzanta povestea,bine ca ai scapat cu atat,bine ca mai sunt si astfel de service-uri care te ajuta la asa nevoi mari.

    • Mara
    • 08/12/2014
    Răspunde

    Off, daca stiam de ei in urma cu 3 luni ce bine era! Sper sa nu mai am nevoie dar….pot ajuta pe altii care ar putea avea nevoie cu indrumarea asta :))) Merci!

    • Yonela Mihaela
    • 08/12/2014
    Răspunde

    Si pe mine m-a ajutat dar cu telefonul sunt cei mai buni in acest domeniu.

  1. Amuzant articolul!Folositoare sfaturi tuturor ce au probleme de acest gen!E bine ca ti-a facut si garantie …Dar ca intotdeauna Dumnezeu nu te lasa la greu!

  2. am si eu o tableta da se uita copilul la desene pe ea. mie mi-e mai usor pe laptop

    • Robert
    • 09/12/2014
    Răspunde

    Stiu si eu de iTool, fac treaba buna!

    • Fairytale
    • 09/12/2014
    Răspunde

    Tehnologia ma depaseste cu mult. Bine ca ai dat de un service de Doamne ajuta.

    • Balaban Violeta
    • 09/12/2014
    Răspunde

    nu am auzit de acest service,dar cu siguranta sunt cei mai buni

    • Aluculesei Brindusa
    • 10/12/2014
    Răspunde

    adevarati profesionisti <3

  3. Răspunde

    Ispart+Ipad= Itool love forever ?? 😀 Norocul tau ca ti l-a reparat pe loc ca daca nu…nu mai avea zile bune 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares