Hanorace ieftine de dama

hanorac de primavara

Nu stiu daca voua va plac hanoracele, dar eu sunt innebunita dupa ele. Am hanorace destule in dulap dar de fiecare data cand gasesc reduceri importate, mai cumpar unul-doua ca nu se stie cand am nevoie. Ador toate hanoracele, fie ele mai masculine sau mai feminine, indiferent de culoare sau imprimeu. Imi plac si hanoracele cu mesaje dar si cele cu personaje de desene animate printate.

Profitand de preturile reduse si de promotia aducatoare de bani in plus de cumparaturi, am ochit si eu trei hanorace noi: un hanorac negru lung cu detalii(la gluga si buzunare) din imitatie de leopard, foarte potrivit de purtat cu o pereche de colanti si ghetute sport, un hanorac  roz cu buzunare fantezie sub forma de manusa, purtabil si el cu o pereche de leggings sau pantaloni slim si un hanorac negru stil poncho sau, mai degraba, capa. Se poarta foarte mult manecile „liliac” si e prima data cand vad un hanorac-pocho. Cred ca s-ar potrivi inclusiv cu o fusta sport-casual.

Daca ati ochit un hanorac pe placul vostru, nu uitati atunci cand comandati sa folositi si codurile sweatshirt5 si sweatshirt15, primul pentru a obtine 5$ dolari in plus de cheltuit pentru o comanda minima de 48 de dolari si al doilea aplicabil unei comenzi de minim 98$ pentru a primi inca 15 dolari de cheltuit pe site!

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Iorga Daniela Ionela
    • 28/12/2014
    Răspunde

    sunt superbe toate,preferatul meu de pe site e http://www.sheinside.com/White-Red-Long-Sleeve-Mickey-Hooded-Sweatshirt-p-153355-cat-1773.html . Daca ar fi dupa mine as purta tot timpul hanorac si trening,e confortabil si ma simt ok in el.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 29/12/2014
    Răspunde

    Superbe toate 3,lejere,confortabile usor de purtat,de intretinut,eu il port si la blugi ,atata timp cat ma simt bine asta e.

  1. Răspunde

    Preferatul meu e hanoracul roz. Pentru mine hanoracele sunt perfecte, pentru ca imi place sa port egari.

    • Sora Catalina
    • 29/12/2014
    Răspunde

    Imi plac toate trei dar cel mai dragut mi se pare cel roz.In general hanoracele sunt foarte practice si calduroase

    • Fairytale
    • 29/12/2014
    Răspunde

    Sunt practice toate si foarte frumoase. Trebuie neaparat sa imi iau si eu unul.Am intrat pe ultima imagine.Pupici!

    • Hacman Mariana
    • 01/01/2015
    Răspunde

    Buna Cristina!Superb articolul!Si mie imi plac foarte mult hanoracele!Le putem purta atat cu blugi,pantaloni trening ,egari….sunt confortabile,lejere!Hanoracul cel negru stil,, Poncho „”imi place foarte mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares