De ce recomand termopanele Plus Confort?

termopane

Nu stiu cum e pentru voi, insa eu investesc in casa mea mai mult decat in orice altceva. Nu ma incanta vacantele si bijuteriile, prefer sa economisesc banii pentru a aduce in continuu imbunatatiri locuintei. Casa e locul in care ma simt cel mai bine: ma simt relaxata si in siguranta. Ne-am construit acest confort in timp, pas cu pas si acum pot sa spun ca, indiferent ca ploua sau ninge, de la fereastra mea lucrurile nu par chiar atat de negre.

tamplariePVC_1aDe la geamul meu nu se simte frigul de afara, nu intra ploaia, nu aud viscolul care vuieste prin parcul din apropiere. In casa e cald si bine pentru ca ferestrele mele Plus Confort isi fac treaba si izoleaza termic si fonic la capacitate maxima. Tocmai ochisem noi niste termopane ieftine si ne pregateam sa le comandam, cand a venit vecinul pe la noi in vizita si s-a apucat sa se laude ce super-usa de termopan si-a pus el la balcon de nu mai intra pic de frig, cu toate ca el are balconul deschis. Se lauda ca gasise firma asta buna, i-o recomandase Dorel de la patru ca el isi facuse niste reparatii la terasa si zugravise cu aceasta firma si fusese multumit de calitatea lucrarii si de pret. Cand am auzit ca firma asta e si producatoare si vinde ferestre si usi din termopan la pret de producator si tot ei le si monteaza, l-am intrebat cum se numeste. Asa am aflat de Plus Confort.

Am cautat pe net sa aflu mai multe, ca doar nu ma luam dupa vecinu’. Am aflat ca au peste 10 ani in experienta in realizarea de usi si ferestre din tamplarie PVC cu geam termopan, ca utilizeaza  numai materiale si utilaje de la cei mai prestigiosi furnizori din Europa( Alumil Grecia, Rehau Germania), ca detin marcaj CE pentru ferestre din aluminiu si PVC, ca printre clientii lor se numara si Romtelecom si Lidl Romania. Am tras concluzia ca sunt profesionisti si sunt partenerul potrivit pentru noi.

 rehau_euro70Am ales sa ne punem fereste cu geam termopan, cu tamplarie PVC Rehau, Rehau Euro 70. Am ales din paleta de culori nuanta Dark oak si ne-am calculat aproximativ cam cat ne-ar costa, folosind lista de preturi de pe site. Nu erau fix dimensiunile pe care le aveam noi dar ne-au ajutat sa ne orientam. Am decis ca e un pret foarte bun si i-am contactat ca sa comunicam exact masuratorile noastre. Nu era nevoie de ele. A doua zi, s-a si prezentat o echipa de profesionisti sa ia masuratorile pentru ferestre, glafuri exterioare si plase contra insectelor si, in cateva zile, s-au intors sa le monteze. Abia atunci mi-am pus intrebarea daca nu cumva trebuie sa platesc in plus pentru montaj dar m-am linistit cand am aflat ca deplasarea pentru masuratori, executia, transportul, demontarea vechilor ferestre si montarea celor noi, intra in pretul afisat.
plase_tantari_rulouri_1a
Asa am ajuns sa privesc anotimpurile prin geamuri termopan prin care nu strabate nici caldura verii, nici frigul iernii. Tamplarie PVC de cea mai buna calitate, cu 5 camere de la Rehau si accesorii necesare si bine lucrate. Executia rapida, modul profesionist de a lucra, pretul de producator si calitatea superioara a ferestrelor de care ma bucur, ma determina sa va recomand sa apelati la Plus Confort pentru lucrari in domeniul tamplariei PVC.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 18/12/2014
    Răspunde

    Termopanele sunt cu adevarat bune,nu ai zgomot,praf,se intretin usor,mai mare dragul,sunt de acord cu tine in privinta lor.

  1. Răspunde

    Tot de la Rehau am pus si noi la casa, insa sotul meu fiind in domeniu si-a comandat si banda de burete precomprimata ca sa nu le montam cu spuma poliuretanica si intr-adevar e mult mai placut si mai curat. In plus, eu aveam nevoie de termopane bune ca vis-a -vis de mine va fi un teren de tenis cu nocturna 🙂

  2. Răspunde

    Am si eu nevoie de termopane ca imi sufla vantul in ceafa si parca m-am saturat, mai ales acum iarna e jale.

    • Fairytale
    • 19/12/2014
    Răspunde

    Termopanele sunt o alegere buna, cred ca nu as putea trai fara ele, nu as suporta zgomotul de afara.Acum nu se mai aude nimic de afara!

    • Balaban Violeta
    • 24/12/2014
    Răspunde

    e o alegere potrivita pentru toata lumea,eu de cand am geam de termopan nimc nu se mai aude de afara…

    • Fairytale
    • 26/12/2014
    Răspunde

    Sarbatori fericite pline de bucurii, sanatate si multa liniste.

    • adrian rotaru
    • 26/12/2014
    Răspunde

    Termopanele mele nu stiu de la ce firma sunt dar aud prin ele orice latrat de caine si orice masina care trece. E aiurea sa dai o gramada de bani si sa constati ca nu ai confortul mult visat. Oricum sunt mai bune decat geamurile normale. Asta clar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares