Babytrend sustine copiii voiosi si sanatosi

aparat-aerosoli-cu-ultrasunete-md6026---laica_large

Nu sunt prima si, cu siguranta, nici ultima persoana care se intreaba ce se intampla cu cei mici in zilele noastre, de nu mai manifesta aceiasi bucurie pe care o manifestam noi la primii fulgi de nea si dadeam buzna la sanius cand zapada nu apucase sa se astearna nici macar un centimetru. Ne tavaleam prin zapada, ne bulgaream, ne udam si stateam uzi, eram cand pe sanie cand sub ea, dar mereu veseli si galagiosi, cum ii sta bine unui copil. Nu spun ca noi nu raceam dar sigur nu eram asa firavi precum copiii din ziua de azi. Sa se fi nascut ei asa bolnaviciosi, sau tocmai grija excesiva a mamelor si tendinta de a le interzice contactul cu orice lucru murdar sau cu fulgii de nea, le refuza sansa de a-si dezvolta un sistem imunitar puternic?

sanie-rider--baby-dreams_largeEu va dau un sfat! Cumparati-le celor mici saniute si lasati-i sa se bucure de iarna! M-am saturat sa vad mamicile in parc, plimband copilul de mana, infigandu-i manusile mai adanc in manute, interzicandu-i in mod clar sa puna mana pe zapada. Nu-s nebuna: si nepoatei mele i-am facut cadou o saniuta de pe Babytrend.ro de care nu s-a despartit toata iarna trecuta(in perioadele in care a fost zapada).

Surpriza: desi statea in frig, venea cu nasucul inghetat si uneori si cu manutele, nu intra in casa altfel decat vesela. Dupa sanius ii venea si pofta de mancare si, cand auzea ca spanacul o sa ii dea mai multa forta sa isi traga papusile cu sania, nici nu mai era rost de comentarii cand il vedea in farfurie. O saniuta frumoasa este un dar ideal pentru copii. Ii ajuta sa fie veseli si voiosi, sa exploreze lumea, sa faca miscare. O sanie precum cea aleasa de mine e alegerea perfecta.

De ce? Pentru ca e rezistenta si o va avea multi ani de acum incolo, pentru ca are spatarul care asigura confort si siguranta unui copil mai mic dar acesta este detasabil pentru cand copilul va creste si va dori sa porneasca singur in aventura prin zapada si pentru ca scanduricile care formeaza sezutul au colturile rotunjite pentru a reduce riscul de accidentare. Puteti opta la fel de bine pentru o sanie realizata exclusiv din lemn sau una de plastic, in functie de buget sau de preferinta pentru materiale si culori.

Ati uitat, dragi parinti, cat de bine dormeati noaptea dupa o zi de sanius si cat de fericiti erati impartind sania cu prietenii, construind impreuna cazemate sau luptandu-va pentru suprematia asupra derdelusului? Joaca in aer liber, inseamna in orice anotimp, inclusiv iarna, sansa la socializare. Si nu-mi amintesc ca noi sa fi racit atat de des cum racesc acum astia mici, tinuti toata ziua in casa sa se joace cu lego pe covor.

Nici nu e de mirare ca racesc la prima zapada. Corpul lor se sperie cand intra in contact cu ea. Aproape ca nu stie ce e. N-o spun eu si o spun rapoartele si studiile: copiii lasati sa alerge cu sania pe afara, in loc sa fie tinuti la gura sobei, sunt mult mai sanatosi. Fiind activi, ard caloriile si nu mai exista riscul sa devina supraponderali. Intreg organismul li se oxigeneaza mult mai bine, se concentreaza mai bine la teme si se odihnesc mai bine. Plamanii si inima se dezvolta si funtioneaza si ele mai bine.

aparat-aerosoli-cu-ultrasunete-md6026---laica_largeNu spun ca nu vor raci. Sunt sigura ca o vor face. Dar, asta nu inseamna ca e mai bine sa ii tineti in continuare in globul de sticla in care au stat pana acum. La un moment dat, nu vor mai incapea in el si nu vor sti sa supravietuiasca fara el. Normal ca racesc. Dar daca stau in casa nu racesc?

Si Miruna noastra raceste dar parintii au fost sfatuiti sa foloseasa aparate aerosoli si utilizarea lor chiar da rezultate mai bune decat alte metode de tratament. Au cumparat tot de pe Babytrend un aparat de aerosoli ieftin, pe care il pot folosi si ei ca adulti, nu numai cea mica. Daca nu ati folosit niciodata tratamentul cu aerosoli, va explic eu ce inseamna: pui in aparat un medicament lichid si acesta il converteste intr-un nor fin pe care pacientul il inhaleaza prin intermediul mastii. Cam zece minute dureaza la Miruna pana inhaleaza aerosolii, timp in care se uita si la desene animate pentru ca aparatul e foarte silentios si ii permite sa asculte ce fac personajele ei preferate.

Medicamentul ajunge direct in gatul si nasul micutului, avand o actiune rapida si sigura asupra majoritatii afectiunilor respiratorii. Trateaza cu succes racelile si chiar alergiile. Majoritatea mamicilor au in casa un aparat de aerosoli pe care il folosesc foarte des poate tocmai din cauza ca isi tin copilul in casa sa se joace pe tableta si cu un Lego, in loc sa iasa la aer si sa faca miscare.
babytrend
Hai sa gandim logic! De ce o fi pus BabyTrend o gama atat de larga de jocuri si jucarii pe site si nu s-a rezumat sa vanda doar jocuri educative si papusi? Pentru ca om copil sanatos si fericit are nevoie de acces la toate tipurile de jocuri si jucarii pentru ca fiecare are importanta si avantajele lui. Nu neglijati sfatul meu si oferta lor si cumparati o saniuta! Cu prima ninsoare, veti redescoperi si voi alaturi de cei mici, placerea jocului in aer liber iarna si bucuria de a fi parintii unui copil care rade din tot sufletul.

Pentru distractie exista saniusul, pentru raceli exista aparate de aerosoli si pentru amandoua exista Babytrend.ro.

Etichete: , , , , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 07/12/2014
    Răspunde

    Bun sfat,joaca in aer liber este dusmanul bolilor,si noi ne-am jucat asa,si copiii nostri ar trebui s-o faca,chiar de sunt mici ori mai marisori (sub supravegherea parintilor cei mai mici).

    • Berescu Cornelia Mariana
    • 07/12/2014
    Răspunde

    • Irina Calistru
    • 07/12/2014
    Răspunde

    Chiar cautam zilele trecute o saniuta pentru baietelul meu care de-abia anul asta a inteles ce e aia zapada si zburda vesel prin ea

    • Iorga Daniela Ionela
    • 08/12/2014
    Răspunde

    abia astept sa mai ninga sa ma pot bucura de sanius alaturi de copii mei,caci sa stii draga Cristina ca in mine inca mai e spiritul de copil care se bucura de derdelus si nu ma dau deoparte cand e vorba de o bulgareala sau mers la sanie.Asta e singura bucurie pe timp de iarna,caci gerul sau mocirla si inundatiile ce raman in urma zapezii nu ma bucura deloc.

  1. Ai foarte mare dreptate Cristina!Sunt de acord cu tine…copiii din ziua de astazi sunt prea sensibili,prea protejati,,dadaciti”,ar trebui sa tina cont toti parinti de aceste sfaturi,sa citeasca acest articol si poate se vor schimba un pic …Si eu sunt mama,dar mi-am lasat fetita sa cunoasca copilaria macar pe jumatate,in comparatie cu cea pe care am avut-o noi.Sunt de parere ca daca are de luat o boala,un microb …se poate intampla chiar daca o tinem mai mult izolata,totul e de la Dumnezeu!Cum sa nu o las la sanius din clipa in care au cazut primii fulgi canta prin casa ..tati coboara-mi saniuta din pod!Ninge afara!Ura!Merg la sanius!Se intreba oare mai incap pe sanie?In privinta asta nu-mi fac probleme,datorita acestui articol stiu unde sa caut ajutor…Multumim Cristina!

  2. vai al meu abia a asteptat sa ninga .in octombrie cand a nins prima data mi-asi plans ca dece nu ninge mai mult sa iasa cu saniuta.Iar despe aparat cu aerosoli…acelasi model il avem si noi.din pacate l-am folosit deja de 2 ori toamna/iarna asta

    • Balaban Violeta
    • 09/12/2014
    Răspunde

    cele mai utile sfaturi …

    • Aluculesei Brindusa
    • 10/12/2014
    Răspunde

    la babytrend gasesti tot ce trebuie pentru copilasi <3

  3. Răspunde

    Chiar saniuta cautam zilele trecute sa imi cumpar insa toata erau fara spatar..Iar daca nu vreau sa imi pierd copilul pe drum chiar nu ar fi indicat 🙂

  4. Multumesc pentru aceste informatii. Voi sti de acum unde pot gasi o saniuta pentru micutul meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares