Am putea trai fara frigidere?

frigidere

Frigiderele fac parte din viata noastra zilnica, ne ofera un serviciu si o utilitatea foarte mare. Insa sunt oameni care se gandesc sa renunte la frigidere datorita emisiilor acestor aparate si a energiei pe care o consuma, acesti oameni se gandesc la partea ecologica a ecuatiei. Sunt cateva lucruri care pot fi pastrate si la temperatura camerei, insa scopul refrigerarii este pastrarea hranei pe o durata de timp mai mare; acest lucru inseamna ca oamenii care aleg sa renunte la un frigider vor trebuie sa schimbe modul in care acestia cumpara si depoziteaza hrana.
Nu putem spune ca sunt produse scumpe, rare sau greu de gasit. Pe piata exista o gama larga de frigidere, de diferite marimi si capacitati. Vezi oferta de frigidere din Cluj Napoca de la Selgros.

French-Door-Refrigerator-OpenFara un frigider trebuie sa iti schimbi total modul in care faci cumparaturi. Daca vrei sa mananci pui la cina trebuie sa cumperi exact atata pui cat ai de gand sa mananci la cina, in loc sa cumperi cateva sticle de lapte, cumperi doar una, si o bei putin mai repede. Poate ca economisesti ceva la energie electrica, dar cumparaturile acestea mai dese si mai mici pe termen lung pot insemna o pierdere considerabila de bani. Iar daca cumperi putin si nu reusesti sa o consumi sau sa o pastrezi undeva se va strica si va trebuis sa o arunci, asta e o alta pierdere financiara. Acestea sunt doar cateva din lucrurile practice, zilnice care pot interveni si care trebuie puse in echilibru in momentul in care te gandesti daca merita sa renunti la frigider.
Iar in comparatie cu celelalte electrocasnice, frigiderul nici nu consuma atat de multa energie electrica. In final daca stai sa analizezi totul, sa aduni toti factorii, sa pui totul in echilibru, da, poti trai fara un frigider, insa nu vei economisi energie electrica si nici nu veti salva planeta. Cel mai probil o sa ajungi cu cheltuieli mai mari la alimente si mai mult timp pierdut prin magazine.

Selgros Cluj Napoca
Produse alimentare si nealimentare
Calea Someseni nr.8 Cluj Napoca,400388 , RO
Tel: 0264 503 000
Fax 0264 503 199

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 15/12/2014
    Răspunde

    Imi place articolul,nu prea poti trai fara frigider,daca ai trai unde e frig mereu da,dar la noi nu se pune problema,e o necesitate.

    • Iorga Daniela
    • 15/12/2014
    Răspunde

    E imposibil sa traim fara frigiider, cat de mic ar fi el
    …e de neinlocuit in casele romanilor!

  1. Eu una sunt de parere ca este greu sa traim fara frigider,microbii,bolile…ar fi in toi…Este o mare necesitate!

    • Balaban Violeta
    • 16/12/2014
    Răspunde

    cred ca sunt persoane care au mare majoritatea tot ce le trebuie ,frigider masina de spalat etc,dar sunt cred ca si persoane care nu dispun de asa ceva si intr.adevar se limiteaza la cat manaca si isi gasesc cred fel si fel de modalitati de pastrare,beci pivnite pe timpul veri e mai rau dar cred ca iarna nu e chiar asa…parerea mea

  2. Răspunde

    Ai zis tu totul, ce sa mai comentez? Stiu ca atunci cand eram mica bunica mea, care nu avea frigider pe vremea aia, tinea produsele perisabile in camera cea mai rece din casa iar sticla de lapte o lega cu o franghie si o lasa la rece in fantana..:) Asa erau vremurile atunci, acum insa m-as simti in epoca de piatra fara frigider 🙂

    • gutu adriana
    • 03/09/2015
    Răspunde

    Clar nu putem traii fara frigidere!!deocamdata stau cu chirie,dar cand voi fii la casa mea va trebuii sa cumpar si frigider,atunci sa vezi!!:))pana ma hotarasc care e mai bun..pentru ca sunt utile!

    • Gabriela Rosu
    • 19/05/2018
    Răspunde

    Bun! Mulțumim pentru reteta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares