Vegis – numarul unu in produse naturiste

produse naturiste vegis

Update: 18 noiembrie: Recomand tuturor cititorilor acestui articol sa acceseze magazinul Vegis in saptamana 21 – 28 Noiembrie pentru a profita de reducerile de Black Friday 2014!

Nu stiu daca mai e un secret pentru cineva ca noi, romanii, suntem un popor de oameni destul de bolnavi. O indica si cifrele ultimelor studii privind sumele lasate de romani in farmacii. Eu ma consider o fericita pentru ca trec rar pragul farmaciei si atunci mai degraba pentru mama sau bunicii mei, care avand afectiuni vechi si avansate trebuie sa ia si pastile recomandate de medic pe reteta. In rest, eu si sotul meu , tratam si prevenim totul cu produse naturiste. Si mama, care are o anumita medicatie de la farmacie, isi completeaza tratamentul cu medicamente din plante.

Acum multi ani(nu mai stiu exact cati), cand revista Formula AS a inceput sa ne cultive gustul pentru remedii si tratamente pe baza de plante, era o adevarata piatra de incercare sa gasesti o tinctura de care aveai. Tin minte ca trebuia sa mergem din Rahova pana in centru, in spatele magazinului Cocor sa cautam un medicament cu merisor pentru bunicul. Ajungeam acolo si uneori nici nu il gaseam si trebuia sa revenim. Daca vroiam ceva de la Hofigal, trebuia sa ma duc si pe Lipsani pentru ca nu le gaseam pe toate in acelasi loc.

atelierulfamiliei.ro

produse naturiste vegisAcum, sunt o doamna, vorba bunicului meu: in doi timpi si trei clickuri, le pun pe toate in cos si mi le aduce curierul acasa. Mai ales de cand am descoperit magazinul Vegis, acum vreo doi ani cand am inceput sa ma dumiresc si eu cum e cu comenzile online. Cand imi dau seama ca unul dintre noi are nevoie de ceva, adaug produsul un wishlist ca sa nu il uit atunci cand dau comanda, cam o data pe luna.

De ce Vegis si nu alt magazin?

Stiu ca ati fi tentati sa spuneti ca e bun orice ceai sau unguent, indiferent de firma dar nu e asa. In atatia ani, am observat gusturi si proprietati diferite pentru un produs in functie de producator. Spre exemplu, eu , mama si sotul meu suntem fani ai produselor Himalaya, bunicul nu vrea sa auda de bitter suedez decat de la Taina Naturii si laptisor de matca de la Apimond iar mamaie spune ca cel mai mult la durerea de oase o ajuta Calcidinul de la Zdrovit. Pe Vegis gasesc produse naturiste de la toti producatorii mari Alevia, Apimond. Walmark, Zdrovit. Fares. Dacia Plant, Tis, Solaris, Secom, Sanovita. Remedia, Plantextrakt, Naturavit. Hofigal, Hipocrate, Herbagetica. Gerocossen, Elmiplant, Biofarm. Ceaiuri, alimente sanatoase, suplimente, remedii sub diverse forme(comprimate, gel, tinctura, sirop) toate numai din ingrediente naturale, le puteti gasi aici.

Iata ce ne-am luat noi la ultima comanda si care sunt produsele noastre preferate. Cred ca e clar ca suntem fani ai produselor Himalya. Eu folosesc crema anti-acneica foarte des pentru ca, datorita tenului gras spre foarte gras, ma confrunt si acum cu aceasta problema si combinatia de extract de Vitex si Aloe Vera ma ajuta foarte mult. Normal ca, inainte de utilizarea cremei, trebuie sa imi curat tenul foarte bine. Pentru asta folosesc exfoliantul purificator cu Neem foarte bun si el pentru persoanele cu ten gras acneic.  Sotul meu e fan al gelului si a produsului Rumalaya Forte care il ajuta foarte mult pentru durerile articulare si foloseste des si decongestionantul nazal si crema pentru uz general(mai mereu se raneste la maini la munca si ea il ajuta sa se vindece foarte repede.

Mama e fan Diabecon si Cystone. Unul o ajuta sa isi scada glicemia in mod natural iar celalalt lupta cu infectia urinara. la unele produse am gasit promotii si reduceri de pret. Mai au o categorie care imi place mie foarte mult: categoria 1+1 gratis. Pagini intregi de produse la care platesti doar unul si pe al doilea il primesti cadou. Si nu sunt preturi mincinoase cum vezi pe alte site-uri, sunt preturi reale. Cu banii de care as lua doar un bitter suedez din alta parte, de aici iau doua.

diplome2Pe Vegis am acces la multe produse naturiste originale, la preturi bune, cu livrare in 24 de ore(maxim 48 dar in Bucuresti nu a durat niciodata mai mult de o zi sa le primesc), transport doar 9,9 lei oriunde in tara sau gratuit daca ai comanda de peste 150 de lei.

Pentru toate aceste motive, Vegis este magazinul numarul 1 cu produse naturiste si singurul din care imi comand tratamente si alimente sanatoase pentru mine si familia mea. Daca promotiile lunare mi se par mana cereasca, abia astept sa vad cum o sa mi se para reducerile de Black Friday. Daca nu esti inca abonat, aboneaza-te la Newsletterul Vegis pentru a fi la curent cu super ofertele de Black Friday! Sigur vei gasi produse de cumparat pentru tine si cei mici, inclusiv produse pentru cresterea imunitatii. Toate sunt produse naturiste fara efecte adverse, cu proprietati imprumutate din plantele din care sunt facute.

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 14/11/2014
    Răspunde

    Interesant articol,un site plin de produse ce te ajuta sa stai mai bine cu sanatatea.E bine ca sunt naturale,plantele iti sunt de mare ajutor.

    • Fairytale
    • 14/11/2014
    Răspunde

    Gelul acela mi-ar trebui si mie,caci am probleme cu spatele. Multumim pentru prezentare. Pupici!

  1. Buna Cristina!La fel ca si tine prefer produsele naturiste pentru tratarea diverselor afectiuni….Antibioticele ,pastilele din farmacii uneori dauneaza organismului …Distrug flora ,irita stomacul si scad imunitatea.De cate ori racim dam fuga la farmacia naturita …produsele de la Himalaya,Emiplant,Alevia,sunt exceptionale.Si ceaiurile sunt foarte bune,mereu folosim daca nu am plantute culese de mine … 😛 Interesant Cystone ,nu am mai auzit de el,cel putin de 4 ori pe an atat eu cat si fiica mea ne confruntam cu neplacuta infectie urinara,un pic daca ne-a fost rece sau am stat pe gresie fara papuci imediat ne ia….O sa caut Cystone sa-l testez,sigur imi va fi de folos,in caz ca nu-l gasesc in farmaciile din oras voi face o comanda pe site-ul(magazinul Vegis) descris de tine.Tot de la Hymalaya este si Liv 52,pentru curatarea ficatului,colecistului de grasimea in exces…l-am folosit si este foarte bun,chiar recomand acest produs prietenilor,fiica mea are problema cu colecistul chiar daca are doar 8 anisori,ii cumpar de la farmacia naturista bilicol(bilolit) si Extractul din mladite de Rozmarin de la Plant Extract.Acest extract este foarte bun,sub forma de picaturi,sustine buna functionare a ficatului si a bilei,ajuta la scaderea nivelului colesterolului si trigliceridelor,si este bun si pentru sistemul nervos central:intareste organismul,stimuleaza memoria si capacitatea de concentrare.Super e ca acum datorita tie,ca ne-ai facut cunoscut magazinul Vegis putem sa cumparam ce produs dorim fara sa mai umblam dintr-o farmacie in alta in cautarea produselor recomandate de medic sau cele folosite de noi pana in prezent.Imi place ca au produsele la un pret mult mai mic decat in unele farmacii.Multumesc Cristina pentru frumosul articol prezentat!Imi este de mare ajutor!Pupici ! 😛

    • Yonela Mihaela
    • 14/11/2014
    Răspunde

    Cum sa nu iubesti ceva ce este natural 😛 ❓

    • Balaban Violeta
    • 14/11/2014
    Răspunde

    un articol interesant,din care putem invata…nu am folosit produsele,dar o sa incerc sa le achizitionez

    • Stingaciu Daniela
    • 15/11/2014
    Răspunde

    Super in privinta asta ne asemanam teribil de mult.Avem in casa aproape toate produsele de la Himalaya ,sampon,crema antiseptica,pasta de dinti,strugurel de buze ,produse pentru imunizarea organismului copiilor dar si al adultilor,etc.Recomand cu drag suntem extrem de multumiti de ele:)

    • Roxana Timocel
    • 15/11/2014
    Răspunde

    Interesant articolul, bine ca nu trec de multe ori pe la farmacii. 🙂

    • Iorga Daniela Ionela
    • 17/11/2014
    Răspunde

    interesant situl,si eu sunt adepta produselor naturiste,iar cele de la Himalaya sunt super! 😉

  2. Răspunde

    In sfarsit vedem familia Dragomir in varianta ei mai mare (sa se inteleaga ca mama ta e Dragomir prin asociere 😮 ) Stiu magazinul Vegis, am si cumparat diferite chestii de pe el mai ales pt micul dejun. Foarte bune daca tii la sanatate si sanatatea vine din interior daca ai grija ce bagi din exterior 😆

    • Alina
    • 29/04/2015
    Răspunde

    Durerile articulare sunt o problema si pentru mine. Suna interesant, mai ales ca incerc sa folosesc doar produse naturiste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares