Unde e Strada IT?

banner livrare gratuita

Update: 18 noiembrie: Recomand tuturor cititorilor acestui articol sa acceseze magazinul Strada IT in saptamana 21 – 28 Noiembrie pentru a profita de reducerile de Black Friday 2014!

Cei care imi cititi articolele, stiti deja ca sunt pasionata de shopping-ul de orice fel dar, mai cu seama, as cumpara tot ce inseamna produse IT si electronice. Exista o denumire medicala pentru dependenta de chestiile astea? Nici nu mai conteaza. N-am de gand sa ma tratez, ci sa ma bucur de boala mea. Eu nu poftesc la o tableta de  ciocolata, ca oamenii normali; mai degraba la o tableta de 10″ pe care sa stau pe facebook sau un super-telefon cu mega-camera foto care sa ma ajute sa imi fac cele mai tari selfie-uri.

Si, cand imi vine cate o pofta d-asta, unde credeti ca ma duc? Pe Strada IT. Nu, nu e o strada reala ci una virtuala, situata in centrul universului meu, in partea de vest a orasului pasionatilor de gadgeturi inteligente, in cartierul dependentilor de tehnologii moderne.

atelierulfamiliei.ro

E o zona foarte aglomerata pentru ca aici vin toti sa-si cumpere de toate: copiii din clasele primare isi aduc parintii sa le cumpere tablete care sa le stimuleze inteligenta, adolescentii vin sa-si ia smartphone-uri(www.stradait.ro/telefoane/smartphone) de ultima generatie pe care sa stea pe facebook de sub banca, barbatii vin sa-si cumpere sisteme desktop performante pe care sa se joace cat e ziua de lunga, femeile o frecventeaza in cautare de aparat foto compacte menite sa le surprinda frumusetea, pensionarele de la bloc isi croiesc si ele drum din coate ca sa ajunga la casa televizoarelor numai bune de privit telenovele.

Cum ajungi pe Strada IT? N-ai nevoie de abonament RATB; un simplu click e suficient. Cand dai de indicatorul alaturat, ai ajuns la destinatie. Ai in fata strada IT. Pe stanga si pe dreapta, blocuri de cate patru etaje. In fiecare apartament, locuieste un pitic. Uite, intru in primul bloc, blocul laptop-urilor si al tabletelor: la aparatamentul unu, un pitic cu ochelari se ocupa de laptop-uri; la apartamentul doi scrie clar pe usa „tablete”. In dreapta, o usa mare metalica, neagra. In spatele ei, apartamentul ultrabook-urilor.

As intra putin aici sa vad ce oferte au. Piticul-portar zicea ceva de niste oferte speciale. Hai ca ma intorc eu aici putin mai incolo; sa continuam vizita pe strada IT! Vizavi e blocul telefoanelor. Am fost aici cand mi-am cumparat un Nokia Lumia 630 – www.stradait.ro/telefon-nokia-lumia-630-dual-sim-3g-black.htm. Mai in fata, in blocul foto-video, e forfota mare: tocmai s-a mutat un aparat foto performant.

Ca sa nu ne mai lungim ca poate va grabiti la vreun apartament anume, avem urmatoarele blocuri: monitoare si TV, calculatoare si servere, imprimante si consumabile, carduri si medii optice, periferice si componente PC, Retelistica si conectica, Software si Gaming, Auto si Videoproiectoare. Intri unde ai nevoie, intrebi portarul ce te intereseaza si el te indruma catre apartamentul in care gasesti subcategoria de produse pentru care ai venit! Din noua-trei click-uri esti acolo. La fiecare intrare in bloc gasesti si lista cu producatori ca sa fie treaba-treaba.

M-am gandit cam pe unde i-ar purta pasii pe strada IT pe prietenii si vecinii mei. Pe Adriana o vad ducandu-se glont in blocul telefoanelor si batand cu toata puterea la usa piticului responsabil de smartphone-uri sa ii dea un super telefon la care sa vorbim si noi linistite, fara sa se inchida convorbirea la fiecare ora(vorbim mult, asa-i?). Paula cred ca se opreste direct la aparate foto si camere video. Ei ii plac mondenitatile. La toate nuntile se duce; sa-si faca poze, zic! Ca sa nu vina cu mana goala. Daca tot da un ban la masa, macar sa aibe amintiri frumoase! Alin l-ar zapaci pe piticul care se ocupa de desktop-uri. Ne-a omorat de cateva luni cu un calculator vechi care se misca precum un melc cu proteza de sold si cred ca a venit vremea sa isi cumpere si el un sistem cu i5 si cu rami multi. Nu de alta, dar poate mai mergem si la el la un film….ca am mancat destul popcorn la mine. Lu’ nea Costica, ii arat eu unde e blocul cu televizoare, sa-ai aleaga el unul pe placul lui ca sa nu-l mai aud in fiecare seara tipand la nevasta-sa se dea din fata televizorului ca a ratat golul. Sa-si ia un Smart TV Sony – www.stradait.ro/led-tv-sony-32′-bravia-kdl-32w705-edge-slim-black.htm, sa se sature de fotbal: in direct, in reluare, online, offline, cum vrea telecomanda lui. Tanti Lenuta sigur s-ar opri putin la apartamentul cu camere IP. Parca o si vad montand una la intrarea in bloc ca sa fie sigura ca nu mai rateaza nimic. Ca, deh, nu poate sta chiar toata ziua cocotata pe scaunel si cu ochii pe vizor: mai are si ea o nevoie, un medicament de luat…Cat despre Georgica, lui i-as recomanda un antivirus bun la calculator ca, asa mic si curios cum il stiu, sigur isi baga nasul si pe site-urile alea…periculoase.

Tie, draga cititorule, nu stiu ce sa iti recomand dar iti alegi singur ca tu stii cel mai bine ce produs IT iti trebuie. Iei click-ul o statie, faci dreapta si imediat esti pe strada IT. Gasesti acolo de toate si, la comenzi de peste 100 de lei pentru Bucuresti si 500 de lei pentru provincie, piticii de la vila de transport ti-la aduc gratuit acasa cu certificatul de garantie completat de strumfitele de la garantii. Deci, in ce bloc ai intra prima data?

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Iorga Daniela
    • 07/11/2014
    Răspunde

    Trebuie musai sa intru pe strada smartphones,sa imi satisfac necesitatea achizitionarii unui telefon nou.Cu el as putea oriunde si oricand sta pe net si citi articole interesante,comenata postari interesante,participa la concursuri si socializa cu prietenii.
    Multumesc frumos pentru indicatii,Cris!

    • Stingaciu Daniela
    • 07/11/2014
    Răspunde

    ;)) Cred ca ”mania” asta se numeste shop-aholic in general:) Misto strada asta,are de toate pentru toti,probabil mi as lua si eu cativa rami,un hard de 36000000 daca exista;)) O sa mi parchez si eu masina pe straduta aceasta emancipata:)

      • cristina
      • 07/11/2014
      Răspunde

      Multumesc pentru diagnostic :))

    • moscalu laura
    • 07/11/2014
    Răspunde

    NU STIU CUM SE NUMESTE MANIA ASTA,,,DAR CRED CA TOATA LUMEA O ARE!!!!BUZUNARUL SA FIE PLIN,SI SPOR LA CUMPARATURI!!!!PRIVITUL NU ESTE INTERZIS,ASA CA VOI PARCA SI EU PE SITE,SA MI SATISFAC PRIVITUL CU LUCRURI FRUMOASE!!!

      • cristina
      • 07/11/2014
      Răspunde

      e liber la privit pentru ca privitul bate portofelul 😀

    • cristina
    • 07/11/2014
    Răspunde

    😛 😈 Gata, avem si emoticoane.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 07/11/2014
    Răspunde

    Pe o asa strada m-as plimba si eu sa admir lucruri frumoase si utile! Multumim de informatii,draga Cristina <3, 🙂

    • Yonela Mihaela
    • 07/11/2014
    Răspunde

    Deci in primul rand iubesc noile emoticoane,iar in al doilea nu stiu daca o sa am curajul sa intru pe aceasta strada,pentru ca nu stiu daca o sa mai pot pleca. 👿

    • Balaban Violeta
    • 07/11/2014
    Răspunde

    si eu ma plimb zi de zi pe aceasta strada…care abia pot sa ies..

    • Roxana Timocel
    • 07/11/2014
    Răspunde

    Interesanta strada..gasim de toate, pentru toti si pentru orice buzunar!! Spor la shopping-uit:))

  1. In privinta acestei manii,poti sa stai linistita,toata lumea o are,nu cred ca se gaseste un diagnostic.Si mie imi place foarte mult aceasta strada incat as vrea sa ma ratacesc macar pentru cateva ore pe ea.Spor la shopping tuturor in caz ca vreti sa va achizitionati ceva ,sigur nu ve-ti regreta!Eu mi-as achizitiona un Smart TV,o noua imprimanta ca cea veche s-a stricat si un telefon mai performant….dorinte sunt multe cam greu de indeplinit,dar…niciodata nu se stie ,,sigur va iesi soarele si pe strada noastra”,la cat de multe oferte si promotii sunt ,avem de unde alege ceva convenabil si pentru noi!Multumim pentru acest articol,ne mai documentam si noi,este bine sa stim de toate in viata!

    • Ion Paula
    • 08/11/2014
    Răspunde

    😆 😆 😆 😆 Paula ? woooow este vorba despre mine? M_ai nimerit :)))))
    Dar sigur direct la aparate foto m-as opri , ca si asa l-am scapat pe jos pe ultimul castigat. :)))

    • Liliana Fedeles
    • 11/11/2014
    Răspunde

    M-as plimba si eu pe strada IT. Cu siguranta as pleca cu ceva cumparaturi si ziua mea ar fi mai frumoasa!

  2. Răspunde

    din pacate eu nu am aceeasi orientare catre shopping-ul cu tendinta IT, mai nou mi-am descoperit acea parte din mine care ma impinge catre shopping-ul compulsiv de articole de bebelusi. Cum se schimba prioritatile 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares