Smailo, Zass, Taurus – marci accesibile

mixer zass

Familia mea e compusa din trei membri: eu, sotul meu si mama mea. Cand vine vorba de cheltuit bani in casa, fiecare vine cu dorintele lui si rareori ni se intampla sa ne putem lua toti obiectul sau produsul de care avem nevoie, fara sa facem gaura in buget. De data asta, insa, am dat peste produsele de care aveam nevoie pe Elanko.ro, fabricate de firme care au preturi foarte bune si vom fi toti trei rasfatati. In sfarsit eu voi avea mixerul cu bol pe care mi l-am dorit, sotul meu isi va cumpara un Mp3 Player auto nou si mama va primi cantarul de bucatarie de care are  atata nevoie.

Eu astept de cateva luni bune sa imi iasa in cale un mixer cu bol la un pret bun si uite ca a sosit clipa. Acest mixer Zass ZHM05BB ma va ajuta enorm in bucatarie pentru ca eu sunt responsabila cu gatitul. Mai ales la maioneza, imi e foarte greu sa folosesc mixerul obisnuit pentru ca trebuie cu o mana sa tin mixerul si cu alta sa pun ulei. Evident ca nu am trei maini ca sa tin si bolul si imi aluneca pe blat si ma enervez.

Cu acest mic „robotel” de bucatarie, treaba va fi mai usoara cand vine vorba de facut aluaturi, batut frisca sau oua si chiar pentru felurile care necesita ingrediente maruntite si malaxate. Are cinci viteze si functie turbo deci e destul de puternic ca sa se ocupe de ingredientele din bolul cu capacitate de 3l si sa dea nastere unui preparat gustos si mai putin trudit.

Smailo_Music_m3 autoCat eu „petrec” in bucatarie, sotul meu e mereu pe drum. Meseria lui presupune multe deplasari fie prin Bucurestiul aglomerat, fie prin tara. Pentru ca timpul petrecut pe soselele patriei sa ii treaca mai placut, obisnuieste sa asculte muzica in timp ce sofeaza. Prin urmare, el isi doreste si, in scurt timp, va si avea acest Mp3 Player Auto Smailo Music X2. Vechiul lui casetofon auto funtioneaza doar pe radio si CD.

Cu noua jucarie va putea sa asculte melodiile preferate si chiar bancuri(pe care le adora) direct de pe un stick usb sau de pe un card de memorie. Afisajul LCD si faptul ca are fata detasabila sunt un plus. O sa poata sa ii ataseze subwoofer si boxe si, de fiecare data cand o sa asculte muzica la el si o sa se bucure de sunetul clar, o sa ma pomeneasca.

Easy_Inox taurus cantar de bucatarie

N-am uitat-o nici pe mama si pentru ea am ales un cantar de bucatarie Taurus Easy Inox. Are mare nevoie de el cand a fost diagnosticata cu diabet si trebuie sa manance totul cantarit ca sa respecte regimul si sa isi regleze glicemia. Cantarul aceasta electronic este ideal pentru ca e foarte precis si are afisaj LCD pe care vezi clar si sigur cate grame are bucata de branza pe care o mananci la micul dejun si bucata de peste de la pranz. Se opreste automat deci nu va fi problema ca il uita pornit si il putem folosi pentru a cantari si alte lucruri(cum ar fi fructele pentru dulceata) mai grele pentru ca tine pana la 5 kg.

Vom avea fiecare ce ne-am dorit. Asta pentru ca am gasit produsele de la aceste firme; Zass, Smailo si Taurus, care au produse bune(insotite de certificate de garantie) si ieftine. Unde le-am gasit? Pe Elanko. S-ar putea sa gasesti si tu acolo obiectul de care ai nevoie, la pret mai mic decat te-ai astepta.

Etichete: , , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Roxana Timocel
    • 06/11/2014
    Răspunde

    Ce bine, fiecare va avea ce isi doreste! ;))

    • Balaban Violeta
    • 06/11/2014
    Răspunde

    cate ceva pentru fiecare…foarte bine

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 06/11/2014
    Răspunde

    Frumos,fiecare a primit un mic dar pe care si l-a dorit si care ii este folositor,sa le folositi cu drag!

    • Irina
    • 06/11/2014
    Răspunde

    E foarte util cantarul in bucatarie, mi-ar trebui si mie unul nou, mai ales ca toate retetele acum au: 225 g aia, 137 g aia, 325 g cealalta. Acu totul e la gram, nu mai e cu cana, cescuta sau paharul cum era in cartile vechi de bucate

  1. Buna seara!A-ti impuscat cum s-ar zice,,trei iepuri dintr-un foc””!Este bine atunci cand fiecare este multumit si are ce-si doreste!Minunat si foarte practic este mixerul, trei in unul,,bineinteles ca si cantarul este foarte util,orice ce gospodina are nevoie de asa ceva in bucatarie si sa nu uitam de MP3,este si el folositor,in momentele de stres sau cand dorim sa ascultam muzica si suntem la volan .O alegere geniala!

    • Yonela Mihaela
    • 06/11/2014
    Răspunde

    Minunat si eu as avea nevoie de un cantar,cel vechi lasandu-ma balta tocmai cand aveam ceea mai mare nevoie de el.

    • Iorga Daniela
    • 06/11/2014
    Răspunde

    Ai facut alegerile potrivite,la fel as fi optat si eu,insa mai astep pana luna viitoare…ca tot vine Mosul(i le trec lui pe lista 🙂 )
    Sa folositi cu drag toate lucrurile comandate,pupici!

    • Mara
    • 07/11/2014
    Răspunde

    mi-ai dat o idee buna ca ma tot gandeam ce si cum…ca doar Craciunul se apropie 🙂

    • palamaru mirela
    • 07/11/2014
    Răspunde

    si eu sunt in cautarea unui mixer bun

    • Stingaciu Daniela
    • 07/11/2014
    Răspunde

    Tu ai numai 3 membri in familie dar noi ca suntem 10 ce o sa facem oare? Ghici? Vom goli magazinul,asta o sa facem…….dar fiti fara griji ca isi vor reface stocul imediat,sunt o firma foarte serioasa cu produse excelente.Mixerul cu bol imi face cu ochiul, de multa vreme imi doresc si eu unul iar pretul este nemaipomenit din cate vad:)

      • cristina
      • 07/11/2014
      Răspunde

      Dani, poate o sa intre Mosul sa vada ce ai scris si iti aduce unul :*

    • ghizdavu iuliana simona
    • 07/11/2014
    Răspunde

    si eu as avea nevoie de toate minunatiile pe care le-ai comandat ,sa le folosesti sanatoasa ,totusi un mixer o sa imi iau si eu ,cel vechi s-a stricat si e greu fara el

    • Liliana Fedeles
    • 11/11/2014
    Răspunde

    Foarte frumoasa prezentare pentru produsele Elanko. Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna si imi place sa fac din timp cumparaturile o sa intru sa le studiez oferta. Imi plac lucrurile bune, de calitate!

  2. Răspunde

    Chiar recent am castigat si eu pe Elanko.ro un toaster Samus. Din cautarile pe net am vazut ca are un raport calitate/pret foarte bun. Stiu ca la un momennt dat produsele de la Zass erau unele dintre cele mai bune, sau cel putin asa ziceau toate prietenele mamei de fiarele de calcat de la ei. Era un etalon al calitatii in anumite cazuri, iar mixerul ala cu bol arata foarte bine si sigur va tine foarte mult la mine…la cat gatesc eu 😀

    • moscalu laura
    • 14/11/2014
    Răspunde

    Frumoasa prezentare!!!Imi place mixerul,poate imi iau si eu unul deoarece al meu s a sricat!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares