Pledoarie pentru GOCLEVER Insignia 1010 Business

insignia-1010-business

Onorata instanta, astazi, la sedinta de dinaintea verdictului, doresc sa imi aduc argumentele finale de aparare, in acest proces in care numitul Laptop si numita Tableta, au acuzat-o pe INSIGNIA 1010 Business ca i-ar fi dat afara din casa. GOCLEVER INSIGNIA 1010 Business

Din insiruirea de probe aduse pana acum, nu s-a putut dovedi ca a fost batut vreunul cu incarcatorul, asa cum au spus, ca le-a fost spart displayul sau scos vreun buton. Sunt acuzatii nefondate, aduse de doua device-uri pur si simplu indurerate pentru ca sunt date la o parte. Intre mine si Insignia a inceput o relatie bazata pe dragoste si respect. De altfel, daca exista vreun vinovat in toata treaba asta, acela este GOCLEVER, care, dupa 7 ani de furnizat solutii electronice la cel mai bun raport calitate pret, nu s-a mai multumit sa produca smartphone-uri, GPS-uri, tableta si netbook-uri simple, si a scos pe piata minunea asta numita Insignia 1010 Business.

Urmare a lansarii tabletei pe piata din Romania, au fost marturiile oamenilor care m-au vazut in magazin mangaindu-i tastatura. Da, tastatura, onorata instanta: tableta GOCLEVER Insignia 1010 Business are o tastatura inclusa cu touchpad, conectabila prin bluetooth. Daca dorit, o putem conecta si la tableta dumneavoastra ca sa vedeti cum funtioneaza(e transferabila si pe alte gadgeturi) .

In primul rand, va rog sa notati ca dragoste cu sila nu se poate si ca, acum ca mi-am gasit adevarata dragoste, nimic si nimic nu va sta in calea mea relatiei mele INSIGNIA 1010. E o tableta generoasa, dupa cum au mentionat si martorii citati. Cu un display de 10.1″ IPS LCD 16:10 multi-touch si rezolutie de 1280×800, ar trebui sa fie clar de ce poate inlocui ambele gadgeturi care mi-au stat alaturi pana acum: e suficient de portabila ca sa fie o tableta buna, avand si ecranul cu touchscreen care in cazul unui laptop ar costa mai mult, dar poate deveni un netbook extrem de util in vizionarea de filme sau scrierea articolelor pe blog, prin simpla atasare si conectare a tastaturii.

Am si mobilitate, am si confort in utilizare. Vechea tableta de 7″, imi facea aproape imposibila redactarea textelor asa ca simteam nevoia sa am si laptop. Insa, laptop-ul era mult mai greu si necesita spatiu mult intr-un rucsac special. Asa, cu Insignia 1010 Business, e suficient sa ii inchid capacul constand in tastatura inclusa(devenita o coperta protectoare magnetica), si displayul este protejat de zgarieturi in geanta mea de umar. Iar, atunci cand ajung intr-o locatie in care vreau sa citesc, sa scriu, sa vizualizez ceva, scot o tableta impecabila, moderna, gratioasa si eleganta, pe care pot sa si lucrez dar sa ma si distrez.

Cum sa nu iubesti o tableta cu display generos dar mai usoara de 1kg(924 grame) si cu dimensiuni reduse? Rog sa se consemneze si dotarea ei cu  procesor QuadCore Intel Atom Atom Z3740D 1.33GHz si memorie RAM de 2GB DDR3, capabile sa faca fata task-urilor multiple, un mare plus din punctul meu de vedere, al utilizatorului dornic sa asculte muzica in timp ce scrie, se joaca sau navigheaza pe internet.

Va rog sa constatati ca tableta GOCLEVER INSIGNIA 1010 Business are ca sistem de operare Windows 8.1, avand preinstalate aplicatiile Skype, Office si Windows Media Player. Putem chiar acum sa vizualizam sau sa ascultam o melodie, sa vorbim cu martorii pe Skype si sa notam ideile principale ale acestei ultime infatisari.

Nici in materie de conectivitate, tabletei nu i se poare reprosa nimic. Pe langa functia bluetooth atat de necesara pentru conectarea tastaturii sau conectarea tabletei cu alte gadgeturi capabile sa dezvolte relatiii prin bluetooth, conectarea ei la internet se poate face atat la reteta WiFi cat si la reteaua 3G, printr-un modem extern.

Asa cum au declarat si alti cumparatori multumiti, ma declar si eu indragostita de capacitatea ei de stocare de 32 GB, extensibila pana la 64GB prin atasarea unui card extern. Nu e tentant, cand ex-tableta mea, abia daca primea 32 de giga cu totul? Sa mai mentionez ca nu o mai tinea nici bateria? Insignia vine cu o zestre de baterie de 8000 de mAh, capabila sa ne tina conectati vreo 4-6 ore in functie de ce sarcini avem in program.

Cat despre ex-laptop-ul meu, il rog sa nu mai dezinformeze auditoriul spunand ca fara el nu pot face o treaba sau alta. Va informez eu, aducand in sprijinul afirmatiei si foaia cu specificatiile tehnice ale lui Insignia 1010, ca acest gadget compact si performant, ofera o experienta completa, avand si sloturi micro USB si mini HDMI. Ba chiar are si ceva in plus, ce nici unul din fostele device-uri nu avea: doua camere, una pe spate si una frontala, ambele de 2MP.

Va rog sa permiteti trecerea tabletei Insignia 1010 Business prin mainile fiecarui jurat din aceasta sala, ca sa se convinga pe rand ca ea le depaseste asteptarile, la un pret pe care cu greu l-ar putea refuza cineva. Nici eu nu l-am putut refuza atunci cand mi-a fost prezentata.

E o tableta multimedia de inalta calitate, tinand cu succes locul unui laptop. Atasez la dosar si foaia cu datele tehnice si certificatul de garantie, precum si imagini filmate cu ajutorul camerei, in care se poate vedea clar cum doamna tableta si domnul laptop dorm pe birou, in vreme ce Insignia munceste. Ca o paranteza, banuiesc ca nu numele de 1010 i se trage de la faptul ca merita 2 de 10: unul pentru aspect si unul pentru performanta.

Prin urmare, ansamblul probator  atesta ca acuzatiile care i se aduc sunt nefondate si ca, daca cineva e vinovat de ceva, aceea sunt eu ca am cumparat-o sau GOCLEVER ca a creat-o. Mai mult decat atat, pentru ca dorim sa ne aratam bunele intentii, depunem si o declaratie prin care ne luam angajamentul ca doamna tableta si domnul laptop nu vor fi izgonite, ci se vor bucura de batranete intr-un sertar linistit.

Insignia 1010 Business, n-a facut altceva decat sa fie o tableta buna si nu exista probe directe care sa ateste ca inculpata a savarsit faptele de care e acuzata. Se face vinovata doar de a-mi fi castigat inima si respectul, ori, pentru asta, nu exista lege care sa o poata pedepsi.

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Yonela Mihaela
    • 30/11/2014
    Răspunde

    :mrgreen: Sunt total de acord…Și pe mine m-a cucerit. 😀

  1. Ai dreptate!Este geniala! 😛 Sincera sa fiu m-a uimit si pe mine,in viitorul apropiat o sa mi i au si eu una,trebuie! 😉 Felicitari inca o data pentru frumoasa prezentare!Sotul tau are mare noroc ca te are!Priceputa la orice! 😉

    • Balaban Violeta
    • 30/11/2014
    Răspunde

    ce minunata e…si tot odata utila,nu am inca tableta dar poate in viitor

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 30/11/2014
    Răspunde

    Interesant articol,utila tableta,sper pe viitor sa iau una la o nepoata de-a mea,ultimul an de liceu,la facultate ma gandesc ca poate ii trebuie.

    • Fairytale
    • 30/11/2014
    Răspunde

    Da, ce pledoarie faina.Succes draga mea!

    • Alexandra Ioana
    • 01/12/2014
    Răspunde

    Genial! Promit solemn ca daca imi voi cumpara o tableta o s-o aleg pe asta 😆

    • Aluculesei Brindusa
    • 01/12/2014
    Răspunde

    😀 minunata pledoarie 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares