Evadarea – sanatate si bucurie cu Sportaddict

femeie care face sport

Azi a fost una din zilele acelea in care simteam nevoia de o imbratisare. Poate chiar de o imbratisare si 1000 de euro, ca sa imi revin cat de cat. In ultima vreme, nu am avut deloc timp pentru mine. Nu se pune problema de iesit in oras, stiti bine ca ies rar si mai mult de nevoie. E vorba despre a-mi acorda un ragaz mie, de a face ceva ce nu trebuie, ci vreau eu din suflet sa fac, ceva care sa ma remonteze, sa imi dea energie si stare de bine, sa simt ca viata nu inseamna numai stres, ci si bucurie.

Ma adresez voua si, de data asta, numai voua, dragile mele pentru ca in mare parte stiu ca publicul meu e alcatuit din reprezentate ale sexului feminin. De cate ori ati simtit ca rutina zilnica va ucide, va face sa urati viata cand n-ati avea de ce? Nu stiu de ce lumea crede ca noi suntem niste robotei care fac ce au fost programati sa faca, fara sa oboseasca si fara sa simta nevoia de altceva. Eu spun stop: trebuie sa imi fac timp sa fac ceva pentru mine. Degeaba fac pentru toti si caut multumire in ochii lor. Trebuie sa fiu eu multumita si fericita cu mine insami.

Daca din punct de vedere moral v-ati prins ca sunt la pamant, aflati ca nici cu sanatatea fizica nu stau prea bine. Kilogramele se aduna de la o luna la alta si colesterolul a cam depasit cotele normale. M-am gandit ce sa fac si cum sa fac sa ii reglez nivelul in mod natural, sa mai dau cateva kilograme jos si sa-mi recapat zambetul ca sa nu ajung de Craciun sa ii spun imbufnata poezia Mosului. Toata lumea m-a sfatuit sa fac sport. Cum sa fac asta, eu elefantelul, mai ales urasc sa stau intr-o sala si sa fac exercitii la aparate? Pai, ce fac? Dau monotonia de acasa pe cea de la sala? Unde mai pui ca trebuie sa dau si bani pe abonament.

atelierulfamiliei.ro

paleta tenisM-am gandit mai bine si de sambata ma duc cu varul meu la un mini-club de cartier sa joc si eu tenis de masa. Asta imi placea de cand eram mica. Sa vad daca mai nimeresc mingea. Acum un an, am incercat vreo doua serve si unchi-miu rade de mine ca am paleta gaurita. Imi cumpar eu paleta pentru tenis de masa de pe Sportaddict.ro sa le arat ca si baba poate. As fi preferat ceva sport in aer liber dar, acum vremea nu ne mai permite, asa ca ma multumesc si cu doua ore de tenis de masa. Macar transpir intr-un mod placut, fac si miscare ma si detasez putin de probleme, rad cu prietenii. In general prefer sporturile de echipa tocmai pentru ca imi place mult sa socializez si sa fac miscare  mai mult sub forma de joaca. Asa nu resimt miscarea ca pe ceva ce trebuie, ci ca pe ceva ce imi doresc.

Imi trecuse prin cap sa imi cumpar o banda de alergat dhs dar tare ma tem sa nu o transform in cuier de lux, cum am mai vazut pe la altii. Nu prea am tragere de inima sa fac singura sport asa ca mai bine ma abtin si caut tot modalitati de hlizeala si miscare in mijlocul prietenilor. Daca va stiti sarguincioase si bine motivate sa faceti sport, cumparati-o! Ajuta foarte mult la slabit, tonifiere si incarcare cu energie pozitiva. Dar, parca tot ceva activitati in afara casei v-as recomanda mai degraba.

racheta badmintonHaideti cu mine la tenis de masa! Cand ne plictisim de asta, peste cateva saptamani, ne punem patinele si iesim la patinoar. La primavara ne cumparam cate o racheta de badminton pentru incepatori si trecem la tenis mai solicitant sa testam fileul mare. Pentru vara te las pe tine sa alegi ce sport sa practicam. Sa ma anunti din timp ca sa stiu ce echipament sportiv sa imi cumpar de pe Sportaddict. Apropo, aboneaza-te la newsletter pentru a afla ofertele de Black Friday de la Sportaddict! Sunt sigura ca si tu ai nevoie de o paleta de tenis de masa sau chiar de o pereche de pantofi sport. Indiferent ca ai nevoie de aparate de sport, de accesorii si echipamente sportive, acolo le gasesti pe toate si ar fi pacat sa nu profiti de reduceri. Sa ma anunti cand esti gata de evadare din cotidianul ucigator de sperante! Vom pasi impreuna catre o viata mai sanatoasa si mai plina de optimism. logo (1)

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Tatiana Sorina
    • 13/11/2014
    Răspunde

    au echipamente faine, mi-ar place si mie o banda de alergat

    • Balaban Violeta
    • 13/11/2014
    Răspunde

    toate lucrurile necesare pentru o silueta de invidiat… 😀

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 14/11/2014
    Răspunde

    Imi place articolul,toate lucrurile sunt bune pentru sanatate,pentru a te mentine in forma, ai de unde alege.

  1. Am patit-o si eu de multe ori….avem niste stari ciudate.. 🙁 😡 .imi venea sa plang uneori parca fara sa am un motiv intemeiat,imi doream sa am pe cineva care sa-si faca timp in acele clipe doar pentru mine si toate aceste stari aveau loc deoarece ,,oboseala isi spunea cuvantul”.Iar tu Cristina muncesti enorm de mult pentru a-i multumi pe cei din jurul tau fara sa te gandesti si la tine,o mini vacanta ar fi ideala pentru tine…..Foarte interesant acest articol,in continutul lui se gasesc sfaturi importante despre cum sa ne mentinem sanatosi si mereu in forma.Pasiunea ta pentru tenisul de masa sigur va fi o metoda eficienta pentru a scapa de cateva kilograme.Si banda de alergat este foarte buna,ne ajuta sa scapam de kilogramele in plus,reduce stresul acumulat si vom avea un corp de invidiat,dar pentru a face aceste lucruri sa devina reale trebuie sa ne cumparam aceasta banda si apoi la treaba,caci daca o tinem de decor nu rezolvam nimic.La fel ca si tine sunt de parere ca mai bine mergem zilnic sau macar o data la 2 zile la sala pentru a ne mentine in forma,deoarece acasa tot timpul se iveste cate ceva si nu mai respecatam acel program.Avand si companie parca merge altfel treaba decat de una /unul singur.Pe acest site se gasesc o multime de produse ce ne pot ajuta sa ne mentinem in forma si nu numai,Iti doresc sa ai parte de zile cat mai frumoase si relaxante pentru a obtine ce ti-ai propus!Pupici !

    • Yonela Mihaela
    • 14/11/2014
    Răspunde

    De ce esti asa departe de mine?Altfel iti acceptam invitatia cu placere 😀 dar acum stiu de unde sa-mi cumpar echipament sportiv. 😛

    • moscalu laura
    • 14/11/2014
    Răspunde

    E foarte frumoasa banda!!!Mi ar place si mie una,dar nu prea permite nici bugetul,si ,nici spatiul!!!O zi buna!!!!

    • Alexandra Ioana
    • 14/11/2014
    Răspunde

    Rutina e intr-adevar moartea pasiunii si a chefului de viata. O detest

    • Stingaciu Daniela
    • 15/11/2014
    Răspunde

    cam in aceeasi situatie sunt si eu,caut si eu de ceva vreme o banda de alergat la un pret care sa nu ma faca sa las balta planurile pentru a-mi imbunatati conditia fizica,Fug sa chem si sotul poate de mos Nicolae primesc si eu ceva fain 😀

    • Iorga Daniela Ionela
    • 17/11/2014
    Răspunde

    sunt interesante toate produsele sport,am si eu zile in care mi se pare ca nu am suficient timp de mine,insa au grija copiii sa ma ajute sa imi mentin conditia fizica 😆

  2. Răspunde

    O banda de alergat mi-ar trebui si mie si poate putina miscare dar de lene prefer sa apelez la o dieta mai stricta. E mai usor sa nu mananci decat sa te obosesti facand exercitii fizice, iar mie niciodata nu mi-a placut sportul 😎 Too cool for sports 😎

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares