De Black Friday, Mustash e raiul artistilor

mustash reduceri black friday

Ati cunoscut vreodata un artist adevarat, devenit artist pentru simplul fapt ca asta adora sa faca si asta face cel mai bine, fara sa se gandeasca la o alta meserie care i-ar aduce mai multi bani? Daca da, atunci stiti ca, ceea ce noi investim in haine, bijuterii si alte lucruri trecatoare, ei prefera sa investeasca in materiale si accesorii specifice ramurei artei de care sunt indragostiti.

Un artist da ultimul leu din portofel pe panza, pensule si culori. Nimic nu e prea mult pentru tabloul la care munceste si care va ramane multi ani in urma lui, devenind poate faimos peste vreme sau, si mai bine, cu un dram de noroc, va trage lozul cel mare si cineva se va interesa de tabloul asta si, din vanzarea lui, isi va asigura finantele pentru materiale pentru vreo doi ani de acum incolo. culori-acrilice-mustash-500-ml

Dincolo de pensule si sevalet, sunt oameni la fel ca noi. Bianca e una dintre cele bune prietene de-ale mele. A terminat liceul de arte plastice Nicolae Tonitza si visa sa faca si o facultate in domeniu. Toti cei care i-au vazut lucrarea de diploma, erau de aceeasi parere. O sculptura sub forma unui trunchi de copac taiat, din care se iveste vesel capul unui pitic incruntat.

atelierulfamiliei.ro

La facultate nu a mai ajuns sau, cel putin, nu inca. A devenit mama a doua fetite superbe si are o casnicie frumoasa, in ciuda greutatilor prin care trec. O perioada buna de timp a renuntat la tot ce insemna manifestare artistica apoi, incurajata de familie si de prieteni, s-a apucat din nou de pictat si modelaj. Cadourile de la ea sunt o incantare: vaze pictate manual, magneti de frigider modelati si pictati de ea. Lucreaza si asta ii da o stare de bine, o umple de energie pozitiva, o stimuleaza, o relaxeaza…nu stiu exact. Dar e alt om.

logo-300x112Nici un magazin din mall nu i-ar face privirea sa sclipeasca, cum o face trecerea pragului magazinului cu materiale pentru artisti.  Cand aude cuvantul Mustash, e aproape la fel de fericita ca atunci cand printesele ei i-au spus „mama” prima data. Din acest magazin cu materiale pentru artisti cumpara mereu ce are nevoie; pensule, panze, culori in ulei, culori acrilice, culori pentru pictura pe sticla sau ustensile pentru modelaj.

culori-de-ulei-mustash-180-ml-auriu-metalizatNoi am venit cu ideea sa se apuce anul acesta de pictat niste globuri unicat din sticla. Majoritatea dam bani grei in fiecare am pe globuri si decoratiuni si suntem convinsi ca toti prietenii nostri vor vrea sa cumpere globuri pictate manual pentru bradul de Craciun.

In felul asta, se va simti apreciata ca artista si va strange si ceva banuti pentru daruri minunate pentru fetitele ei. Initial, a fost tentata sa dea inapoi pentru ca stie ca e mult de munca si trebuie sa investeasca ceva bani in materiale si accesorii pentru pictura. Dar, incurajata de ideea ca urmeaza Black Friday la Mustash, a cedat. Reducerile promise au facut-o sa prinda aripi; un pachet Mustash cu 228 de culori de ulei Mustash 37 ml si un sevalet trepied metalic la pret redus (180 lei), un cutit pentru pictura la 4,5 lei si culori acrilice de 75 ml la 5,5 lei bucata, sunau mai bine decat rochie de seara cu pantofi si bijuterii de firma. Pentru ea sunt mai mult decat materiale: sunt mijloace prin care poate aduce in fata noastra, tot ce e ma bun si mai frumos in sufletul ei.

2014-black-fridaySaptamana reducerilor la materiale pentru artisti incepe pe 21 noiembrie si se termina pe 28 Noiembrie – Vineri – Black Friday. Saptamana reducerilor la Mustash se desfasoara atat online, cat si in magazinul Mustash din Bucuresti Calea Grivitei nr.37. Tot atunci va cumpara culori pentru sticla si globurile de sticla ca sa se apuce de mesterit decoratiunile unice pentru brad. Nici acum nu sunt scumpe culorile Ikon Aqua, fiind la oferta si ele( 8 lei sticluta de 30 ml, pret redus de la 10 lei).

Totusi, fiind Black Friday peste o saptamana, vor fi mai multe reduceri si va merge in magazin ca sa cumpere tot ce stie ea ca are nevoie. Ar putea comanda si online dar, daca tot avem magazin in Bucuresti aproape de noi, va alege varianta asta.

hartie-quilling-mustash-5mm-negruV-ati prins deja ca Mustash este magazinul artistilor si ca de Black Friday va deveni raiul lor. Dar, ceea ce nu v-am spus inca e ca el se adreseaza artistilor mari dar si celor mici.

Aici nu gasiti numai unelte si accesorii prrofesionale, ci si o gama larga de produse care ii pot stimula pe micutii vostri artisti. Gasiti totul de la pensule si culori Tempera scolare, hartie si accesorii pentru tehnica Quilling, seturi creative pentru pictat si materiale si accesorii pentru tot soiul de activitati creative pe care cei mici(si nu numai) le desfasoara la gradinita, la scoala sau acasa. Daca esti tu insuti artist, ai un artist adevarat prin preajma sau chiar si unul in devenire, de Vinerea Neagra a preturilor e momentul sa cumperi materiale din magazinul pentru artisti Mustash.

Nu v-ar tenta ideea sa va faceti singuri decoratiunile de Craciun de anul acesta?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 13/11/2014
    Răspunde

    Frumos articol,buna idee,generos Black Friday la Mustash,binevenit in ajutorul artistilor!

  1. Buna seara!Sincera sa fiu nu am intalnit niciodata un artist sau o artista care sa-si faca meseria mai mult din placere decat pentru bani.Pictorii sunt cu adevarat artisti ce merita apreciati,isi exprima pe panza sau hartie o parte din sentimentele lor,transmitandu-ne si noua cateodata o stare de bine.O I idee geniala pictarea globurilor,sigur va avea multe cereri.Pacat ca asemenea artisti de o mare valoare nu-si pot permite sa-si urmeze visul din cauza situatiei materiale,neajunsurilor din ziua de azi,statul ar trebui sa-i ajute,sunt o mare mandrie pentru tara deoarece nu oricine este inzestrat cu asemenea calitati, cei cu adevarat talentati merita mult mai mult.Ma bucur ca datorita frumoaselor oferte, va putea sa-si duca deocamdata la bun sfarsit ceea ce si-a propus sa faca.Interesant si util este site-ul si pentru noi.Ne putem cumpara si noi produse pt copiii nostri la un pret mai convenabil.Multumim Cristina si Doamne ajuta prietenei tale!

    • Iorga Daniela
    • 13/11/2014
    Răspunde

    Multumesc mult pt informatie,Cris!
    Nu ar fi rau sa o surprind pe fiica mea cu o comanda de pe site,ii place mult tot ce tine de latura artistica.

    • Balaban Violeta
    • 13/11/2014
    Răspunde

    un articol bun,care sigur ii va interesa pe mai multi …cand e vorba de pictura

    • Ion Paula
    • 13/11/2014
    Răspunde

    Diriginta mea din clasele V-VIII este pasionata de pictura, are casa plina de tablouri pictate, de vandut nu a vandut, doar a oferit cadouri la rude si prieteni. Cu siguranta ar interesa-o acest magazin online 🙂

    • Yonela Mihaela
    • 13/11/2014
    Răspunde

    😆 Articolul este super si prietena mea picteaza o sa-i recomand site-ul ca sa beneficieze de reduceri. 😀

    • Alexandra Ioana
    • 14/11/2014
    Răspunde

    Nu stiam ca exista un astfel de site! Geniala initiativa

    • Stingaciu Daniela
    • 15/11/2014
    Răspunde

    Multumim frumos pentru articol,am in casa 2 artiste in devenire care chiar cautau ulei pentru pictat,stiu ca acest gen de picturi se usuca foarte greu,le ia cam 4 saptamani asa. Sigur se vor bucura cand le voi zice de acest site si mai ales de aceste super reduceri.

  2. Răspunde

    Frumos articol…artistic. Pacat ca majoritatea devin valorosi post mortem 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares