Cizme cu aspect matlasat

încălțăminte de iarnă sfaturi

Le-am gasit; dupa cautari seculare care au durat ninim o ora, mi-am gasit cizmele perfecte pentru sezonul toamna iarna 2014. Tocmai imi cumparasem o jacheta matlasata si imi faceam probleme ca nu am cu ce o asorta. Ca intotdeauna, caut cizme pentru ca sunt mai feminine decat ghetele dar vreau sa fie si ieftine. Le-am gasit: cizmele Anushka maro. Cred ca le spune Anushka pentru ca tin de cald si ai putea foarte bine sa porti si in Siberia. Tot un fel de Siberie o sa fie si la noi cand or uita autoritatile sa deszapezeasca orasul.

Sunt cizme inalte, cat sa nu intre zapada pe deasupra, sunt din material sintetic, ceea ce e de bine pentru ca nu imi place sa ma stiu incaltata cu pretul vietii vreunui animal, au aspect matlasat deci merg de minune cu jacheta mea noua. Ca si design, sunt undeva la mijloc intre stilurile casual si elegant. Bareta cu catarama metalica aurie, stransa doar de decor in jurul gleznei, scoate materialul din monotonie si pe purtatoare din anonimat. Nu e o catarama mare de prost-gust, nu stirbeste din frumusetea modelului si nici nu ii scade din feminitate.

Desi imi place sa port incaltaminte comoda. un toc fie el si de 3-4 centimetri, iti impune o anume tinuta, un anumit mers asa ca tocul solid, masiv e binevenit. Talpa, trebuie intens studiata cand imi iau cizme pentru iarna. Dupa ce am pipait-o si i-am vazut modelul, i-am dat unda verde. E genul de talpa care se fixeaza in zapada si nu „planeaza” pe deasupra ei. In fond, caut cizme, nu sanie.

inpuff.ro

Sistemul de inchidere cu fermoar ma avantajeaza si el pentru ca eu ma incalt foarte greu cu cizmele care nu au fermoar, avand piciorul putin mai lat si croindu-mi cu greu drum spre botul cizmei. Sunt usor de incaltat, se muleaza perfect pe picior, tin foarte bine de cald fiind captusite cu blanita sintetica.

Si, cireasa de pe tort e ca, inspirata de pozele pe site, am ajuns la concluzia ca pot fenta lumea sa creada ca am doua perechi de cizme: le port o zi la fusta, cizme inalte elegante si in alta zi, le combin cu un jeans slim, cu partea de sus usor indoita in jos, ca si cum ar fi alte cizme cu „guler” de blanita neagra. As putea chiar sa imi iau pe doua culori si cu numai 179,8 lei o sa ies din iarna ca o doamna …ce sunt. 

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 18/11/2014
    Răspunde

    Superbe cizmele ,chiar poti fenta lumea la cat de frumoase sunt,sa le porti cu placere,mi-a placut articolul!

    • Yonela Mihaela
    • 18/11/2014
    Răspunde

    Și eu iubesc cizmele care se pot purta ca acestea în două feluri.Anul trecut am avut două astfel de perechii. 🙂

  1. Superbe sunt toate modelele! 😛 Dar mai speciale sunt cele alese de tine! 😀 Se pot asorta la diverse tinute,uimitor este faptul ca sunt si la un pret mai convenabil!Sa le porti cu placere!La fel ca si alta data,pot afirma ca ai gusturi bune,in ceea ce priveste articolele de imbracaminte,incaltaminte…. ❗ Esti un exemplu pentru noi ❗ Felicitari pentru frumoasa prezentare ❗

    • Balaban Violeta
    • 19/11/2014
    Răspunde

    foarte frumoase,si mie imi place modelul acesta…

    • Iorga Daniela
    • 19/11/2014
    Răspunde

    Sunt frumoase,am pus ochii pe ele de ceva timp…pretul e super bun 😉

    • Alexandra Ioana
    • 20/11/2014
    Răspunde

    Sunt superbe si chiar pot fi purtate cu orice

    • STINGACIU DANIELA
    • 21/11/2014
    Răspunde

    cele inalte cu talpa normala antiderapanta imi plac mie:D ma gandesc cata nevoie voi avea de ele in plina iarna cand imi voi duce copii la scoala si la gradi.De multe ori mi s a intamplat sa cad eu prima,deci as evita durerea si rusinea;)))

  2. Răspunde

    Nu prea ma dau in vant dupa cizme…sunt adepta ghetelor, a bocancilor si a UGG-urilor insa ocazional mai port si cate o pereche de cizme cu toc. Imi plac acelea care nu sunt 2 in 1 si de preferat fara „guler” de blana ca ma incurca la mers 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares