Ce va recomand de pe MyLash

produse mylash

Update: 18 noiembrie: Recomand tuturor cititorilor acestui articol sa acceseze magazinul MyLash in saptamana 21 – 28 Noiembrie pentru a profita de reducerile de Black Friday 2014!

Nu mai avusesem unghiile lungi de mai bine de un an. Ba le rupeam eu, ba se rupeau ele. Acum o luna, m-am trezit cu unghii lungi si, pentru ca trecuse multa vreme de cand nu mai avusesem nevoie de oja, n-am gasit nimic sa le pictez. Am cumparat vreo trei oje cu preturi intre 10-20 de lei si nici una nu ma multumea, in sensul ca se uscau greu si nu aveau putere mare de acoperire(eu nu suport sa fiu nevoita sa aplic 2-3 straturi de oja; renunt repede). Eram pe punctul de a renunta cand s-a intamplat sa castig un voucher le MyLash.ro, Pana atunci il stiam cu titlul de magazin online de cosmetice profesionale, stiam ca acolo gasesc orice tip de gene false as vrea si accesoriile necesare ingrijirii si aplicarii lor dar si ingrijirii si cosmetizarii genelor naturale in asa fel incat sa fie cat mai frumoase si sanatoase, stiam ca fondul meu de ten preferat de la Sorme se simte ca la el acasa, dar dupa oje nu ma uitasem niciodata.

transport my lash

A doua zi dupa ce am lansat comanda, (la care am beneficiat de transport gratuit, de care puteti beneficia si voi conform tabelului de mai sus sau plasand o comanda de minim 100 de lei care sa includa macar un produs pentru make-up din gama Sorme) a si sosit. Cand mi-am comandat eu fondul de ten Sorme, mama mi-a replicat ca e scump. Apoi, cand l-am primit, i-am dat sa faca diferenta intre el si alt fond de ten pe care il mai aveam in casa. S-a convins ca absolul totul, pornind de la nuanta, continuand cu puterea mare de acoperite si culminand cu aspectul natural pe care il ofera pielii si starea de bine pe care ti-o da, il fac sa merite banii. Daca tot ne dorim sa fim frumoase si cheltuim niste bani, atunci macar sa isi faca treaba cum se cade!

cumparaturi mylash
Pe langa fondul de ten, mi-am mai cumparat patru lacuri de unghii din gama de oje Salon Perfect. Sunt niste nuante frumoase de roz, bleu, gri si maroniu, care acopera perfect unghia, se usuca in mai putin de un minut si rezista foarte frumos pe unghii o saptamana.  Culorile sunt intense dar nu tipatoare iar sticlutele de oja au 14 ml, ceea ce inseamna ca tin destul de mult mai ales ca nu necesita neaparat doua straturi.

rimel negru Ardell Magic Lash
Mai aveam nevoie de produse si accesorii pentru machiajul si ingrijirea zonei ochilor si am adaugat in cos un super rimel negru Ardell Magic Lash. De ce e o super Mascara? Pentru ca, din cand in cand, imi aplic si eu gene false si nu aveam un rimel  care sa amestece genele false printre cele naturale si sa creeze gene „evantai” si mai frumoase. Majoritatea rimelurilor, atunci cand trebuie sa le indepartezi, esti nevoit sa folosesti produse cosmetice care strica genele false. Nu si acesta, care se curata foarte usor cu apa. kit pentru ingrijirea sprancenelor

Recapitulam: fond de ten, lacuri de unghii, rimel, gene false. Ce mai lipseste? Un kit pentru ingrijirea sprancenelor. Am ales un kit marca Salon Perfect, care te poate ajuta sa obtii sprancene superbe. Cu aparatul de ras cu lama mica, aparatul pentru conturarea formei, creionul cerat transparent pentru o super fixare si pieptenele din set, sprancenele mele arata mereu impecabil.

Cum pot sa ma declar altfel decat multumita, atat de calitatea produselor primite, cat si de calitatea serviciilor de pe MyLash.ro? Argumente?

    • am primit comanda rapid.
    • produsele erau ambalate frumos si atent astfel incat sa nu ma trezesc cu ceva spart de curier.
    • transportul a fost gratuit si stiu ca pot beneficia de treaba asta oricand, chiar si pentru o comanda de 50 de lei daca o platesc online.
    • gama larga de produse destinate make-up-ului(gasesc totul in acelasi loc, fara sa fie nevoie sa fac 5 comenzi pe cinci site-uri) – gene false tip banda sau individuale, extensii, adezivi, standuri si accesorii pentru aplicarea lor, lacuri de unghii, fonduri de ten, farduri Sorme, pudre, blush-uri, tusuri, mascara, rujuri, gloss-uri, etc.
    • produsele sunt de calitate si la preturi accesibile
    • gasesc mereu promotii si reduceri tentante la marcile mele preferate (Andrea, Ardell, Blink, Duo. Gypsy, Elise, Sorme, Salon Perfect, MyTool), la produse cu descrieri ample corespunzatoare realitatii produsului.
    • aplicatia MyLash Selector care m-a ajutat sa imi aleg corect un model de gene false care sa mi se potriveasca.
    • faptul ca am multiple posibilitati de plata(online, ramburs, prin ordin de plata) si ca pot face comanda prin mai multe metode(online pe site, online prin email sau telefonic.
  • faptul ca pun la dispozitie tuturiale profi pentru aplicarea genelor(eu de aici am invatat cum sa imi pun singura gene false).

Nu caut sa te conving de nimic, doar ca mi-am dorit sa va impartasesc tuturor experienta mea. Si, daca cumva ti-au facut cu ochiul unele din produsele cosmetice de pe site, pregateste-te de cumparaturi de pe Mylash cu ocazia Black Friday! Nu mai e mult si vei gasi pe site reduceri de reduceri si oferte care mai de care mai avantajoase. Ca sa afli din timp de ele, da un like paginii de facebook MyLash si aboneaza-te la newsletter!

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Roxana Timocel
    • 05/11/2014
    Răspunde

    Frumoasa experienta! Util articolul. arunc si eu un ochi pe acolo!

    • Laura Moscalu
    • 05/11/2014
    Răspunde

    Sunt foarte frumoase!Eu am un ten pretentios.de aceea nu folosesc fond de ten…doar creme de hidratare…Imi place ce ti ai ales!

    • Liliana Fedeles
    • 05/11/2014
    Răspunde

    O sa vad si eu produsele lor si poate de Black Friday ma voi bucura si eu de ceva noutati. M-ai facut curioasa!

    • Balaban Violeta
    • 05/11/2014
    Răspunde

    Oferte minunate la super preturi…chiar merita

    • Iorga Daniela
    • 05/11/2014
    Răspunde

    Multumesc de informatie…o sa intru si eu sa vad ce si cum! Mi se pare o oportunitate articolul, nu il consider o influenta sau reclama!

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 05/11/2014
    Răspunde

    Frumoase nuante,oferta buna,pret bun,frumos ce ti-ai ales,imi place,interesant articol si site!

    • ghizdavu iuliana simona
    • 05/11/2014
    Răspunde

    nu stiam de acest site ,m-ai facut curioasa ,imi plac mult produsele comandate de tine ,sa le folosesti sanatoasa

    • Maria Agurita Ignat
    • 05/11/2014
    Răspunde

    Şi eu sunt mulţumită de calitatea produselor şi de promptitudinea de care dau dovadă cei de la MyLash. Oje nu am comandat niciodată, mai făcut curioasă 😀
    Cât despre genele false, sunt superbe. Am şi eu trei perechi…dar nu am adezivul şi nici îndemânare să le pun 😀

    • Stingaciu Daniela
    • 05/11/2014
    Răspunde

    Nu sunt o experta in produsele cosmetice,dar ca orice femeie imi place , ca din cand in cand sa ma respect,aratand bine.Deci multumesc pentru recomandare,clar voi gasi ceva ce nu am inca:)

    • Yonela Mihaela
    • 05/11/2014
    Răspunde

    Nici eu nu stiam ca se ocupa cu comercializarea de oje,de sprancene stiam,am aruncat de mai multe ori priviri spre ele dar pana acum nu am reusit sa achizitionez nimic,din pacate.

  1. Buna Cristina!Iti multumesc,chiar nu stiam de acest site!Frumoasa alegerea facuta de tine!M-ai facut curioasa voi rasfoi si eu acest site cu produse,cu siguranta voi gasi ceva tentant si util pentru mine.Imi plac foarte mult genele false!Toate produsele sunt incantatoare si parca ,,ne fac cu ochiul”.De obicei folosesc fond de ten ,uneori pudra ,farduri,tus,….nu stiu multe lucruri legate de make-up sau produsele cosmetice dar ca orice femeie imi place sa arat bine in orice moment al zilei.Nu consider asta o reclama ,ci mai degraba un sfat intelept pentru a stii,a invata mai bine cum sa ne ingrijim in viata de zi cu zi,in caz ca avem de iesit la o cina romantica,la o petrecere….stim unde ca cautam ajutor ,acest site este exact ceea ce avem nevoie .Multumesc ca ne-ai impartasit si noua de existenta acestui site!Sigur au vanzari in numar cat mai mare,,mai ales ca au si strategii de a atrage clientii,bonusurile ce le ofera,unele premii sau reduceri la comenzi mai valoroase si in primul rand ne ofera informatii despre calitatea si eficienta produselor,deoarece daca iti achizitionezi un produs si esti multumita de el,cu siguranta a doua oara vei comanda mult mai multe produse,acesta fiind un avantaj atat pentru ei cat si pentru noi.

      • cristina
      • 05/11/2014
      Răspunde

      Mariana, esti a doua persoana careia ii recomand asta; am remarcat in multe comentarii ca iti place si stii sa scrii: Fa-ti un blog!

    • palamaru mirela
    • 06/11/2014
    Răspunde

    buna cris, f frumoase produsele prezentate.

  2. Răspunde

    Dragut articol, ma bucur ca ai scris si despre cosmetice, Din pacate eu fac o mica reactie adversa la adezivul de gene false…si anume nu ma pot opri din lacrimat. Am un singur lipici de genul asta care nu are efecte atat de puternice si cand am nevoie de el apelez la o prietena care e make-up artist 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares