Ce trebuie sa facem in cazul unei penalizari Google

Bloguri

Daca dupa o buna perioda de functionare, site-ul dumneavoastra a inceput sa aiba anumite probleme, este foarte probabil ca el sa fi fost penalizat de catre Google. Pentru a scapa de aceasta penalizare, care poate avea efecte dintre cele mai grave, trebuie intreprinse o serie de masuri menite sa readuca situl dumneavoastra in gratiile acestui cunoscut motor de cautare.

Legaturi realizate la nivel de site sunt de foarte multe ori asociate cu site-uri web cu care au legaturi de prietenie (site-uri partenere) si se bucura de un trafic mare. Tinand cont de acest aspect, cu siguranta va fi in avantajul dumneavostra sa va asigurati ca nu aveti niciun fel de legatura pe pagina catre aceste site-uri. In aceasta situatie, ori sunt nofollow, ori va trebui sa le eliminati si lasati doar pe o singura pagina. De asemenea, va trebui sa eliminati in totalitate legaturile prin link-uri catre site-uri apreciate drept spam.

Legat de aceste spam-uri, daca in site-ul dumneavoastra care a fost penalizat de Google aveti profile forum, ar trebui sa le eleminati, deoarece ele sunt de cele mai multe ori spam. Cu siguranta, existenta unui link de profil pe un forum , pe care sunteti foarte activ, nu poate reprezenta un lucru rau, dar daca apareti pe unul pe care nu ati mai scris de foarte mult timp, cu siguranta acesta va trebui eliminat.

De asemena, daca ati incercat sa fiti membru al unui forum doar de dragul de a obtine un link catre site-ul dumneavoastra, cu siguranta link-ul acela va trebui sa eliminat. Google poate identifica destul de usor aceasta tehnica de spam, si cu siguranta va atrage si penalizarea site-ului care o foloseste.

Asemanator comentariilor de pe un profil forum si comentariile in blog-uri sunt destul de simplu de realizat si postat. In general, daca aceste comentarii sunt facute cu sens si in domeniul site-ului nu ar trebui sa fie considerate un motiv de penalizare, insa daca sunt de slaba calitate, link-ul respectiv va trebui cu siguranta eliminat.

O foarte buna procedura de promovare website, in situatia in care un site a fost penalizat de Google, o reprezinta folosirea comunicatelor de presa, cu conditia sa fie create intr-un mod corespunzator. Daca alegeti sa le folositi doar pentru a realiza cateva legaturi catre site-ul dumneavoastra cu un keyword ca text ancora, nu reprezinta nimic.

Folosirea in SEO, a acestor comunicate de presa, trebuie facuta cu scopul de a realiza brand-ul companiei dumneavoastra si pentru a face cunoscuta activitate acesteia.In cadrul unei proceduri SEO, daca alegeti sa folositi si aceste comunicate de presa, aveti in vedere ca puteti pune in cadrul lor un link catre site-ul dumneavostra, folosind numele brand-ului sau URL-ul site-ulu

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Balaban Violeta
    • 25/11/2014
    Răspunde

    bine de stiut si de retinut,ca pe viitor sa stim cum sa procedam

  1. Multumim frumos de informatiile oferite!Niciodata nu se stie 🙄 intr-o buna zi poate vom apela la acest articol,vom reciti continutul textului pentru a sti cum sa scapam de aceasta problema ce ne da de furca ❗ ,dar e bine de stiut acest lucru pentru orice eventualitate,cel putin eu chiar nu stiam si nici nu am mai auzit… 🙄 sigur sunt multe persoane care nu stiu aceste lucruri 🙄 ,care dupa parerea mea sunt destul de importante ❗

    • Ion Paula
    • 25/11/2014
    Răspunde

    :))) pentru mine toate astea sunt SF …nu ma pricep de nici o culoare la toate astea :))))

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 25/11/2014
    Răspunde

    N-am stiut care e procedeul dar acum stiu,interesante informatii,multumiri,multumiri.

    • Alexandra Ioana
    • 25/11/2014
    Răspunde

    Foarte interesant. Eu sunt varza la capitolul asta asa ca informatiile, explicate pe larg, sunt bine venite.

    • Iorga Daniela Ionela
    • 25/11/2014
    Răspunde

    multumim de informatiile detaliate oferite…nu am site sau blog,insa niciodata nu se stie cand imi vor fi de folos!

    • Yonela Mihaela
    • 26/11/2014
    Răspunde

    Nici eu nu știam despre aceste informații și sper să nu fie vreodată nevoie să apelez la ele.

  2. am citit cap coada.. intereant si bine de stiut 😀

    • STINGACIU DANIELA
    • 27/11/2014
    Răspunde

    Habar nu aveam ,e chiar interesant si de retinut in caz de ma lovesc de aceasta problema.

    • moscalu laura
    • 27/11/2014
    Răspunde

    Pentru mine e chiar interesant,citesc si imi inchipui ca sunt SF,,,dar e bine de stiut orice informatie!!! 😳

    • Amalia
    • 27/11/2014
    Răspunde

    Hai ca n-am priceput nimic!

  3. Răspunde

    Aaaa…nu prea stiu ce zice acest articol dar tind sa fiu de acord cu tine. Stiu ca tu te pricepi. Vezi ce foloweri ai?? Din astia ca mine… paraleli cu limbajul elevat de programare si IT 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares