CautCeas… am gasit ceas

ceas yves-camani-sienne-rosegold-yc1051-c~8387873

Update: 18 noiembrie: Recomand tuturor cititorilor acestui articol sa acceseze magazinul CautCeas in saptamana 21 – 28 Noiembrie pentru a profita de reducerile de Black Friday 2014!

Da. Eu port ceas. Mai bine zis, ceasuri. Am cateva ceasuri, nu foarte scumpe dar de la firme cat de cat cunoscute, pe care le asortez cu drag cu drag tinutelor mele.  Nici o zi fara ceas. Azi un ceas sport care sa mearga la jeansi si jacheta matlasata, maine un ceas cu curea metalica si cadran dreptunghiular care sa completeze tinuta office si sambata, la petrecere, un ceas auriu care sa faca senzatie impreuna cu rochia neagra.

Daca port ceas nu inseamna ca nu am telefon. Spun asta pentru ca majoritatea oamenilor, daca sunt intrebati cat este ceasul, isi scot smartphone-ul din buzunar ca sa poata raspunde. Alta treaba e, cand in loc sa te cauti prin buzunare, salti elegant o maneca si afli ora de pe ceasul de la mana.

atelierulfamiliei.ro

Se spune ca cine se aseamana se aduna. Din punctul asta de vedere, eu si cea mai buna prietena a mea, ne potrivim: si pentru ea ceasul e un accesoriu indispensabil. Tocmai de asta, pentru ziua ei, noi, fetele, am decis sa punem bani sa ii cumparam un ceas. Ne-am consultat cateva zeci de minute in fata unor cataloage si n-am gasit nimic care sa credem ca ar fi placul ei. Fetele aveau treaba; mi-au trasat sarcina de cautare mie. Mi-am luat cana cu ceai si m-am asezat la laptop. Cu un ochi in monitor si cu unul la televizor, tastam pe Google „caut ceas…”. Vroiam sa scriu „caut ceas cu cadran mare” dar, din neatentie, am dat enter inainte sa termin. Ori soarta, ori Google s-a indurat de mine. Uite cum, din greseala, am ajuns pe site-ul asta atat de simplu, sugestiv si inteligent numit CautCeas.ro!

yves-camani-sienne-rosegold-yc1051-c~8387873

Dupa ce am scotocit bine toata categoria cu ceasuri de dama http://www.cautceas.ro/catalog/ceasuri-dama-656719, timp in care nu puteam rata ocazia sa poftesc si eu la vreo doua modele aflate la reduceri si sa am grija sa i le si arat sotului meu, inca nu ma puteam hotari daca sa aleg un ceas cu cadran rotund sau dreptunghiular, cu curea metalica sau de piele.

Ochisem un ceas Perigaum, superb ca design,  dar era negru si ea nu prea e adepta negrului.  La un moment dat, l-am zarit: ceasul YVES CAMANI SIENNE ROSEGOLD YC1051-C http://www.cautceas.ro/cumpara/yves-camani-sienne-rosegold-yc1051-c-7756582?f=13# , un ceas cu un cadran mare dar nu grosolan, cu o curea ceramica roz-auriu. In materie de ceasuri, acest roz-auriu(rose gold) e la mare moda in acest sezon. Carcasa rotunda din otel inoxidbil, mecanism tip quartz, combinatie negru-rosegold si geam din cristal mineral ultrar-ezistent; era ceasul perfect pentru prietena noastra si, dupa ce am avut acordul fetelor, l-am comandat.

N-aveau cum sa refuze un ceas Yves Camani. Poate doar de ciuda ca ele inca nu au. Ce-i drept, nici eu nu am un ceas de la aceasta firma dar nu e timpul trecut.yves-camani-sienne-rosegold-yc1051-c~8387869

In scurt timp, m-a contactat un operator, mi-a confirmat comanda si a doua zi am si primit ceasul. Am platit comanda la livrare, fara transport pentru ca, fiind valorea comenzii mai mare de 300 de lei, CautCeas a facut cinste cu transportul. L-am deschis sa ma asigur ca e totul in ordine.  Acum chiar imi era ciuda mie: in realitate arata si mai bine decat pe site.

Abia astept sa vina si ziua mea de nastere: poate fetele imi cumpara si mie un ceas Yves Camani http://www.cautceas.ro/catalog/yves-camani-591248 original, sa deschid si eu cu emotie cutia personalizata si sa imi admir cu un ochi ceasul si cu unul certificatul de garantie.

Poate chiar am noroc sa-si aduca aminte sotul meu de sugestiile mele si sa ma trezesc ca imi cumpara si mie de Black Friday un ceas nou. Promit solemn, in fata natiunii, sa nu ma supar ca a cheltuit banii. Daca acum sunt pe site ceasuri de dama cu reducere de peste 60%, de Vinerea Neagra sigur se lasa cu super oferte. Au marci multe si toate originale, deci nici o sansa sa imi ia vreo „petarda”. Si, daca vrea sa imi ia cel mai scump ceas de pe site, poate sa il plateasca si in rate.

Voi ce ziceti, sa ii dau un imbold si sa ii pun un post-it pe oglinda cu „Intre 21 si 28 noiembrie pe CautCeas.ro gasesti cele mai tari oferte de Black Friday”?O fi prea mult?

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 13/11/2014
    Răspunde

    Sunt multe marci,modele ,ai de unde alege,toate iti atrag privirea la cat de frumoase sunt !

  1. Buna Dimineata!Parerea mea e sa-i dai un imbold……Asa va stii si el ca dorinta si visul tau e sa primesti un nou ceas ….un mic apropo nu strica…Succes si Doamne Ajuta!E superb ceasul comandat de tine!Ca de obicei te gandesti si la cei din jurul tau,cine nu si-ar dori sa aiba o prietena adevarata cum esti tu ❓ Prietenele tale sunt foarte norocoase ca te au mereu alaturi! 😛 Incantatoare sunt multe modele de pe site,incat e foarte greu sa luam o decizie,putem insa apela si la parerea unor prieteni/prietene pentru a nu da gres.Multumim pentru acest articol frumos si interesant! 😛

    • Balaban Violeta
    • 13/11/2014
    Răspunde

    modele tare frumose..poate sotul va fi atent si sigur nu va trece cu vederea

    • moscalu laura
    • 13/11/2014
    Răspunde

    Foarte frumos ceasul!!!Am intrat pe site,si au niste modele superbe!!!!Sper sa vada si Mosul,oricare dintre ei,..ce mi doresc!!! 😳

    • Roxana Timocel
    • 13/11/2014
    Răspunde

    Frumoase ceasuri.. 😡
    Am si eu cateva ceasuri, dar nu de mare firma. ;))

    • Iorga Daniela
    • 13/11/2014
    Răspunde

    Sunt foarte frumoase toate,imi place alegerea ta.

    • Yonela Mihaela
    • 13/11/2014
    Răspunde

    😛 cel mai bine ii lasi mesaj pe oglinda sa fii sigura ca nu te uita :mrgreen: 😈

    • Ion Paula
    • 14/11/2014
    Răspunde

    Sigur nu e prea mult, poti sa pui si pe oglinda din baie si pe frigider si pe usa de la intare 😆 important e sa vada si sa revada . Poate se indura pana la urma de tine. 😛

    • Stingaciu Daniela
    • 15/11/2014
    Răspunde

    http://www.cautceas.ro/cumpara/detomaso-colorato-transparent-red-dt2051-d-7755103 uite asta imi place mie mult:d Si daca nu ajung sugestiile la sot ,recomand multe biletele prin pantofi,sacou,buzunare=)))

  2. Răspunde

    Am intrat acum pe site…ce sa zic..e naspa sa te oftici cand ai atatea modele frumoase si toti banii cheltuiti in prima zi de BF 🙁 Ca de fiecare data fiica-mea a avut prioritate la toate articolele cumparate si eu,,ce a mai ramas, doar o rochita. Desi imi faceau cu ochiul cateva ceasuri, ghetute si rochite nu am vrut sa intru la sapa de lemn , si oricum nu sunt intr-o perioada in care ies prea des 😮

    • Gutu Adriana Maria
    • 21/09/2015
    Răspunde

    daca ar fii sa scriu un articol acum despre ceasul pe care il vreau,ar avea titlul : am gasit ceas,caut bani pentru el!! :)))

    • Andreea Grecu
    • 11/10/2015
    Răspunde

    Când vine vorbă de ceasuri nu mai sunt atât de fascinata (ma refer dacă m-ar interesa ceva de cumpărat ) spre deosebire de înainte când eram numai ochi și urechi. Am vreo 3 ceasuri și mi-s de ajuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares