Cadoul inteligent – smartphone Quantum 500!

quantum-500 telefon

Nu stiu daca la voi a inceput deja goana dupa cadouri, dar, in mod sigur, va veni si clipa aceea. Cand cautam sa oferim un cadou cuiva, fie ca e vorba de cadoul pentru ziua lui sau cadoul de Craciun, ne dorim sa ii oferim un dar util. Telefoanele mobile sunt printre cele mai apreciate si dorite cadouri, indiferent de varsta, statut social sau sex. Toti visam la smartphone-uri cu design atragator si camere foto demne de invidiat.

Daca pana acum era costisitor sa oferi cuiva un telefon inteligent accesibil ca pret, care sa fie si foarte bun calitativ, GOCLEVER rezolva aceasta problema pe piata din Romania. Telefoanele Quantum, vor satisface de acum incolo nevoia noastra de a avea un smartphone, fara a fi nevoie sa facem un credit sau sa il cumparam in rate. Quantum 500

Eu am ales sa daruiesc un telefon Quantum 500. E ieftin dar de calitate. Desi e fabricat in China, telefonul este productia unei firme cu sediul in Polonia, avand o experienta de mai bine de sapte ani pe piata electronicelor. Astfel, toate produsele si proiectele, se nasc in Europa, sunt puse in aplicare in China si apoi raspandite in peste 20 de tari, oferind clientilor experiente deosebit de placute la preturi foarte mici. Haideti sa va fac cunostinta cu telefonul pe care sigur veti dori sa il gasiti sub brad sau sa il puneti voi sub bradul cuiva drag!

GOCLEVER Quantum 500 e un telefon simplu si oarecum elegant, potrivit atat femeilor cat si barbatilor, de culoare neagra sau alba si cu o rama simpla argintie care sporeste rezistenta. Telefonul este model Dual-sim, suportand utilizarea a doua cartele in acelasi timp si scutind posesorul de grija de a purta cu el doua telefoane(unul personal si unul de serviciu, spre exemplu).

Ca si forma, e genul de telefon care imi place mie, cu marginile rotunjite, ca sa nu se agate de lucruri prin geanta. Capacul mat, din material de calitate,  contribuie si el la prelungirea vietii telefonului(numai cine n-a avut telefon cu capac lucios, nu stie cat de repede aluneca din mana). Si, ca sa fie treaba completa, vine gata echipat cu folie de protectie(pe care altfel, ar trebui sa cheltuim bani in plus).

Ecranul lui Quantum 500 este destul de bine luminat si cu un unghi de vizualizare bun, oferind imagini clare si culori exacte. Avand o dimensiune de 5″ si rezolutia de 540×960 pixeli, e foarte usor de manevrat, fiind totusi suficient pentru a putea citi, urmari un videoclip sau a te juca pe el.

Iti vine sa crezi ca, la un asemenea pret competitiv, un telefon ofera ca procesor noua solutie quad-core de la Broadcom, model 23550, 1.2 GH combinata cu o memorie RAM 1GB, devenind un telefon gata sa faca fata cerintelor grafice ale unor utilizatori pretentiosi, pregatit oricand pentru a fi supus la multitasking? Pot sa spun ca navigheaza pe web(inclusiv pe preferatul meu(Youtube) mai rapid si fluid decat multe tablete care au cam acelasi pret.

Cat despre sunet, daca tot vorbim despre ascultat muzica pe telefon, eu ii dau nota 10 pentru amplitudinea ridicata si fidelitatea la care, va spun cu toata sinceritatea, nu ma asteptam de la un telefon care costa sub 500 de lei. Mai mult decat atat, poti asculta muzica ta preferata fie online, fie la radio, chiar si in casti pentru ca telefonul vine la pachet cu o pereche de casti in-ear, negre, cu buton pe fir.

Sistemul de operare Andoid, care a primit de curand upgrade-ul la 4.4 KitKat, va ofera acces la multe jocuri de care sunteti atasati si multe aplicatii de care aveti nevoie la job, acasa sau pe drum. Daca tot a venit vorba de drum, iata si cireasa de pe tort: GOCLEVER Quantum 500 poate tine cu succes locul unui GPS: afiseaza hartile foarte clar, calculeaza rapid traseele si are functia de cautare avansata. Toate acestea, vor face calatoriile in interes de serviciu sau vacantele mult mai placute pentru ca nu va veti mai rataci niciodata!Quantum 500

Chiar daca vine cu o memorie de numai 4GB, prin adaugarea unui card extern, puteti mari capacitatea de stocare pana la 32 GB pentru a va asigura spatiu necesar pentru toate fotografiile din vacanta, hartile necesare pentru urmarea traseului turistic, melodiile preferate pe care sa le ascultati pe drum in masina, jocurile care sa va relaxeze seara la culcare sau documentele de serviciu.

Jocurile le veti descarca din Google Play, conectandu-va fie prin 3G (putand ajunge la viteza de pana la 21.6 Mbps), fie prin WIFI. Pozele le puteti obtine cu ajutorul camerei de 5MP cu autofocus si LED Flash. Sau, daca va plac selfie-urile, de acum le puteti obtine si mai usor, cu ajutorul camerei frontale de 2MP, care va poate ajuta sa initiati si apeluri video pentru o mai buna comunicare cu prietenii si familia. Bateria iti va permite sa faci toate astea, fiind o baterie Li-Ion de 2000 de mAh, care promite si iti tine promisiunea sa va mentina conectati o zi intreaga, in conditii de utilizare „turbo”.

Cred ca sunteti de acord cu mine ca la asemenea specificatii hardware, concurenta nu practica deloc preturi asemanatoare cu ale telefoanelor GOCLEVER.  E un smartphone ieftin care arata si functioneaza la fel ca unul scump. E inteligent, e Dual-Sim, are aspect elegant care impune respect, are camera foto buna spre foarte buna, display generos, sunet impecabil, folie si casti incluse, ultima versiune de Android si baterie rezistenta.

Retine numele lui: GOCLEVER Quantum 500. Il poti cumpara pentru tine, il poti trece ca dorinta pe lista pentru Mos Craciun sau il poti oferi cadou celor dragi. Sunt sigura ca oricine ar fi incantat sa primeasca in dar un smartphone. Ramane intre noi faptul ca telefonul a costat sub 500 de lei. Alege inteligent: alege sa oferi cadou un smartphone ieftin, Quantum 500! E unul din putinele gadgeturi ieftine care sunt si de calitate.

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Intradevar un telefon foarte bun ❗ 😉 Cu siguranta sunt multi ce viseaza sa primeasca asemenea cadou Elegant si Performant ❗ Un pret foarte bun pentru toate buzunarele.. 😉 Interesant si foarte util ca poate tine locul unui GPS 😛 ❗

    • Iorga Daniela
    • 01/12/2014
    Răspunde

    Pentru mine e cadoul ideal…mosule sper sa citesti postarea aceasta ca eu scrisoare nu indraznesc sa iti scriu! 😆

    • Adrian Rotaru
    • 01/12/2014
    Răspunde

    are android kit kat 4.4! Suna interesant! Nu arata rau, dar depinde si cum se misca. Oricum are un pret accesibil.

  2. Un telefon mai ieftin dar bun in categoria lui este intotdeauna alegerea perfecta pentru cineva care nu a mai folosit ceva asemanator.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 01/12/2014
    Răspunde

    Interesant articol,un telefon bun,accesibil ca pret,un cadou perfect pentru cei dragi

    • Hossu Claudia
    • 01/12/2014
    Răspunde

    Un cadou excelent , 😛 pentru a surprinde in mod placut pe cineva drag

    • Balaban Violeta
    • 01/12/2014
    Răspunde

    un cadou minunat

    • Aluculesei Brindusa
    • 01/12/2014
    Răspunde

    daca se poate si la mine una bucata de asa minunatie 😯

    • Irina Calistru
    • 02/12/2014
    Răspunde

    E foarte bun pretul la ce specificatii are.Mi-ar trebui si mie unul, sa nu mai umblu cu 2 telefoane dupa mine

  3. Super telefon , cred ca oricine si il doreste . 😀 Iar pretul e bestial 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares