Venus DHS ofera gama completa de scule constructii

Cum poți construi o casă mai ieftin
Sotul meu e genul de om care se pricepe la toate. La constructii si zidarie cu atat mai mult cu cat a lucrat cativa ani in domeniu. Cand ne-am apucat sa construim casuta noastra, acum doi ani, stiam ca nu avem bani sa platim o echipa si ne-am bazat mai bine de 50% pe experienta si puterea de munca a sotului meu. Ne-am facut planul cam ce vrem sa construim si apoi am inceput sa facem necesarul de materiale. Cand te apuci sa faci o casa sau chiar si numai sa o renovezi singur, pe langa banii de materiale de constructii, trebuie sa treci pe lista si sculele pentru constructii, necesare pentru a duce proiectul la bun sfarsit.
Asa ca, inainte de orice, trebuia sa cumparam tot necesarul de scule. Si, pentru ca era mai greu sa faci o lista si sa te plimbi cu ea prin magazine incercand sa le aduni pe toate si existau mari sanse sa uitam multe dintre ele, am decis ca e mai bine sa le cumparam online.
Asa am gasit magazinul Venus DHS, de unde am cumparat toate sculele de constructii de care aveam nevoie: betoniera in care sa faca ciment, roaba in care sa il care, scripeti cu ajutorul carora sa il ridice unde avea nevoie, masina de taiat gresie si faianta, gletiere, mistrii, spacluri, dreptare, si alte scule si ustensile pentru zidarie si finisaje si zugraveli. Nici cu gandul nu gandesti de cate chestii ai nevoie, pana nu le duci lipsa: abia cand le-am vazut pe site ne-am dat seama ca aveam nevoie si de galeti in care sa urce mortarul ca sa toarne stalpii, de unelte de gradina de tipul lopetii pentru a manevra nisipul si alte materiale de constructii si chiar echipament de lucru pentru ca nu avea haine in care sa poata lucra si sa se simta bine in ele.
Tocmai pentru ca am fost langa el cand le-a comandat si a lucrat cu ele, pentru ca uneori chiar trebuia sa stau langa el ca sa ii dau un spaclu sau o gletiera de care avea nevoie, m-am familiarizat cu sculele de construit. Stau cateodata si ma gandesc, cum ar fi fost sa trebuiasca sa ridici o casa fara toate uneltele astea care iti usureaza munca, sa nu ai o betoniera si sa fii nevoit sa faci betonul manual, sa nu ai o roaba si sa cari totul numai cu galeata… in nici un caz nu am fi terminat casa de construit in cateva luni.
Totul e bine cand se termina cu bine pentru ca pe venusdhs.ro am gasit toate sculele si uneltele de construit necesare, le-am comandat de acasa si le-am primit tot acasa, fara sa mai pierdem timp in cautarea lor.
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares