Urasc Corsodyl-ul

folosești corect apa de gură
Ultima data cand am dat pe la dentist, acum cateva luni(ma cam pregatesc sa ii mai fac o vizita), m-a pus sa folosesc 10 zile pe luna apa e gura Corsodyl. Se pare ca ar fi cea mai buna pentru reducerea si prevenirea gingivitei dar si pentru a reduce riscul de aparitie a cariilor care nu mai contenesc sa imi faca surprize. Cu toate ca nu e prima data cand o folosesc, luna asta nu stiu ce am patit, ca simt ca am toata limba arsa.
 
Am mai patit asta si lunile trecute dar parca nu cu asa intensitate. Am limba rosie, alimentele nu mai au gust, simt basicute si parca as avea gura si limba arsa. Nu am folosit o cantitate mai mare decat de obicei si nici nu am depasit durata de clatire de cateva zeci de secunde si cu toate astea nu stiu de ce a aparut acum reactia asta. Ca si tarie, pe moment, mi se pare mult mai „grava” apa de gura Listerine, de la care imi dau lacrimile dupa ce o plimb de cateva ori prin cavitatea bucala. Se pare ca apa de gura Corsodyl nu latra dar musca si are efect intarziat.
 
Dupa ce am mai citit pe net, ar trebui sa imi treaca in cateva zile dar trebuie sa continui tratamentul cu ea. E drept ca acum o folosesc diluata( 3 parti de apa de gura la o parte de apa) dar tot o urasc. Asa ca, aveti grija! Daca si stomatologul vostru va recomanda ca apa de gura Corsodyl, mai bine o diluati cu apa ca sa nu aveti senzatii d-astea neplacute, cum am eu acum! Prefer Listerine.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Gabryelle's Blog
    • 06/04/2016
    Răspunde

    Am folosit si eu o singura data Listerine, insa nu am putut sa o tin in gura mai mult de 3 minute. Ardea asa tare incat ma mir ca exista pe piata. 🙂 Apoi am folosit Parodondax cat am avut tratament de la doctor. Mersi de avertizare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares