Sunt sursa de inspiratie la cumparaturi

shopping online

Sambata a fost iar zi de shopping. Nu e prima data cand mi se intampla ca cineva sa ma urmareasca atunci cand iau ceva de la raft si sa ma intrebe daca stiu daca e bun produsul sau nu. Poate ca fata mea inspira cunostinte temeinice in domeniu sau doar incredere. Cred ca si voua vi s-a intamplat macar o data sa fiti urmarite si, cand plecati, sa se duca o doamna sa ia produsul pe care l-ati luat si voi. Oamenii ori duc lipsa de informatii, ori de idei, ori de inspiratie; nu stiu cum sa aleaga merele sau rosiile.

Ieri, pe raionul cu fructe, cautam mere. Erau mere de vreo 4-5 feluri si le-am luat pe toate la rand. Sa nu ma intrebati denumirile, ca nu le stiu. Astia oricum la unele scriu ionatane si numai ionatane nu sunt, la altele scriu Golden si ele sunt verzi toata ziua. Ajung in capatul culoarului, imi parchez frumos carutul si zaresc niste mere micute dar cu un aspect foarte natural. Iau unul, il miros si miroase bine. E tare, ca textura, semn ca nu e dospit ca alte mere si e destul de greu semn ca e zemos cum imi place mie. Pentru ca m-am saturat de tepe, iau un mar il sterg bine si gust putin de tot din el. Normal ca si daca nu mi-ar fi placut, l-as fi cumparat. Nu-s asa de nesimtita sa il fi lasat acolo. Gust dulce acrisor, coaja ferma dar nu cu textura de scoarta de copac – marul perfect si la jumatate de pret fata de restul merelor. Imi umplu doua pungi, in total vreo 4 kilograme de mere(cam atat se mananca in casa intr-o saptamana) si ma duc la cantar.

Cat astept sa cantaresc merele, o urmaresc cu privirea pe o doamna. Isi umpluse punga cu mere golden la aproape 4 lei kilogramul, cu coaja deja patata si zbarcita si se uita lung la lazile din care luasem eu mere. O vad ca se indreapta nehotarata spre cantar apoi brusc se intoarce si cu o miscare rapida varsa merele inapoi in cutie si se apuca sa ia mere de unde luasem si eu. Se uita si la pret si ii spune sotului „Nu vezi ca sunt mai bune astea?”

bottegaverde.ro

Mi s-a parut amuzanta situatia. Sper macar sa se gandeasca la mine cand mananca din merele alea bune. Poate ca pentru unii e mai greu sa faca alegeri la cumparaturi dar pentru mine nu e. Cine a mancat macar o data un mar proaspat de gradina, recunoaste un mar bun cand il vede.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares