Stil urban – un barbat IMPERATOR

haine ieftine barbati
Despre moda feminina am scris mult si as scrie cu placere si astazi, daca m-ar lasa sotul meu, Mi-a dat tema pentru astazi, sa ii construiesc o tinuta, cum l-as vedea eu imbracat acum, in plina toamna. Nu e ceva greu de facut, mai ales ca el nu e omul tendintelor ci al stilului. Poate ca, inspirat de muzica rap si hip-hop, dupa care e innebunit de cand il stiu, si-a construit un stil simplu urban, sportiv, practic si comod la care nu il vad renuntand curand si nici nu mi-as dori pentru ca mi se pare ca i se potriveste manusa.
 

Chiar daca nu e vorba de ceva complicat, nici nu pot alege obiectele vestimentare la intamplare. Daca exista ceva pe care pune mare pret, aceea nu este culoarea sau tendinta sezonului, ci autenticitatea care vine odata cu o tinuta construita din haine de firma originale. De la el am auzit prima data de brandurile Crooks and Castles si LRG, axate pe haine special realizate pentru a servi stilului de viata de strada si, pentru a-i contrui tinuta solicitata, am sa ma folosesc de produse de la aceste doua branduri. Eu nu-l consider baiat rau dar lui ii place sa se creada si sa arate altora ca e. Nu e rau: baietii rai impun respect si atrag priviri admirative, prin atitudine si vestimentatie specifica autentica.Pornesc la treaba. Mi-am luat in ajutor site-ul asta, Imperator care vinde fix haine de la brandurile amintite mai sus, un loc in care lifestyle-ul si exclusivitatea sunt la ele acasa. Am inceput cu jeansii care nu ii lipsesc din nici o tinuta si am ales  pereche de blugi de la LRG, cu o croiala larguta si cu turul putin lasat. Nimic exagerat, exact in stilul care ii place. Am completat cu o bluza simpla Crooks and Castles, alba cu maneci negre imprimate una cu un model cu tema florala si alta cu insemnul marcii sub care se vinde. L-am vazut acum cateva zile admirand aceasta bluza si sunt convinsa ca o sa ii placa. Fie el cat de rau ar fi, frigul tot s-ar putea sa il rapuna asa ca adaug in tinuta de baiat de strada si o jacheta neagra cu fermoar de la Crooks and Castles. Ce-mi place la ea e ca desi pare o geaca banala, e scoasa din anonimat de imprimeurile de pe spate si de pe partea dorsala a manecii. Putina culoare nu strica nici stilului astuia de strada, nu?

 

Daca nu v-ati prins inca, stilul urban chic si comod, are la baza moda sport. Ce-as fi putut alege mai bun de incaltat decat o pereche de adidasi negri Nike Lunar? Gandindu-ma la imprimeurile de pe jacheta si incercand sa ii mai colorez putin ziua, am ales acesti pantofi sport cu detaliu rosu(chilling red). Se mai adauga un rucsac sau ghiozdan, cum vreti sa ii spuneti, de la Cayler and Sons, in care sa isi puna laptop-ul si alte chestii de care nu se desparte niciodata. Sapca rosie LRG de inspiratie hip-hop, nu e ca sa nu se deoache. Am ales-o pentru ca stiu ca nu concepe sa stea fara sapca, indiferent de anotimp si mi s-a parut ca nuanta de rosu se asorteaza adidasii, nefiind un rosu tipator si enervant. Ochelarii Crooks and Catles sunt un accesoriu pe care va decide el daca il poarta sau nu. Facand parte din stilul vedelor care au dat tonul stilului urban, eu m-am gandit ca se incadreaza bine in tinuta si contribuie la imaginea de imperator al strazii, a carui privire sta ascunsa de ochii celorlalti. Am mai adaugat o curea HUF cu  o catarama mare metalica. Cureaua e si practica pentru ca turul acela putin lasat nu ne dorim sa ajunga la genunchi si, din punct de vedere estetic, aceasta culoare a somonului cu imprimeu floral negru, acompaniaza cu succes celelalte componente ale tinutei.E gata tinuta pe care cred ca ar purta-o toti impatimitii stilului urban sportiv. Am ales numai gandindu-ma la ceea ce stiu ca ii place sa poarte, la calitatea hainelor de firma cand vorbim de branduri pe care le adora, haine in care mi-l imaginez strabatand strazile din centrul Bucurestiului in drumul catre job sau catre un concert de hip-hop, haine din magazinul IMPERATOR care stie ce inseamna lifestyle urban si originalitate si face totul pentru ca un client imbracat in hainele lor sa devina imperatorul strazii.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares