seSAMUS, adu-mi o soba!

cum să alegi o sursă de încălzire eficientă
Parca mai ieri era vara si imi faceam vant cu mousepad-ul ca sa ma racoresc si, peste noapte, a venit iarna. E frig! Mie imi place frigul in general dar nu asa, sa ma ia prin surprindere. Dupa ce ca ma luase deja raceala, m-a pus necuratul sa fac si baie la cap azi. Degeaba am incercat sa imi usuc parul cu uscatorul, ca acum simt ca am turturi in cap.
 

M-am hotarat sa imi cumpar o soba. Mi-ar fi placut sa mi-o daruiasca pestisorul de aur dar, la cat de frig e, ar fi trebuit sa il prind la copca si nu ma pricep la asta. Asa ca, m-am tot gandit de unde sa imi iau o soba pe gaz si intr-un final m-am oprit asupra unei sobe de la Samus de pe Elanko. Arata bine Soba pe gaz(GPL) Samus RS421, si o sa arate si mai bine cand o da caldurica in casa. O racordam la o butelie cu gaz GPL, o pornim cu aprinderea piezo-electrica si scapam de frig. Are trei trepte de putere ca sa faca fata si acum dar si cand o fi frigul mai indarjit si e suficient de puternica sa incalzeasca si dormitorul si sufrageria.

Cum ma stiti, panicoasa, prima data n-am vrut sa o iau ca ma gandeam ca e periculos dar turturii din capul meu si senzorii cu care e dotata soba, m-au convins. Are protectie de supraincalzire, senzor de lipsa a oxigenului si de prezenta a flacarii, deci i-am spus „DA”. Ce e cel mai tare? Ca are rotite si pot sa o plimb prin casa, dupa cum imi e de frig. Doar ii spun „seSAMUS, hai mai aproape!” si pot sa o iau si in brate daca simt nevoia. Daca ma incing prea tare, o plimb mai spre fereastra.

Cu o soba, toamna nu imi va mai parea atat de urata. Produse Samus mai am in casa si am fost multumita de ele, asa ca nu vad de ce as alege alta firma mai scumpa. Doar nu ma dau banii afara din casa! E practica, nu ocupa mult loc, are un aspect care se incadreaza perfect in decorul casei mele, da caldura si are garantie 2 ani. Ce poti sa vrei mai mult de la o soba?

atelierulfamiliei.ro

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Marioara Maftei
    • 09/10/2014
    Răspunde

    ohhh, cred ca ma voi muta la tine….:)

    • Popescu Yonela Mihaela
    • 09/10/2014
    Răspunde

    eee eu sunt mai norocoasa am soba deci caldura nu este problema…

    • Hacman Mariana
    • 17/10/2014
    Răspunde

    Buna!Eu tot cu soba ,,MAGICA „ma incalzesc!Este un pic mai greu ca tre sa fac foc dar e mai bine asa decat cu gazele…Este f buna sobita ta,am si eu in living una asemanatoare,vara o scot ,iarna o pun este f practica.

  1. super, si nici nu e scumpa, ma asteptam sa depaseasca 500 lei

    • Maria Gotis
    • 17/10/2014
    Răspunde

    Foarte practica si raportul calitate/pret este unul foarte bun!

    • Paola Paola
    • 19/10/2014
    Răspunde

    Foarte utila daca te gandesti sa faci o astfel de investitie, noi suntem momentan cu incalzire in pardoseala, si zic momentan adica in executie 😀

    • alina hurmuz
    • 22/10/2014
    Răspunde

    super, si nici nu e scumpa,si e foarte utila. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares