Se mai fabrică șosete din bumbac 100%?

șosete albe în iarbă

Azi mi s-a pus pata pe ciorapi. Pe șosete. Nu mai suport ciorapii care scârțâie și se lăbărțează ca o plasă de prins broaște. Cam așa ceva găsesc prin magazine, la prețuri care sigur nu sunt corecte. Nu mai știu de unde sa cumpăr șosete ca să cumpăr ceva bun. Am tot cumpărat de la diverse branduri, șosete de tot felul, de la cele ieftine, până la cele la vreo 20 de lei/pereche. Să mă ierte Dumnezeu, dar eu mai mult de atât nu dau pe o pereche de șosete!

Am fost în piețe, în supermarketuri și nu am găsit nicăieri șosete de damă sau bărbătești 100% bumbac. Chiar și cele mai bune șosete găsite, tot aveay un 3% – 5% nylon. Vreau și eu șosete cum aveam acum 10 ani, să pot le spăl la 90 de grade și sa le bag la clor fără să se întindă cât o zi de post, fără să transpire piciorul în ele, fără să mă simt ca pe patine, când merg pe parchet, și fără să scârțâie materialele sintetice la atingere.

Cer chiar așa de mult de la viață? Am găsit ceva la Ciserom, șosete pentru soțul meu, dar numai modelul lung, de 3/4. Eu caut șosete scurte din bumbac 100% și găsesc numai cu elastan în compoziție, ceea ce mă cam umple de nervi. Fie vară, fie iarnă, elastanul face piciorul să transpire, lucru care duce la apariția mirosului specific atât de neplăcut. Orice încălțăminte ai purta, cu șosete sintetice rezultatul este același.

bottegaverde.ro

Dacă știe cineva un magazin, fie el și online, cu șosete din bumbac 100%, din bumbac simplu, adevărat, fără alte poliamide și alte cele, să îmi dea și mie de știre, că sunt pe cale să ma apuc de țesut ciorapi ca să nu mai dau banii pe prostiile din magazine.

Update Între timp, am ajuns în 2020 și tot foarte greu este să găsești șosete din bumbac 100%. Scurte încă nu am găsit. Noroc că cei de la Ciserom au mai băgat câte ceva în portofoliu, printre care și șosete de damă 1/2 din bumbac 100% și mă descurc cu ele. Pe calea asta îi rog să facă și din cele scurte din același material și, în schimb, le ofer fidelitate pe viață. Pe cele pe care le cumpărăm eu și soțul meu nici măcar nu le găsesc în magazine și nu îmi pot da seama de ce. Am căutat în Cora, Carrefour, nu sunt. În schimb, se pot comanda online, direct pe site-ul celor de la Ciserom, aici. Scumpe nu sunt deloc. Între 4 și 8 lei perechea. Și au și șosete medicinale din bumbac 100%.

reducere ciserom șosete din bumbac 100%

Și, dacă vă tentează ceva de pe site, vă ofer și un voucher de reducere ?? ??%. ???????? ????? ???????????????? ?????? ? ????????? ?? ??!?Codul se introduce în câmpul special pentru coduri discount, înainte de finalizarea comenzii. Se aplică la orice comandă, cu orice produse, nu doar la achiziția acelor șosete din bumbac 100% despre care am tot vorbit eu.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Asa este,greu gasim sosete care sa fie numai din bumbac!Pe etichete scrie ca sunt de fapt 100% bumbac si cand colo…. 🙁 Speram ca intr-o zi se vor schimba toate acestea,daca nu vorba ta…. ne apucam noi de treaba! 🙂

    • Mădălina
    • 28/09/2017
    Răspunde

    paco global – gasiti pe emag
    85% bumbac

    1. multumim.

        • Valeria Chertes
        • 29/05/2020
        Răspunde

        Nu știu dacă este chiar 100%bumbac.

      • Anghelina Irina
      • 30/05/2020
      Răspunde

      Intr-adevar,nu mai.e ce-a fost…cat despre Ciserom,imi plac mult șosetele lor

    • Asaftei Simona
    • 29/05/2020
    Răspunde

    Din păcate să fie din bumbac 100% nu cred că mai găsim ,chiar dacă scrie pe etichetă așa ,eu mai tot timpul le cumpăr din Pepco ,mult mai avantajoase la preț și să dau 10 lei pe o pereche de șosete nu aș da !

  2. Probabil ca nu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares