Pledoarie pentru produsele cosmetice Marillys

produse-machiaj
Va anunt de la inceput ca scriu acest articol sub influenta unui studiu pe care tocmai l-am terminat de citit; un studiu despre efectele nocive ale sapunurilor si sampoanelor din comert asupra pielii si parului nostru. Nu pricep de ce li se permite sa isi faca atata reclama, de vreme ce fac mai mult rau decat bine, prin continutul de chimicale.
 
De ce nu apare o informare de tipul celor care avertizeaza asupra problemelor pe care le poate aduce consumul excesiv de sare zahar si gasimi? De ce nu se spune nimeni ca ne invartim intr-un cerc vicios in care cumperi samponul X pentru ca face minuni dar minunea lui dureaza doaar o zi si asta numai insotit de balsamul Y si in cateva saptamani parul isi pierde stralucirea si incepe sa cada si e nevoie de tratamentul Z pentru regenerare?
 

Gata:  adio sampoane si sapunuri mincinoase! Trec pe produse cosmetice naturale. Pana acum am folosit un sapun care mi se parea mie ca face bine avand pielea destul de grasa. In realitate, o usca pe moment foarte tare, atata tot. Am descoperit un sapun cu lavanda care promite sa echilbreze pielea grasa; m-am documentat si chiar asta este una din proprietatile uleiului de lavanda.

Vedeti? Asta e diferenta intre sapunul natural si cel chimic. In vreme ce unul ne ajuta doar sa mirosim frumos si sa eliminam murdaria, al doilea face asta nu numai fara sa agreseze pielea, dar chiar o hraneste cu uleiuri vegetale naturale. Haideti sa va spun ce contine: Uleiuri saponificate ( masline,cocos), ulei de germeni de grau, unt de shea, ulei de ricin, ulei esențial de lavandă, flori de lavandă. Cam putine ingrediente, nu? Si mai sunt si usor de citit!

Daca mamaie ar trai, sigur s-ar bucura sa afle ca mai face cineva sapunuri naturale. Despre unul de shea din compozitie, nu stiu daca are rost sa va spun eu cate minuni face cu pielea. Per total, e un sapun menit sa tonifice, regenereze, hidrateze si hraneasca pielea, mentinandu-i si oferindu-i sanatatea naturala pe care noi o alteram cu produsele proaste din comert.

atelierulfamiliei.ro
 

Stau si ma gandesc, daca pielea mea se simte atat de incorsetata de la sapunurile de pe piata, cum se simte pielea unui bebelus. Cum se face ca atunci cand bebelusii erau spalati cu sapun de casa nu existau atatea alergii si boli de piele? Ce ar fi sa incercati un sapun natural din lapte de capra si miere, preparat fara uleiuri special pentru pielea delicata a bebelusului? 10 lei pentru o suta de grama de sapun din ingrediente perfect naturale si sanatoase, mi se pare un pret mai mult decat bun. Poate fi folosit atat pe par cat si pe intreg corpul micutilor si, mamicile care l-au folosit deja, au fost uimite de efectele benefice pe care le asupra iritatiilor provocate de scutece.

Cat despre unul de shea din compozitie, repara perfect pielea foarte uscata de care sufera bebelusii, fiind agresata de produse prea dure, chiar daca producatorii se lauda ca sunt create special pentru ei.

 
 

Eu am gasit aceste produse pe Marillys, un mic magazin cu produse cosmetice naturale 100%, fapt sustinut si de blogul asociat site-ului, pe care am gasit informatii inedite despre beneficiile plantelor cu care lucreaza si mici secrete din atelierul unde iau nastere produsele. Produse naturale pentru ingrijirea pielii pentru femei, barbati si copii, pe care le putem comanda pentru noi sau pe post de cadouri sanatoase si naturale.

Eu, una, m-as bucura sa primesc in dar un sapun-prajitura sau un balsam de buze de la Marillys. Mainile, picioarele, fata, parul, intreg corpul se vrea rasfatat in cosmetice naturale care se pot dovedi adevarate tratamente cu efecte benefice vizibile rapid.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares