Oh, MyLash, ce gene lungi o sa am!

iluzia unui bust mai generos trucuri
Voi stiti vreo femeie care sa fie 100% multumita de felul cum arata? Nici eu. Fiecare vrea ceva ce nu are sau i se pare ca nu are. Sau, din contra vrea sa scape de ce are in plus. Cine sa ne mai inteleaga? Unele isi pun sani noi in fiecare luna, altele isi mai reduc din ei ca sa scape de durerile de spate, unele vor buze mai mari, altele nas mai mic. Eu nu am probleme cu vreuna din partile mai sus mentionate. Ati zice ca sunt o fericita, nu? Stati linistite ca am si eu pasaricile mele la cap. Eu vreau gene mai lungi si mai dese.
Din punctul asta de vedere, natura a fost tare zgarcita cu mine. Dupa ce ca mi-a dat cateva fire cat sa nu zic ca nu sunt deloc, si acelea scurte, acum m-am trezit ca imi mai cad si alea. Asa nu se mai poate: musai sa fac ceva sa am gene lungi, arcuite si dese. Mama, cand mi-a auzit dorinta, s-a cam albastrit la fata si m-a intrebat, cam cu jumatate de gura,  daca am de gand sa imi fac genele ca ale dansatoarei aleia din buric, Cornelia. Dupa nume nu o stiam dar, dupa gene, da. Mai bine zis, dupa ceea ce numeste ea gene. Ala e un fel de circ obtinut prin nu stiu cate zeci de straturi de mascara. Eu nu vreau asa. Am poftit la gene lungi dar trebuie sa aibe totusi aspect natural, nu de personaj de filme horror. E drept ca si eu m-am mai folosit de trucul aplicarii a doua straturi de rimel pentru a obtine mai mult volum, dar, slava Cerului, ca m-am oprit la doua.
sursa foto mylash.ro
sursa foto mylash.ro

Prima data m-am gandit sa imi cumpar gene false si am gasit unele cu aspect foarte natural si la pret accesibil. Problema a fost alta: nu stiam ce model sa aleg pentru ca sunt zeci de modele mai lungi, mai scurte, mai dese, mai rare, gene drepte, gene curbate, gene false intregi, gene false jumatati…cine ar fi zis ca e asa greu? MyLash.ro m-a ajutat sa rezolv problema. Au o aplicatie online in care selectezi tipul ochilor(mici, mari, lasati, migdalati, rotunzi) si vezi cum arata diferitele tipuri de gene aplicate pe un ochi care seama cu al tau. Imaginile arata aspectul genelor atat cu ochii inchisi cat si cu ochii deschisi. Asa am reusit sa aleg niste gene 100% din par uman sterilizat, cu fire negre si maro amestecate, pentru un plus de naturalete si discretie. Voi folosi aplicatia si pentru a alege modelul potrivit de gene pe care sa le daruiesc prietenelor mele.

Gene individuale cu nod
M-am gandit apoi daca voi sti sa aplic aceste gene si am descoperit ca, pe langa detaliile si dimensiunile fiecarei perechi de gene, pe pagina produsului gasesc si tutorial text cu fotografii. Am gasit si tutoriale video care imi vor fi de mare ajutor pentru a aplica genele la inceput. Asta e un mare plus pentru ca majoritatea comerciantilor iti trimit produsul si nu ii intereseaza daca tu o sa il aplici corect si o sa te simti bine cu el.
O prietena imi spusese ca ea nu a trecut din prima pe gene false tip banda si ca a folosit o vreme gene individuale pana s-a obisnuit cu ideea de gene false. M-am gandit ca nu ar fi rau sa imi iau si eu gene individuale mylash dar apoi mi-am dat seama ca e foarte migalos sa fac asta si eu nu am atata rabdare. Cred ca sunt mai degraba dedicate make-up artistilor sau macar sa ai o sora sau pe cineva care sa stea sa lipeasca smoc cu smoc.

Stiti ca eu gandesc in perspectiva: m-am gandit ca peste 10-15 ani, nu o sa ma mai „coafeze” genele false si, daca cele naturale vor continua sa cada in ritmul de acum si sa uite sa mai creasca, s-ar putea sa fie tragedie. Asa ca, mi-am cumparat si un ser pentru cresterea si revitalizarea genelor de la Sorme. Extractul de mar din compozitie imi promite gene mai lungi si mai dese in mod natural iar aminoacizii construiesc proteine de cheratina in jurul firelor de par care le intaresc, le hidrateaza si le ofera o culoare mult mai intensa. Garantia acestui produs este data chiar de numele  Sorme, cunoscut ca unul din cei mai importanti producatori de cosmetice profesionale.

Voi comanda genele false si serul Sorme de pe MyLash.ro, chiar daca prietena mea s-a gandit sa imi recomande un alt magazin de cosmetice si produse pentru machiaj. De ce?

  • Pentru ca aici am facut comanda rapid prin telefon fara sa stau eu sa ma inregistrez. As fi putut sa comand si prin e-mail tot fara inregistrare dar, fiind prima comanda, am preferat sa sun, mai ales ca mi-au placut numerele de telefon personalizate(0756.MYLASH(695.274) si 0724.MYLASH (695.274))
  • Pentru ca am multiple posibilitati de plata: cu cardul, prin transfer bancar sau cu plata la livrare.
  • Pentru ca lucreaza cu trei firme de curierat, printre care si Soft Curier care taxeaza transportul in Bucuresti cu numai 10 lei.
  • Pentru ca daca stau aproape sau am drum in zona, imi pot ridica produsele direct de la sediu.
  • Pentru ca, daca lunile viitoare voi mai avea ceva de comandat, mai ieftin, pot obtine transport gratuit prin Cargus daca am o comanda cu valoarea mai mare de 50 de lei si aleg sa o platesc online sau prin transfer bancar.
  • Pentru ca produsele se livreaza rapid(24-36h), ba chiar in aceeasi zi, in capitala, daca faci comanda inainte de ora 14:00.
  • Pentru ca vand numai produse si cosmetice profesionale ale unor branduri serioase si renumite: Andrea, Ardell, Sorme, Salon Perfect.
  • Pentru ca in zece zile lucratoare am dreptul sa returnez produsul daca observ nereguli.
  • Pentru ca au multe reduceri(lichidari de stoc) si pachete promotionale la preturi speciale si eu voi afla prima despre ele pentru ca m-am abonat la newsletter.
  • Pentru ca se dau vouchere cadou pentru clientii fideli, in functie de valoarea si frecventa comenzilor.
  • Pentru ca pun la dispozitie tutoriale  clare despre produsele proprii, tutoriale proprii.
Misiune indeplinita! Comanda plasata! Acolo unde natura nu mi-a fost prielnica, am gasit eu magazinul potrivit care sa imi vina in ajutor. Am vrut gene lungi si asta o sa am. Si daca se va trezi vreuna din prietenele mele sa imi spuna „Oh, My Gosh, ce gene lungi!”, am sa o corectez si am sa-i spun ca se zice „Oh, MyLash!”

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • gutu adriana
    • 03/09/2015
    Răspunde

    atragator si amuzant titlul articolului!!aa..eu am genele cat de cat ok..dar anul aceasta am folosit si eu pentru prima data gene false.Nu foarte scumpe sau de firma,ce-i drept dar am fost multumita de ele 🙂 totusi daca voi mai folosii am sa imi comand de pe site-ul MyLash.ro. :-* te pup

    • Sircu Tatiana
    • 08/04/2016
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares