Oh, MyLash, ce gene lungi o sa am!

Voi stiti vreo femeie care sa fie 100% multumita de felul cum arata? Nici eu. Fiecare vrea ceva ce nu are sau i se pare ca nu are. Sau, din contra vrea sa scape de ce are in plus. Cine sa ne mai inteleaga? Unele isi pun sani noi in fiecare luna, altele isi mai reduc din ei ca sa scape de durerile de spate, unele vor buze mai mari, altele nas mai mic. Eu nu am probleme cu vreuna din partile mai sus mentionate. Ati zice ca sunt o fericita, nu? Stati linistite ca am si eu pasaricile mele la cap. Eu vreau gene mai lungi si mai dese.
Din punctul asta de vedere, natura a fost tare zgarcita cu mine. Dupa ce ca mi-a dat cateva fire cat sa nu zic ca nu sunt deloc, si acelea scurte, acum m-am trezit ca imi mai cad si alea. Asa nu se mai poate: musai sa fac ceva sa am gene lungi, arcuite si dese. Mama, cand mi-a auzit dorinta, s-a cam albastrit la fata si m-a intrebat, cam cu jumatate de gura,  daca am de gand sa imi fac genele ca ale dansatoarei aleia din buric, Cornelia. Dupa nume nu o stiam dar, dupa gene, da. Mai bine zis, dupa ceea ce numeste ea gene. Ala e un fel de circ obtinut prin nu stiu cate zeci de straturi de mascara. Eu nu vreau asa. Am poftit la gene lungi dar trebuie sa aibe totusi aspect natural, nu de personaj de filme horror. E drept ca si eu m-am mai folosit de trucul aplicarii a doua straturi de rimel pentru a obtine mai mult volum, dar, slava Cerului, ca m-am oprit la doua.
sursa foto mylash.ro
sursa foto mylash.ro

Prima data m-am gandit sa imi cumpar

Gene individuale cu nod

Stiti ca eu gandesc in perspectiva: m-am gandit ca peste 10-15 ani, nu o sa ma mai “coafeze” genele false si, daca cele naturale vor continua sa cada in ritmul de acum si sa uite sa mai creasca, s-ar putea sa fie tragedie. Asa ca, mi-am cumparat si un ser pentru cresterea si revitalizarea genelor de la Sorme. Extractul de mar din compozitie imi promite gene mai lungi si mai dese in mod natural iar aminoacizii construiesc proteine de cheratina in jurul firelor de par care le intaresc, le hidrateaza si le ofera o culoare mult mai intensa. Garantia acestui produs este data chiar de numele  Sorme, cunoscut ca unul din cei mai importanti producatori de cosmetice profesionale.

Voi comanda genele false si serul Sorme de pe MyLash.ro, chiar daca prietena mea s-a gandit sa imi recomande un alt magazin de cosmetice si produse pentru machiaj. De ce?

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  • gutu adriana
  • 03/09/2015
  Reply

  atragator si amuzant titlul articolului!!aa..eu am genele cat de cat ok..dar anul aceasta am folosit si eu pentru prima data gene false.Nu foarte scumpe sau de firma,ce-i drept dar am fost multumita de ele 🙂 totusi daca voi mai folosii am sa imi comand de pe site-ul MyLash.ro. :-* te pup

  • Sircu Tatiana
  • 08/04/2016
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 shares