Mama soacra, ti-am gasit frigider!

amenajarea unei bucătării mici
Draga mama soacra,
 

stiu ca tocmai plangeai acum doua saptamani ca ti s-a stricat frigiderul ala piesa de muzeu si acum congeleaza tot ce prinde. N-oi fi eu nora ta preferata(desi sunt singura) si nici tu soacra perfecta, dar fara frigier nu te puteam lasa. Ca sa vezi ca am suflet bun, am cautat un frigider ieftin dar de calitate, suficient pentru o singura persoana. Am gasit acest Frigider FA 11P+ Albatros. Are si un congelator micut, dar nu iti trebuie mai mare ca tu oricum te-ai dat pe salate si salatele congelate nu sunt recomandate. E cam pe jumatatea aluia vechi, ca marime, dar ala oricum era mereu trei sferturi gol. Plus ca, nu mai trebuie sa te ridici pe varfuri sa iei bomboane de pe el! Are trei rafturi in care sa pui ce vrei si spatiu de depozitare-sertar pentru fucte si legume. Pe usa e spatiu suficient pentru sticle si borcane, are si suport special pentru oua. 6 litri congelatorul, 84 de litri frigiderul. Incape si ciorba aia buna de perisoare pe care o faci tu! 


Cum te stiu econoama, sunt sigura ca ai sa te bucuri sa afli ca e clasa energetica A+ si consuma foarte putin(138kW/an). Unde mai pui ca are si functie de dezghetare automata si picioare reglabile ca sa nu mai fie nevoie de pene de lemn pe sub el sa-l tina drept. 

Daca nu gaseam frigiderul asta Albatros, puteai sa faci Craciunul fara frigider sau sa congelezi piftia linistita! Dar, acum ca l-am gasit, si are si pretul asta accesibil, am zis sa iti facem o bucurie!

Cu drag, nora ta,
Cristina

PS: nu e nevoie sa imi multumesti dar daca tii neaparat, sa stii ca de Craciun mi-ar placea sa primesc un cuptor cu microunde si am vazut unul super fain de la Albatros, pe Elanko.ro. 

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares