Lansare magazin dm Vulcan Value Center

shopping online
Ieri m-am bucurat mult sa vad ca s-a deschis, in sfarsit, magazinul cu cosmetice si produse pentru machiaj si tot ce tine de frumusete masculina sau feminina, dm-ul din Vulcan Value Center din Bucuresti. Sunt fanul catorva marci de cosmetice (Alverde, Balea) pe care le gasesc la preturi bune la dm drogherie markt si acum nu mai sunt nevoita sa ma duc sa caut la alt magazin si il am aici aproape de casa. Daca tot ma duc in Carrefour dupa cumparaturi pentru casa, trec si prin dm pentru mine.
 
Eu imi cumpar de aici masti, sampoane, sapunuri lichide, lotiuni de demachiere, fonduri de ten dar si unele produse alimentare si balsamul de rufe. Nu stiu sigur daca ieri s-a deschis dar banuiesc ca da pentru ca era inca arcada de baloane la intrare si am gasit o super oferta la majoritatea produselor, reducere de 15% fata de pretul de la raft, aplicabila la casa de marcat. Nu puteam sa pierd ocazia sa imi cumpar si eu o pila penru calcaie, un gel de dus, o oja si doua rezerve de sapun lichid.
 
Dm s-a miscat putin mai incet, fiind unul printre putinii absenti de la deschiderea centrului de acum cateva saptamani dar e bine ca, intr-un final, au reusit sa deschida magazinul pe care eu mi l-am dorit aici.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Scantei Anca
    • 04/11/2015
    Răspunde

    Buna ziua,pt angajare ca vanzatoare sau casiera,in dm vulcan,eu sunt din zona si sunt interesata de un job,va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares