Lady Shoes – cumperi 2, platesti 1

încălțăminte de iarnă sfaturi
Pentru ca a venit toamna si picioarele mele mi-au poruncit sa caut pantofi noi si pentru ca nici cu finantele nu stau prea bine, normal ca am pornit in cautare de incaltaminte ieftina de dama pe internet. Cine cauta, gaseste! Si eu am gasit niste pantofi de dama la preturi bune si modele foarte dragute.
 
Am ajuns pe Lady-Shoes.ro total intamplator si, desi imi placeau modelele si culorile dar mai ales preturile la ghete, botine si cizme, ma pregateam sa pun bookmark si sa mai caut. Asa sunt eu…sa mai vad si altceva. Dar, un banner pe care nu-l zarisem, mi-a atras atentia. Adica nu era suficient ca toata incaltamintea de dama are preturi omenesti si acum ma mai imbie si cu oferta de 1+1 gratis?
 
Oamenii astia sunt hotarati sa ma incalte, asa ca nu mai plec. Mai vazusem oferte de tipul platesti 1 si pleci cu 2 dar era vorba despre produse identice si nu mi-a placut ideea. Aici, imi pot alege produse diferite, le pun in cos si operatorul care se ca ocupa de comanda ca avea grija sa imi scada din total pretul produsului mai ieftin.
 
Ia sa vedeti cum isi cumpara fata doua perechi de incaltaminte pentru toamna-iarna 2014, cu numai 119 lei. M-am tot uitat la cizme si, desi sunt frumoase, mi-am dat seama ca mi se potrivesc mai bine niste ghete sport si o pereche de botine.
 
Pentru zilele in care merg pe linie casual-elegant cu un pantalon la dunga, mizeze pe aceste botine cu toc comod. Au si catarame dragute dar discrete si observ ca sunt la pret redus. Ghetele cu platforma si aspect sportiv, sa vor potrivi de minune la jeansi si hanorac, in zilele in care vreau sa trec neobservata, alergand dupa cumparaturi. Voi fi incaltata comod si la moda in acelasi timp.
 
Se da urmatoarea problema: preturile celor doua perechi de pantofi dama sunt de 119 lei si 99 de lei.  Sa se calculeze suma de plata! Pentru cine a raspuns 218 lei, am o veste proasta: ati picat testul promotiilor Lady Shoes! Totalul de plata e 119 lei pentru ca produsul mai ieftin din comanda de gratuit.
 
Tu alegi combinatia castigatoare: ori doua perechi de cizme, ori o pereche de cizme si una de botine, ori botine si pantofi cu toc, ori balerini si pantofi office sau sandale pentru la anul, indiferent de alegere, din doua produse vei plati doar unul. Tu cu ce te incalti toamna asta?

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares