Husa flip pentru iPhone5, personalizata de PhotoFancy

Husa flip pentru iPhone5
Am fost si cred ca voi fi intotdeauna genul de om care se bucura mai mult cand face un cadou decat atunci cand il primeste. Nu ca nu m-as bucura, dar cred ca nu stiu sa primesc poate pentru ca nu pun pret pe mine. Imi place sa fac daruri care sa fie pe placul celor din jur, nu obisnuiesc sa cumpar lucruri doar de dragul de a oferi ceva. De curand, varul meu s-a casatorit si, fiind ziua sotiei lui, nu prea stiam pe ce sa merg in materie de cadouri: nu stiam ce parfum ii place, ce tip de bluze prefera sau ce gen de bijuterii. Atunci mi-a venit ideea unui cadou personalizat. Cadourile personalizate nu dau gres niciodata pentru ca pui in ele o bucata de suflet, o frantura de amintire. Nu oferi numai un obiect util, ci unul cu incarcatura emotionala, in care e clar ca ai inverstit nu numai bani dar si timp si atentie incercand sa alegi mesajul sau fotografia perfecta pentru personalizare.
Vazusem de data trecuta, cand m-am jucat cu Magic Name si toate optiunile de editare foto gratuite de pe FhotoFancy, ca acolo pot personaliza multe obiecte cu diverse fotografii editate de mine sau mesaje haioase. Am luat pe rand cam toate posibilitatile: ma gandisem sa personalizez o cana, apoi am vrut sa pun o poza cu ei doi pe o perna. Nu reuseam sa ma hotarasc. Ba vroiam o geanta cu fotografie personalizata, ba un ceas. Intr-un fel sau altul, ea m-a ajutat sa aleg cadoul cand a venit acasa cu noul ei telefon iPhone5. Ce puteam sa iau mai bun decat o husa personalizata pentru iPhone?

Am luat o poza cu frumosii mei din ziua nuntii, m-am jucat putin cu ea prin efectele de pe site si am sfarsit prin a-i aplica o rama foto simpla care mi s-a parut mie ca intregeste imaginea de basm, pastrand naturaletea. Mai bine, haideti sa va arat cum am procedat. Am intrat pe www.photofancy.ro la sectiunea Editare foto -> Efecte.  Am incarcat poza cu porumbeii si am ales un efect de inramare care mi-a placut mie. Dupa ce am aplicat efectul, facand poza sa arate asa, am apasat pe Utilizeaza Fotografia.

Pasul urmator este Creeaza Produs. Pana aici, treaba cu editatul a fost complet gratuita si poti descarca opera de arta la fel de gratuit. De la acest pas incepem comandarea produsului personalizat cu imaginea aleasa si prelucrata anterior.

Odata selectata crearea unui produs, vom avea mai mule optiuni: tricouri, cani, ceasuri, perne. Alegem de aici ce obiect personalizat dorim sa se realizeze. Eu am ales varianta Husa Smartphone.

In pagina urmatoare vom selecta ce model de husa personalizata dorim(carcasa sau flip) si producatorul si modelul telefonului care va purta husa speciala. Cand am facut selectiile corecte, apasam pe Creeaza acum. Se va deschide o noua pagina din care va trebui sa apasam Selecteaza sub poza noastra.

Pasul urmator este adaugarea produsului in cos dupa ce verificam inca o data sa fie corecta poza si designul husei. Se continua cu pagina de finalizare in care trebuie creat un cont de utilizator in care sa ne inscriem toate datele de contact si de livrare.

Eu am facut comanda pe 24 septembrie si a ajuns astazi, 1 octombrie, ceea ce inseamna cam 3 zile lucratoare. Am primit husa de telefon intr-o cutie, ambalata in punguta sigilata frumos. Cutia continea pe langa produsul comandat si bucatele acelea de „scartaietoare” pe care eu le ador pentru ca feresc produsele care vin prin curier de accidente provocate de neatentie. Am alcatuit o galerie foto cu husa personalizata pentru iPhone5.

Am primit o husa nu doar frumoasa ci si foarte utila. Ea projeaza smartphone-ul de jur imprejur, printr-o carcasa de plastic pentru spatele telefonului, imbracata intr-o mantie de piele ecologica care se continua si peste displayul sau, inchizandu-se simplu dar sigur cu un sistem tip magnet. Husa se deschide ca o carte in care ai acces la toate contactele, jocurile si aplicatiile preferate. Nu vi se pare draguta ideea de a-ti apara telefonul de zgarieturi si lovituri printr-o husa personalizata cu poza ta, poza iubitului sau poate cea a catelului?

Orificiile pentru camera si pentru mufele de conectare sunt la locul lor, permitand acces la toate „gaurile” telefonului, dupa cum se poate vedea si in fotografii. Vei avea un sunet la fel de clar si poze la fel de bune, protejandu-ti in acelasi timp gadgetul pe care ai dat multi bani.

Fateta husei, cea imprimata, este de natura textila, culorile rezultate prin imprimare personalizata fiind foarte vii, fara riscul de a se coji cum se intampla cand imprimarea se face direct pe piele naturala sau sintetica. Suprafata se poate curata usor si exista zero sanse sa capete un aspect zgariat, inestetic.

Partea interioara, cea care intra in contact cu display-ul este prevazuta si cu buzunare pentru carduri sau bani. Materialul este unul moale care sa nu zgarie ecranul smartphone-ului iar cusaturile sunt fine si ele si bine finisate.

Inca de cand am comandat-o, m-a intrebat cineva daca in pret intra si husa sau trebuie sa am husa mea si ce platesc acolo reprezinta doar personalizarea. Sigur ca husa pe care se face imprimarea pozei proprii intra in pretul final. In loc sa dai 40 de lei pe o husa simpla, neagra, urata, mai pui 20 de lei si iti faci o husa unicat, personalizata pe gustul tau si potrivita personalitatii tale, in care iPhone-ul sa se simta confortabil si tu sa te simti admirat.

Nu stiu daca mai era nevoie sa spun ca Mimi  a fost incantata de cadoul meu. Toate colegele i-au admirat protectia pentru telefon. Telefonul fiecarui dintre noi e unic si, ca sa ii sporim unicitatea si sa ii prelungim viata, sa ne bucuram de fiecare data cand il avem in mana si deschidem husa, ar trebuie ca toti sa avem huse personalizate pentru telefoane. Le putem personaliza cu propriile nume, cu o fotografie sau cu un colaj de poze. Depinde de imaginatia si dorinta noastra. De realizare se ocupa Photo Fancy. Si se ocupa bine!

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. S uperb articolul!Idei geniale!Multumim Cristina! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares