Horeca Expert te asteapta in Bacau la Selgros

sfaturi pentru cumpărături mai avantajoase
Daca tocmai ti-ai deschis o afacere in domeniul HoReCa in Bacau cu siguranta vei avea nevoie de diverse echipamente de lucru, mobilier si consumabile care sa satisfaca nevoile clientilor tai.
 
Daca esti in cautare de astfel de articole, gasesti produse Horeca Expert in Bacau, la Selgros. De acolo iti vei putea echipa intreg localul cu itemi care vor spori confortul din localul tau si vor adauga stil incaperilor.
 
Unele articole HoReCa sunt indispensabile intr-o afacere: vorbim aici de aparatura precum frigidere, aragazuri, roboti de bucatarie, expresoare, vitrine de expunere, mese de lucru etc. Tot in aceasta categorie de articole indispensabile pentru o astfel de afacere intra si mobilierul: mese, scaune, rafturi, etajere, balansoare etc. – de toate gasiti in oferta Selgros, la diferite preturi, dimensiuni si stiluri.
 
 
Pe langa articolele acestea, care nu pot sa lipseasca din orice afacere din domeniul HoReCa mai trebuie amintite si consumabilele, care fac experienta clientilor mai placuta. Daca intr-un hotel, clientul va primi papuci de unica folosinta, sampon, sapun, pasta de dinti, sau daca va putea sa isi coasa haina rupta cu trusa de cusut din camera, cu siguranta va aprecia tot ce primeste. Toate aceste auxiliare costa putin si raman in atentia clientilor.
 
Odata ce ai investit in aceste articole HoReCa, trebuie sa ramai informat in legatura cu noile aparitii din domeniu. Deoarece mereu apar noi articole care sa satisfaa si mai bine nevoie clientilor, tu trebuie sa tii pasul cu noutatile – pe acestea le gasesti in revistele cu oferte de la Selgros Bacau; sau te poate ajuta si sa te plimbi putin printre rafturile magazinului, la raionul de menaj si mobilier.

Selgros Bacau
Produse alimentare si nealimentare
Str. Prelungirea Bradului Nr. 135BBacau, 720 089 , RO
Tel: 0234 209 000
Fax 0234 209 199

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares