Facebook dă liber la emoticoane în comentarii

like
Principalul mediu în care țin legătura cu prietenii virtuali este facebook-ul. Vorbesc mult cu prietenele mele pe chat-ul de pe facebook, poate chiar prea mult. Fac parte din categoria oamenilor îndrăgostiți de emoticoanele de pe facebook și de multe ori ele mă ajută sa înlocuiesc un mesaj lung sau să răspund când nu știu cum să răspund.
 
Un cățel care râde, o vulpe care întinde o inimioară, mi se par foarte haioase. Mare mi-a fost bucuria, aseară, când am văzut că facebook a introdus posibilitatea să adaugăm în comentarii emoticoanele preferate, prin simpla apăsare a butonului pentru emoticoane și inserarea smiley-ului preferat.
 
 
De acum comenturile noastre vor fi mult mai vesele și mai colorate. Ce părere aveți? Vă place cum arată maimuțoaiele în comentarii? Nu știu dacă vor exista conturi blocate pentru folosirea lor excesivă, dar, dacă da, al meu va fi printre primele. Deja fac abuz și îmi dau seama de asta dar nu mă pot opri, atât îmi sunt de dragi. Indiferent ce aș avea de spus, mi se pare că un cățeluș, un om de zăpadă sau un puișor, o pot face mai bine printr-o imagine sugestivă.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares