Era nevoie de Floraria Mobila

flori de toamnă
Citeam zilele trecute pe undeva, nu mai stiu pe unde, cum cineva isi punea intrebarea „cu ce cadou a cucerit-o, oare, Adam pe Eva?”. Nu stiu de ce parere sunteti voi, dar eu inclin sa cred ca, desi erau singuri si Adam nu avea concurenta, flori tot trebuie sa ii fi oferit. Mai ales ca erau in Gradina Raiului, pe care o gasim reprezentata grafic ca o gradina cu multa verdeata si flori. Chiar daca cei doi au fost izgoniti de acolo, si noi, ca urmasi ai lor, am fost privati de a trai aceeasi fericire primordiala, bucuria de a primi, darui, mirosi, privi si iubi florile, ne-a fost lasata.
Cele mai mari iubitoare de flori suntem noi, femeile. Barbatii stiu asta si au stiut intdeauna ca niste buchete de flori le pot deschide drumul spre inima noastra. Tin minte, cand eram mica, in fiecare sambata, tata venea de la piata cu sacosa de cumparaturi intr-o mana si cu un buchet de flori pentru mama, in cealalta. Si, da, acelea au fost cele mai frumoase si mai pline de armonie sambete din viata mea. Treptat, florariile clasice, acelea in care te puteai opri la orice colt de strada sa cumperi o floare sau un aranjament floral pentru fiinta draga sau pentru ocazii speciale cum ar fi onomastica, aniversare, 1 si 8 Martie sau chiar o cununie civila, au disparut.
Poate cineva care iubeste femeile si nu a vrut sa sufere ca nu mai primesc flori proaspete si parfumate atat de des, poate cineva care tine la pantofii barbatilor care alftel ar fi fost nevoiti sa strabata jumatate de cartier in cautarea unui buchet de trandafiri pe masura frumusetii iubitei, s-a gandit sa creeze o florarie mobila. Pe sistemul, daca nu vine Mahomed la munte, vine muntele Mahomed, nu pentru ca Mahomed ar fi lenes si nu ar vrea dar nu prea mai are timp, acum nu mai e nevoie sa mergi sa cauti flori, le poti comanda cu doar un click, ca doar traim in era internetului.
O fi epoca internetului, dar florile virtuale nu au farmec. Circula la un moment dat pe internet o gluma de tipul ” – Uite ce frumos ninge afara!  – Da-mi link sa vad!”. Ei bine, nu poti da link cu flori! Florile au parfum, petalele lor au culoare, textura si transmit o anumita emotie! Florile trebuie alese cu grija si oferite intr-un fel anume care sa sporeasca frumusetea lor si emotia primirii lor. Nu e greu sa faci asta, cand poti comanda flori la o florarie online care sa le livreze unde vrei tu, in doar doua ore.
Daca esti genul mai romantic, comanda un buchet cu 19 trandafiri si stabileste ca ele sa iti fie livrate tie, la serviciu sau acasa, ca sa le poti oferi tu insuti iubitei sau sotiei tale! Pana la urma, semnificatia trandafirilor este „dragoste”, si cine ar putea fi mai potrivit decat tine, sa ii intinda o mana calda care ii ofera flori la fel de frumoase ca sufletul si ochii ei. Nu stiu cate inimi nu s-ar lasa atinse de un buchet de trandafiri proaspeti, cu aspectul natural dat de ambalajul simplu compus dintr-un  material textil rosu, in aceeasi culoare cu a cupelor trandafirilor, inchis printr-o funda.
Poti opta sa le trimiti direct la destinatie. Un curier va bate la usa iubitei sau a mamei tale, in doua ore, inmanandu-i florile pe care tu le-ai ales. Slava Domnului, ai de unde alege: buchete de trandafiri, aranjamente cu trandafiri si cale, cosuri tematice cu crini sau orhidee si multe alte idei de surprize florale. Oricine le-ar duce, florile vor fi primite cu drag. Pentru calitatea florilor nu e cazul sa iti faci griji. Floraria Mobila e cunoscuta pentru florile proaspete si serviciile de calitate. Cand zice servicii, includ si curierii care sunt specializati pe livrarea de flori si nu vor trata buchetele ca pe saci cu cartofi.
Uite un aranjament dintre preferatele mele! Aranjamentul este compus din 5 trandafiri, 9 lalale, 3 celosia si verdeata. Combinatia cromatica alb-rosu-verde ma vrajeste iar tranafirii si lalelele sunt florile mele preferate, unde mai pui ca vaza e inclusa si ea in pret, ca tot nu aveam eu vaza alba care sa dea bine. Poate citeste si sotul meu articolul si, cu ocazia asta, as vrea sa ii spun ca nu e nevoie sa faca altceva decat sa aibe bani pe card sau in portofel. Nici nu trebuie sa se dea jos din pat, ca tot e sambata. Asa ca, dragul meu, daca faci parte din randul barbatilor pentru care era nevoie de o florarie mobila, te anunt, cu toata dragostea mea, ca ea exita!  Si, sa stii, ca transportul e gratuit!

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Pai Adam al meu e mai zgarcit 😀 , deci trebuie sa imi fac eu rost de ele. Foarte frumos site-ul , multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares