Daruieste si tu cadouri altfel!

cadouri
A darui e magic si usor. A darui ceva magic e mai greu. Eu incerc mereu sa aleg daruri speciale dar poate nu imi iese intotdeauna. Alegerea cadoului pentru persoanele dragi mie dureaza ceva. Niciodata nu am gasit din prima ceea ce cautam, acel obiect/produs pe care sa il vad si sa zic: „Gata, asta e!”. Nu sunt genul de om care sa cumpere ceva doar ca sa nu se duca la petrecere cu mana goala. Vreau ca atunci cand cineva deschide cadoul de la mine, sa stie de la cine e fara a citi biletelul. Nici de Craciun, nu as oferi niciodata o chestie banala sau, si mai rau, sa le ofer tuturor acelasi lucru. Prefer sa raman fara cozonaci si sa petrec cateva ore pe internet cautand daruri magice prin magazinele de cadouri online.
De curand am gasit un boutique online plin de daruri minunate pentru diferite ocazii. Aici nu mai am problema ca nu gasesc ce imi place si aceea ca nu stiu ce sa aleg pentru ca toate imi plac. De ce? Pentru ca sunt deosebite. Nu-s genul de cadouri pe care sa le gasesti la orice colt de strada, banale, reci. Stiu ca orice as alege, oamenii dragi din viata mea se vor bucura pentru ca, atunci cand primesti un cadou deosebit si inspirat, e clar ca esti deosebit si unic pentru cel care ti l-a oferit.
L-am descoperit cu doar cateva zile inainte de un eveniment important din viata varului meu. Nu mai fusesem invitata niciodata la o petrecere de logodna si stateam si ma intreabam ce cadouri pentru logodna ar fi mai potrivite. Nu cautam un cadou scump, ci unul la care nu s-ar fi gandit nimeni. L-am gasit desi nici eu nu ma gandisem la el. Mi-era cunoscut ca amandoi isi ratacesc mereu cheile si, stiind ca dupa logodna se vor muta impreuna, m-am gandit ca o sa fie si mai grava problema. Asa am ales o cutie de chei din lemn cu aspect antichizat, care sunt sigura ca le-a placut, mai ales ca nimeni altcineva nu le-a oferit vreun cadou asemanator. A fost primul cadou altfel, gasit fara bataie de cap. Sper ca nu-si vor ma rataci cheile niciodata, macar nu cheile catre inima partenerului.
De ziua mamei, am gasit din nou un cadou care i s-a potrivit manusa, practic si deosebit de frumos, in acelasi timp. Ce sa-i oferi unei femei pasionate de cusut si crosetat, decat o cutie pentru accesorii de cusut mare? Era mai mare rusinea, dupa 35 de ani de munca in domeniu, sa isi tina ustensilele de cusut intr-o cutie de pantofi. Si nu ma gandisem niciodata sa ii cumpar un astfel de cadou pentru simplul motiv ca nu stiam ca exista. Eleganta unui cadou din lemn nu o poate egala prea usor alt tip de cadou. Unde mai pui si aspectul vintage si spatiul suficient de mare si bine compartimentat, inchis cu un capac decorat cu „de-ale croitoritului”.
Cand a venit randul colegei mele de birou sa isi serbeze ziua de nastere, mi-am dorit mult sa ii ofer un cadou deosebit de care sa se poata bucura zilnic la birou. Ea imi este foarte apropiata si i-as fi putut oferi si un cadou haios dar m-am gandit ca ar fi mai potrivit ceva clasic dar inedit. Asa am ajuns la aceasta rama foto cu clepsidra, suficient de eleganta si de potrivita pentru a decora un birou rece si stresant si a-l personaliza aducandu-ti oamenii dragi mai aproape.

 

Cred ca „m-am scos” de fiecare data, alegand aceste cadouri ieftine dar de mare efect, pentru femeile sau barbatii din viata mea, pentru diverse ocazii si situatii cum ar fi Craciunul, o logodna, o petrecere de casa noua. Chiar daca sunt practice, lucrurile pot fi si, atunci cand sunt oferite cadou, trebuie sa si fie frumoase. Un set banal de cesti nu va fi primit niciodata cu atata caldura ca un set de ceai cu infuzor, din portelan pictat manual. Detaliile fac diferenta si transforma banalul in special.
Atunci cand cauti cadouri pentru tine si cei dragi, nu te axa pe cadouri scumpe la care s-ar gandi toata lumea! Uite asa, risti sa fii al treilea care ofera un ciorap tematic sau un set de cosmetice. Alege sa fii altfel si sa daruiesti cadouri altfel care sa produca emotii unice!

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Popa Oana-Gabriela
    • 07/11/2017
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare, chiar aveam nevoie. Eram în pana de idei. ?

    1. din ce-am vazut eu pe FB, numai in pana de idei nu esti.

    • Roxana Ranescu
    • 23/10/2018
    Răspunde

    Poti face un cadou special,unicat si de pe pagina mea poate iti place ceva https://www.facebook.com/CadouriAltfelR/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares