Cum trebuie sa fie scaunele de sufragerie perfecte?

masa-living-extensibila
Daca in bucatarie scaunele trebuie sa fie rezistente si sa se curete usor, in sufragerie scaunele trebuie sa indeplineasca alte functii. Bineinteles ca vrem ca ele sa tina mult timp, sa nu scartaie si sa suporte si greutati corporale mai mari. Insa nu aceasta este principala caracteristica pe care trebuie sa o urmarim atunci cand cautam scaune de sufragerie.
In Arad, scaune de toate dimensiunile, tapitate sau nu, realizate din lemn, plastic sau metal, gasesti la Selgros Arad la preturi mici. Uita-te si la raionul destinat industriei HoReCa, s-ar putea sa gasesti si acolo niste articole interesante pentru sufrageria ta.
Care este elementul cheie in alegerea scaunelor pentru sufragerie?
Daca rezistenta nu este intocmai criteriul cel mai important, atunci ramane sa alegem intre practicabilitate si aspect. Scaunele practice si usor de manevrat, care se pot ascunde usor sub masa pentru a face mai mult loc, sunt foarte practice in bucatarie. In general, acolo se gasesc scaune de tip taburet, foarte practice. Cu toate acestea, in sufragerie nu se pot folosi acest gen de scaune; in sufragerie accentul se pune pe aspect!
Scaunele din living trebuie sa completeze restul decorului, fie el modern, clasic, minimalist, vintage etc. Ele trebuie sa contina detalii din restul pieselor de mobilier. De exemplu, daca mobila este facuta din stejar si scaunele pot avea structura de lemn tot din stejar, sau cel putin tapiteria sa aiba aceeasi nuanta.
Se mai poate opta pentru un contrast intre scaune si restul mobilei. Scaunele pot sa aduca o pata de culoare living-ului, sau pot sa completeze un design indraznet si colorat. Cu toate acestea, s-ar putea sa ai nevoie de sfatul unui designer de interior pentru ca rezultatul sa fie pe masura asteptarilor. Nu uitati, in sufragerie accentul se pune pe estetica!

Selgros Arad
Produse alimentare si nealimentare
Calea Radnei Nr. 294 Arad, 310 318 , RO
Tel: 0257 308 000
Fax: 0257 308 199

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares