Cum ne imbracam de Halloween?

semnul-intrebarii
Pentru ca se apropie Halloween-ul, sarbatoare pe care romanii o asteapta cu tot mai mult interes, desi eu nu obisnuiesc sa merg la petreceri tematice, m-am gandit ca v-ar interesa niste tinute casual de zi cu tematica horror de Halloween. Carnavalul de pe Sheinside are mai multe runde si aceasta e prima dintre ele, cea dedicata Halloween-ului.
 
 
O pereche de jeansi Skinny, deschisi la culoare si putin stersi cu cranii brodate in zona genunchiului, ar fi o alegere cuminte de purtat la mall sau chiar la scoala in ziua cu pricina. Blugii se poarta peste tot, fiind comozi si practici iar modelul nu iese atat de tare in evidenta ca sa nu ii poti purta si in alte zile. Sunt blugi cu talie medie, nici prea joasa, nici prea inalta si gasiti masuri de la XS(66 cm in talie) la XXL(86 cm in talie). Pentru detalii despre pret si poza cu spatele jeansilor, click pe poza!
 
 
Cred ca s-ar asorta de minune cu acest pulover mov(purpuriu) cu păianjeni albi, cu maneca lunga, destul de grosut dar scurt in talie pentru a evidentia formele puse in valoare de blugii skinny. Puloverele sunt un must have pentru toamna si, din nou, modelul nu este foarte „horror” si e purtabil in tot sezonul nu doar in ziua de Halloween.
 
Cum fara accesorii nu se cade sa iesim din casa, va propun sa completam tinuta cu aceasta bratara din piele maro decorata cu cap de mort metalic auriu cu pietricele incrustate. Bratara nu e foarte mare, e purtabila pe timp de zi si este ajustabila in functie de grosimea incheieturii mainii prin sistemul de inchidere cu catarama.
 
 
Partea cea mai buna, abia acum vine! Transportul, dupa cum stiti, este gratuit pentru Romania la comenzi mai mari de 30$ si, pana pe 26 octombrie, puteti folosi codul preh30 pentru a obtine o reducere de 30% din valoarea comenzilor cu tematica Halloween.
 

Fashion Lovers

IT IS SHEINSIDE ANNUAL SHOPPING CARNIVAL TIME.

3 Gifts For You !

inpuff.ro

Full Of Surprises!

1,Aha!Spooky Deal!(Oct8-Nov.2)

2,OMG!Endless Surprises!(Nov.3-Dec.1)

3,Whoopee! Upcoming 2015(Dec.2–Jan.3,2015)

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mihaela
    • 10/10/2014
    Răspunde

    Eu de Halloween ma imbrac in regina ca in ultima vreme am inceput sa simt nevoia de maretie 🙂 Iar blugii aia i-as purta la munca.

    • Paola Paola
    • 10/10/2014
    Răspunde

    Eu nu cred in Halloween asa cum nu cred nici in prea mare cheltuiala de Craciun, mi se par niste sarbatori mult prea comerciale si induc consumerismul de unde rezulta bani prea multi pe piata si uite asa apare inflatia 😀 :)) Eu pana de curand am impodobit un ficus de Craciun dar de anul asta cred ca trebuie sa schimb din traditii ca sa creem amintiri noi lui Bibi 😀

    • Popescu Yonela Mihaela
    • 11/10/2014
    Răspunde

    Super blugi sunt perfecti pentru haloween,chiar daca la noi nu prea se organizeaza astfel de petreceri,ma refer la Craiova.

    • Hacman Mariana
    • 11/10/2014
    Răspunde

    Super articole de imbracaminte pentru Haloween!Imi plac blugii,sunt speciali!Cred ca anul acesta ma voi costuma in ,,Alba Ca Zapada”,fiica mea in ,,Tinker Bell” iar sotul meu va fi un ,,print frumos”.

    • Ramona Violeta Barascu
    • 13/10/2014
    Răspunde

    Intru si eu sa-mi aleg tinuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares