Caut ceas Detomaso original pentru relatie de lunga durata

ceasuri bărbați
V-ati gandit vreodata ce ati fost sau ce ati fi putut fi intr-o viata anterioara? Eu sigur am fost ceasornicar ca prea sunt innebunita dupa ceasurile de mana. Prima mea dragoste a fost un ceas de jucarie din plastic roz. De atunci, ceasurile au ramas accesoriile mele preferate si, chiar daca timpul imi e adesea dusman, prin scurgerea lui prea rapida, ceasul care-l masoara imi va ramane intotdeauna cel mai bun prieten.
 
Intr-o dimineata, m-am trezIt cu chef nebun sa imi cumpar un ceas nou. Normal ca trebuia sa fie ceas de firma dar cautam si un pret accesibil pentru un ceas original. Nu stiam de unde sa pornesc cautarea si m-am gandit sa dau anunt. Am scris asa: „Doamna, 30 de ani –  caut ceas de mana Detomaso, neaparat original, la pret accesibil, pentru relatie de lunga durata. Prefer afisajul analogic si cureaua din piele. Astept culori vii si in tendinte. Anuntul se adreseaza numai ceasurilor care vin ambalate in cutie si cu certificat de garantie. Rog seriozitate!”
 
Aproape uitasem de anunt, in ziua cand imi suna telefonul si cineva se recomanda „Buna ziua, sunt Detomaso Viareggio si va sun in legatura cu anuntul”. M-am dezmeticit repede si mi-am dat seama ca era vorba despre anuntul in care cautam ceas. „Uuu, pare a fi italian”, imi zic in sinea mea si il intreb daca semnalmentele lui corespund cerintelor mele. „M-am nascut in Germania si am ajuns in Romania prin CautCeas.ro, acum cateva zile. De cand am iesit din fabrica, mi-am dorit sa gasesc o stapana sigura pe ea si pe dorintele ei. Cand am citit anuntul tau, am stiut ca pe mine ma asteptai. Mecanismul quartz, carcasa din otel inoxidabil si cureaua din piele naturala graiesc de la sine despre capacitatea mea  de a pasi intr-o relatie de lunga durata. Din cate stiu, culoarea mov(sau purpuriu, cum va mai place voua femeilor sa o numiti) e in voga sezonul acesta. Iti ofer un cadran si o curea mov pe care sa le asortezi dupa bunul tau plac tinutelor care sa ma merite. Dincolo de geamul din cristal mineral ultra-rezistent, afisajul analogic ne va ajuta sa numaram zilele, minutele, orele si secundele petrecute impreuna. CautCeas ma livreaza cu tot cu cutie personalizata si certificat de garantie pentru 2 ani; depinde numai de tine si felul cum repecti instructiunile din manualul de utilizare sa ma ai pentru tot restul vietii. Cat despre pret, n-as vrea sa crezi ca ma vand ieftin dar nu pot sa mentionez reducerea de 19% pe care mi-au aplicat-o in perioada asta. Acum, trebuie sa inchid. Un ceas Casio asteapta la rand sa sune pentru un anunt. Ma suni tu, daca te hotarasti sa ne intalnim!”
 
Ramasesem ca la dentist. Am cautat site-ul de unde zicea ca e. Ce loc mai bun sa cauti un ceas decat pe cautceas.ro? L-am gasit acolo in categoria cu ceasuri de dama. Nu ma mintise cu nimic. Tot ce-mi spusese corespundea pozei si reducerea era reala. Era ceasul nou, original, de firma pe care mi-l dorisem. Totusi, ma gandeam ce voi face daca ne vom trezi in fata unei nepotriviri de caracter care sa rezulte din vreun defect pe care nu il pot vedea pe site. In dragoste…totul e posibil. Atunci am vazut ca, daca ceasul pretendent la mana mea nu ma satisface, il pot returna in termen de 15 zile lucratoare. Asta mi-a dat incredere ca oamenii nu se joaca cu ceasurile si cu dragostea noastra pentru ele.
 

L-am pus in cos si mi-am facut cont pe site pentru a-i da ceasului adresa unde trebuie sa se prezinte. A venit in 24 de ore prin curier iar transportul a fost dar de achizitie din partea magazinului. Orice comanda mai mare de 300 de lei primeste cadou taxa de transport care altfel e 10 lei daca produsul e achitat online cu cardul si 18 lei daca plata se face ramburs. Am deschis cu emotie cutia ca sa vad daca ne potrivim. S-a lipit imediiat de mana mea. E un ceas bun si frumos dar si vorbaret. Mi-a povestit totul despre site-ul de unde vine. Stiu toate povestile de dragoste care s-au infiripat acolo intre ceasurile originale si cutii sau ceasuri si bijuterii. Daca stau bine sa ma gandesc, o cutie pentru ceasuri mi-ar trebui si mie dar inca nu am discutat cu Detomaso si nu stiu daca ar fi dispus sa stea in acelasi loc cu fostele mele iubiri Casio si Rothenschild.

 

Esti gelos sau geloasa pe povestea noastra de dragoste? Iti poti construi si tu una cu un ceas pe gustul tau. Alege firma care ti se potriveste mai bine: Casio, Citizen, Detomaso, Fossil, Festina, Guess, Police, Seiko, Timex, Skagen si cauta-l! Sau nu-l mai cauta si mergi la sigur pe CautCeas.ro! Ceasuri de dama si barbatesti cu diferite tipuri de curele si cadrane rotunde, patrate sau dreptunghiulare, sunt in cautare de relatii serioase de lunga durata. Poate chiar ai noroc sa te indragostesti de un ceas din categoria lichidari de stoc sau, daca nu, iti poti permite oricum ceasul preferat pentru ca il poti plati si in rate. Tu cu ce ceas te-ai combina?

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares