Bilantul premiilor de la Vara Bloggerilor

vara2015
Dupa cum stiti deja, sun fana a competitiilor pentru bloggeri si fana a BlogAwards. Scriu cu drag pentru toate campaniile, sau aproape toate, incerc sa scot articole mai bune si cateodata chiar reusesc si rezultatele nu intarzie sa apara. Am castigat pana acum numeroase premii datorita BlogAwards si m-am gandit sa fac un bilant al celei mai recente campanii incheiate: Vara Bloggerilor.
 

De la DTS Travel Agency am castigat o excursie pentru doua persoane, cu mic dejun si transport dus-intors cu autocarul incluse, pentru 5 nopti, in camera dubla, in perioada 08.09-13.09.2014, la Hotel Perla 3*, Nisipurile de Aur, Bulgaria. Pentru ca nu am putut merge eu, le multumesc inca o data ca au acceptat sa pot ceda premiul cuiva apropiat ca sa nu il pierd.

La campania sponsorizata de A2Tech, articolul meu a castigat locul trei si un premiu constand in suma de 150 de lei. Nu e o suma mare dar e utila. Mai mult decat atat, e vorba despre bucuria de a-ti fi recunoscuta munca.

PhotoFancy mi-a apreciat si el articolul si am castigat un loc patru caruia ii corespundea un voucher de 250 de lei de care sa imi personalizez ce obiecte vreau eu la ei pe site. Am ales un ceas de perete personalizat cu fotografiile noastre si am facut si patru cani personalizate cu pozele unor persoane dragi din viata mea.

Magazinul Epilatpro m-a premiat cu un voucher de cumparaturi de la ei de pe site in valoare de 200 de lei. L-am cheltuit cu cap pe incalzitoare, rezerve de ceara, hartie pentru epilat si alte cateva accesorii din domeniu, foarte utile. O parte din produse sunt cele oferite ca premiu pe luna octombrie.

De la PowerLaptop m-am ales cu o curatare gratuita de praf a sistemului de racire a laptopului. Este premiul de care nu am beneficiat inca, din motive personale dar oamenii au fost draguti si mi-au spus ca ma pot duce oricand am timp, ca nu e nici o problema. Voi ajunge curand pentru ca am nevoie de curatarea asta.

SmartProtection mi-a oferit sansa de a primi gratuit un produs de pe site constand intr-o folie de protectie pentru telefon sau tableta. Am ales un kit folie de protectie pentru un telefon Blackberry Q10 si am fost foarte multumita de calitatea lui.

Din partea Quickmobile, pentru locul 1 castigat am primit o bratara Nike Fuel Band, despre care nu va pot spune decat ca varul meu a sarit in sus de bucurie cand a primit-o.

Si, pentru ca am reusit ca, in urma notelor primite la toate campaniile, sa ma clasez pe locul doi in clasamentul general, am castigat si o tableta e-Boda din partea BlogAwards.

Nu am scris toate astea ca sa ma laud pentru ca de obicei nu imi place sa fac asta. Am postat pentru a va deschide pofta de bloggereala si pentru a multumi pentru premiile castigate care mi-au adus multa bucurie. Eu cred ca nu e rau deloc, nu?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares