Zhao nu suporta grasii si concursomanii

Zhao Facebook

Later Edit: se pare ca motivul este altul si nu suncile mele: au fost sterse comentariile celor care au concursuri pe timeline si apoi blocati acei oameni care totusi i-au distribuit maretul videoclip. Da, sunt hater pentru ca nu suport genul de om care se crede Dumnezeu pe Pamant. Si nu o sa sterg postarea pentru ca nu vreau si pentru ca nu are un regulament si nici nu a anuntat participantii ca le-a anulat sansele. Da, sunt concursomana, sunt vanatoare de concursuri si cum mai vreti voi. E interzis prin lege? Nu particip cu doua conturi sau trei pe acelasi nume, cum fac altii, si mi se pare normal sa imi joc orice sansa.

Pe paginile de facebook ale Red Clover Media si Zhao, un artist de exceptie despre care putina lume stie… a fost organizat un concurs avand ca premiu o trotineta. Normal ca stiu ca sunt grasa si nu ma plimb cu trotineta dar poate am un nepot sau o prietena careia sa i-o ofer. N-am vazut nici un regulament care sa imi spuna ca e interzisa participarea grasilor. Dau like, dau share concursului si ma inscriu. Acum, like este dat, share-ul exista, comentariul e sters si eu blocata pe pagina. Motivul cred ca este acelasi din comentariul pe care il vedeti in poza. Domnul nu suporta grasii. Mi se falfaie de concursul lui dar voi avea grija sa distribui peste tot si la toata presa sa vada toata lumea ce caracter are marea frumusete.

Am sa va rog sa nu intrebati cine e acest om. NU il stiu. Am avut curiozitatea sa ascult ce canta si nu mi-a placut. Cu toate astea, nu sunt eu in masura sa il judect sau sa ii judec publicul. Fiecare are dreptul sa faca ce vrea, sa cante si sa asculte ce vrea, atata timp cat nu ii jigneste pe restul oamenilor. Spuneti-mi, va rog daca sunt eu paranoica: te trezesti cu un comentariu sters si blocat pe pagina dupa ce dumnealui posteaza un comentariu in care ne da de inteles ca grasii nu au ce cauta in concurs pentru ca trotineta se adreseaza celor care au sub 100 de kg.

As minti sa spun ca nu ma simt rusinata de aspectul meu fizic dar nu suport sa ma judece cineva prin prisma acestui lucru. Cu atat mai putin cu cat, nu e vreun  artist de renume international din cale afara de frumos si talentat.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares