Tinuta de toamna de inspiratie Tex

haine tex
Cri, cri, cri, toamna gri
Banuiam ca ai sa vii
Si, de toamna, eu mi-am luat
De la Tex de imbracat.
Din Carrefour le-am cumparat
Si tinuta mi-am creat:
Ieftina si in tendinte
Fara alte consecinte!
Sa nu-mi spuneti cate dintre voi v-ati trezit saptamana asta, cand s-a lasat frigul peste capitala ca, desi aveti dulapul plin de haine, nu stiti cu ce sa va imbracati din hainele pe care le aveti pentru sezonul rece. Banuiesc eu ca multe. Si mai grav e ca unora le-au ramas si mici hainele din primavara. Hai, sa nu cobesc! Mai bine sa nu zicem ca nu ne mai incap. Ne convine mai bine sa spunem ca sunt demodate. Ori, cu tricouri si sandale nu prea mai merge sa ne pornim la drum dimineata. Ce e de facut? Un drum la Carrefour.
Ce facem acolo? Atacam colectia de haine de toamna de la marca Tex. Tex este marca proprie Carrefour si, spre deosebire de alte marci proprii ale altor magazine care se concentreaza exclusiv pe pret sa fie cat mai mic si atragator si ne ofera haine in stiluri invechite, Tex imbina preturile accesibile cu materialele de calitate, rezultand hainute moderne, care corespund tendintelor actuale din lumea modei. Tex inseamna atitutine, stil si confort. Hainele marca Tex se adreseaza tuturor, indiferent de sex sau varsta, tocmai pentru ca acopera cam toate stilurile vestimentare: gasim aici haine si incaltaminte sport, haine si pantofi casual si basic, lenjerie intima, pijamale pentru intreaga familie.
colectia de tricouri Tex
Pijamaua Tex

 

De fiecare data cand ma duc la cumparaturi, imi fac drum si pe raionul cu hainute si mai pun in cos un tricou pentru sotul meu sau o pereche de blugi pentru mine. Are tricouri de la Tex pe care le poarta de doi ani si „se tin” bine. Imprimeurile rezista bine, cusaturile nu cedeaza; mai pe scurt: calitate la preturi mici. Si de data asta am ochit niste lucruri frumoase si la moda in catalogul cu produse Tex si am decis sa ma joc putin cu ele si sa alcatuiesc o tinuta inedita. Priviti ce-a iesit!
Ca ingrediente de baza de la care am pornit, avem asa: un bucata jacheta bej de dama, model matlasat, fix cum se poarta in sezonul toamna-iarna 2014, una bucata jacheta tricotata de dama, ca tot e tricotul materialul vedeta al sezonului despre care vorbim si una bucata jeans pentru femei model Boyfriend tot de la marca Tex.
jacheta de dama marca Tex
Jeans dama BoyFriend Tex
Jacheta dama tricot marca Tex
M-am gandit la o reteta feminina si de efect si m-am apucat sa asezonez cu alte produse ca sa imi fac o tinuta in care sa ma simt bine si sa arat bine. Cum blugii si jacheta nu prea au note de feminitate, m-am gandit sa adaug un pantof cu toc si varf ascutit pe o culoare purpurie spre rosu-burgund(cel putin asa o vad eu ca, in materie de culori, noi femeile putem sa ne contrazicem o zi intreaga). Pentru un plus de mister si de dulceata in tinuta dar si pentru a ne feri capetele de intemperii, am adaugat o palarie cu boruri ceva mai ample mergand pe purpuriu si albastru indigo.  O geanta indigo, supra-dimensionata, cum ii sta bine unei femei ocupate si toata ziua pe drumuri, in care e musai sa gasim un ruj rosu, in aceeasi nuanta burgund care e un must have cand vine vorba de machiajul acestei toamne, ar trebui sa intoarca si ea priviri. Asezonam totul cu o bratara bej simpla si cred ca suntem gata sa iesim pe usa.
Nu e musai sa va placa tinuta mea. Gasiti aici poze cu produsele Tex si aici catalogul Tex -colectia de toamna 2014. Va puteti crea alte tinute sau chiar puteti alege din cele gata create de creatorii colectiei. Oricum ar fi, portofelul nu va fi foarte afectat insa voi veti fi foarte apreciate pentru hainutele de calitate pe care le purtati.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares