SmartProtection.ro – folii de protectie pentru orice device

folii de protectie
Numai cine nu si-a dorit enorm un smartphone sau o tableta si nu a fost nevoit sa economiseasca bani luni intregi sau sa se roage sa il primeasca in dar, e nepasator in privinta gadgetului din buzunar sau din geanta. Noi, restul romanilor de rand, stim ca atunci cand ne achizitionam un telefon inteligent sau o tableta noua, trebuie sa cumparam si folie de protectie si huse pentru a ne asigura ca le pastram functionale si cu aspect intact cat mai mult timp.

 

Povestea incepe cu un telefon pe care l-am primit cadou anul trecut de Craciun. Am cautat folie de protectie pentru ecran pentru un Nokia Lumia 930 mai multe zile si, cand am gasit intr-un magazin, intr-un colt de oras, nu era acolo tipul care trebuia sa monteze folia. Ar fi trebuit sa revin a doua zi dar am cumparat-o asa si m-am gandit ca o montam noi acasa ca nu poate fi greu. Problema a fost ca am primit doar folia fara alte accesorii despre care am aflat mai tarziu ca ne-ar fi fost necesare pentru un montaj corect. Mult prea tarziu: dupa ce o lipisem deja si stramba si cu bule de aer prinse pe sub ea. Atunci mi s-a pus pata si am inceput sa caut online.

Imi povestise cineva despre noile folii inteligente Smart Protection pentru telefoane(click pentru preturi si comenzi) si le-am gasit pe un site care se numea exact asa smartprotection.ro. Mi-am comandat la un pret bun protectie fullbody adica in acelasi pachet folie si pentru ecran si pentru spatele telefonului. Nici un pret nu e prea mare cand vine vorba de aspectul si durata de viata a telefonului iubit. Numai daca ma gandesc de cate ori l-am aruncat in geanta cu cheile la un loc, la cum a cazut el pe asfalt si a si „patinat” putin de mi se oprise inima in loc, ma felicit ca mi-am cumparat folia asta smart. De ce e smart? Toate foliile protejeaza dar nu la fel. Aceasta este revolutionara, fiind folosita si in domeniile militar, automobilistic si spatial datorita proprietatii uimitoare de „auto-vindecare”. Mai pe romaneste, alte tipuri de folii pentru telefoane, se deterioreaza rapid, capata un aspect demn de trecerea prin doua razboaie mondiale, devin neclare si trebuie sa le schimbi. Folia Smart Protection isi revine uimitor dupa zgarieturi, pastrandu-si mereu aspectul ca nou si protejand telefonul timp indelungat. De montat pe telefon, am montat-o singuri pentru ca de data asta am avut tot ce ne trebuia; este usor de instalat folosind accesoriile incluse in pachet gratuit: microfibra, card de instalare (smart squeegee), spray. Toate sub numele si logo-ul Smart Protection.

Kit folie Blackberry Q10: folie Full-body(display si spate), spray de curatare, microfibra, instructiuni de utilizare, card pentru scoaterea bulelor de aer

La vreo doua luni, verisoara mea si-a cumparat un iPhone 5S si s-a dus cu el sa ii monteze folie dar s-a intors fara. Nu vrusese sa comande de unde ii spusesem eu ca ea o vroia atunci pe loc. Degeaba i-am spus eu ca nu dureaza nici 24 de ore pana o primeste acasa prin curier. Norocul ei a fost ca nu i-a convenit pretul. Ii cerusera cam multi bani pe o folie care nu promitea nimic. Era genul de folie pe care o iei de pe site-uri din afara la 1 dolar si o vinzi aici cu cat nu face. Am comandat si pentru ea pe site-ul meu o folie iPhone 5S Ultra Smart Protection. Ultra Smart Protection (sticla securizata) este o protectie speciala care are in componenta sticla tratata termic si chimic pentru a proteja display-urile telefoanelor impotriva socurilor si zgarieturilor absorbind efectiv impactul. Nu va imaginati o sticla de jumatate de centimetru lipita pe telefon. E foarte subtire si nu afecteaza in nici un fel senzitivitatea ecranului smartphone-ului. Pe langa asta, nu raman nici amprentele acelea enervante ca pe alte folii protectoare. Daca la inceput am crezut ca testul din filmuletul de mai jos e doar poveste, dupa mai bine de jumatate de an in care telefonul a luat cateva cazaturi din buzunarul de la piept direct pe gresia din receptia unde lucreaza, ne-am convins ca e cea mai buna folie anti-soc. Aceasta folie din sticla securizata(tempered glass)compusa dintr-un strat extrem de subtire de sticla si unul de silicon, e intacta, si-a pastrat transparenta si nici nu a modificat culorile display-ului in mod vizibil.

Acum doua luni, sotul meu si-a achizitionat un telefon Cosmote Smart Xceed pentru care a cautat folie protectoare in ziua achizitiei si nu a gasit. Tot ce i se putea oferi erau huse-sacut. La ce serviciu are el, toata ziua murdar pe maini si pe sub masini, era suficient sa il foloseasca 2-3 zile asa ca sa arate ca si cum ar avea doi ani. M-am intors pe smartprotection.ro unde vazusem folii  pentru toate modelele de telefoane si folie pentru tablete dar nu am gasit nici aici folie protectoare pentru telefonul lui.. Eram putin dezamagita dar mi-am revenit cand am vazut ca daca am nevoie de o folie pentru un model de telefon care nu exista pe site, o pot cere si ea va fi realizata in 24 de ore. Asta am si facut si am solicitat si o folie pentru display-ul aparatului nostru foto. Stiam ca daca am comanda de peste 60 de lei nu platesc transportul si oricum vroiam de mult timp sa montam folie si pe camera foto dar nu stiam de unde sa luam exact dimensiunea aceea si cum sa o lipim acasa.

Fiti sinceri si recunoasteti cati dintre voi cheltuiti bani pe display nou sau carcasa noua pentru telefon sau chiar il abandonati total dupa nici un an de la achizitie, pentru ca nu va mai place cum arata? Acelasi lucru se intampla cu toate device-urile care au display neprotejat: am un GPS in care nu mai vad nimic din cauza zgarieturilor de pe ecran, un laptop al carui display e si el zgariat si o tableta pe care, din cauza zgariturilor, „l” se transforma in „t” si textul devine greu de citit.

Daca tii la gadgeturile tale, protejeaza-le aplicandu-le folie de protectie! Cheltuielile mici sunt binevenite pentru ca te scutesc de cheltuieli mari pe care nu ti le permiti. Asa cum, in domeniul medical, e mai bine sa previi decat sa tratezi, si in materie de device-uri e mai bine sa protejezi ecranul si carcasa decat sa fii nevoit sa dai banii pe altele. Nu va speriati daca nu gasiti folie pentru modelul vostru nou de smartphone pentru ca SmartProtection are ac de cojocul lui, pardon, folie pentru display-ul lui. Sa va mai spun ca au deja pe site folie de protectie pentru iPhone6? Nu s-a inventat inca smartphone-ul pe care SmartProtection sa nu il poata proteja.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Stoica claudia
    • 05/04/2016
    Răspunde

    Chiar sunt bune am si eu la telefonul meu

      • cristina
      • 06/04/2016
      Răspunde

      ma bucur ca ai telefonul protejat

  1. Eu am folie de protectie pe toate dispozitivele, chiar si pe camera foto. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares