Cea mai buna solutie pentru epilare definitiva acasa

oferta epilatoare ipl philips
Nu stiu ce parere aveti voi despre teoria evolutiei care sustine ca noi, oamenii, ne inrudim cu maimutele, dar eu tind sa ii dau crezare, mai ales in zilele in care ma apuc sa ma epilez. In vreme ce parul de pe cap cade zilnic desi ii aplic tratamente care de care mai costisitoare, parul din alte zone trebuie muncit intens ca sa se lase dat la o parte. Asta e pe sistemul „oglinda, oglinjora, cine e cea mai paroasa maimutica din tara?”
O vreme am dat vina pe ovarele polichistice, apoi am inceput sa ii reprosez bunicii ca seman cu ea si de aia am asa recolta bogata. Acum mi-am dat seama ca nici nu mai conteaza cauza, important e efectul de care vreau sa scap. Cand vad vedetele pe la televizor ca una vrea silicoane, una nas gen Michael Jackson, alta isi scoate coastele ca sa aiba talie de viespe, le invidiez ca astea sunt singurele lor probleme.
Mie nu imi pasa nici de nas(chiar daca nu e perfect si inca i se mai spune borcanel), nici de sanii prea mici; eu atata vreau: sa scap de parul nedorit. Nu ma feresc de nimeni. Am un par destul de negru si cu radacini adanci si puternice, extins mai mult sau mai putin pe majoritatea partilor corpului(incluzand aici si pilozitatea faciala).
 oferta epilatoare ipl philips
Sa nu credeti ca nu am incercat in fel si chip sa scap de el. Am luat inclusiv anticonceptionale minune de la care nu am vazut cine stie ce rezultate, am apelat pentru vreme la electroliza(pentru fata si axila) dar era foarte costisitoare si dureroasa. Mi-am comandat un anume tip de aparat de electroliza pentru acasa si un epilator care promitea epilarea definitiva. Le luasem din strainatate si lampa m-a tinut foarte putin asa ca am renuntat sa mai sper ca o sa faca vreo minune. M-as fi dus si la niste sedinte de epilare cu laser dar, asa cum unii dintre voi stiti, eu nu ies singura din casa din cauza unor tulburari de panica si am tot amanat sa il car pe sotul meu dupa mine.
Dau intr-o zi peste o reclama pe internet la un epilator cu IPL(lumina intens pulsata) si, manata de curiozitate, dau click pe ea. Nu am avut nici o secunda intentia de a-l cumpara. Vroiam doar sa vad ce promite, gandindu-ma ca sigur e un alt aparat despre care vanzatorul spune ca e ieftin si pentru care trebuie sa cumperi dupa asta lampi de te doare buzunarul. Ma uit la el si vad ca nu e IPL e HPL. Asta a fost primul detaliu care m-a facut sa zabovesc pe site. Se pare ca noua tehnologie Home Pulsed Light face epilarea definitiva la domiciliu mult mai accesibila. Daca va spun ca e primul epilator definitiv pentru acasa care nu necesita consumabile, v-am captat atentia? Asa credeam si eu! Investitia initiala in achizitia aparatului este singura. Nu ai nevoie de lampi de schimb. Durata de viata a unui astfel de epilator este de 50000 de pulsuri, ceea ce s-ar traduce in vreo cinci ani de functionare(conform producatorilor si cam trei ani conform marturiilor pe care le-am gasit pe internet).

Click pentru a vedea oferta saptamanii la epilatoare cu IPL pentru epilare definitiva nedureroasa!

Tehnologia pe baza de lumina pulsata folosita in indepartarea a parului este construita plecand de la teoria phototermolizei selective. Mai pe scurt, energia optica este folosita pentru a dezactiva cresterea parului iar pentru asta firul de par trebuie sa absoarba energia din lumina si sa o transforme in caldura. Epilatorul cu IPL ii da lumina de care are nevoie sau mai bine zis de care avem noi nevoie, pentru ca el sa dispara.
Din categoria epilatoare ieftine cu IPL, cel mai bun si mai recomandat de catre femeile din lumea intreaga este aparatul Silk’n Glide pe care il gasiti AICI!
epilare definitiva acasa

Dupa cat am cheltuit in trecut pe aparate pentru epilare, era evident ca nu ma iau dupa reclama si ca ma apuc sa scormonesc internetul in cautare de pareri si review-uri despre epilatoarele IPL. Cele mai multe date despre experientele in utilizarea lor le-am gasit pe bloguri din Franta si majoritatea frantuzoaicelor le-au dat unda verde.

    • da rezultate pe orice tip de piele, indiferent de culoarea pielii sau textura firului de par(o tanara frantuzoaica, „mandra posesoare” de par enervant de inchis la culoare si tepos, spunea ca in trei luni de utilizare, nu a scapat complet de par dar numarul firelor s-a redus cu 40% ceea ce pentru mine ar fi o minune).
    • avand impulsurile reglabile(nu toate aparatele), se poate folosi pe ori parte a corpului(axile, zona inghinala, brate, picioare, fata, spate, umeri si piept), atat de catre femei cat si de catre barbati.
    • ultilizarea nu este deloc dureroasa(asa cum e la epilarea cu ceara, cu epilatorul care smulge firul de par sau cu electroliza)
  • dupa utilizare, nu lasa rani sau arsuri: rar in cazul pielii foarte sensibile poarte persista doua ore o roseata

Epilatorul cu IPL este cel mai avansat dispozitiv de indepartare a parului fabricat pentru uz casnic existent pe piata si ofera rezultate rezultate care in trecut erau obtinute numai in cabinetul unui medic. Oferind pana la 50.000 de impulsuri cu o dimensiune punct care trateaza 3 cm², mi se pare ideal pentru zonele delicate ale corpului! In afara de viteza este reglabil intre 1 impuls pe secunda la 1 impuls la 3,5 secunde, in functie de nivelul de energie.

Din ceea ce am reusit eu sa aflu, acest epilator este cea mai buna solutie pentru epilare definitiva acasa. Imi surade ideea de a scapa de parul nedorit definitiv, in confortul propriei locuinte, la un pret accesibil. Cat de curand voi scapa de sedintele dureroase si enervante de epilare cu ceara. Durerea, ca durerea ca m-am invatat sa o suport, dar e obositor sa te epilezi singur cand ti-e rusine sa te duci la un salon si frustrant sa vezi ca dupa o ora de genuflexiuni si abdomene tot ti-au scapat cateva fire de par si altele au ramas pe sub piele. Ca sa nu mai spun ca dupa 3 saptamani,.. apare „recolta” noua. Eu vreau sa scap definitiv de par.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anamaria Pop
    • 07/02/2015
    Răspunde

    Buna, ti-ai achizitionat aparatul?

    • VASILE
    • 24/03/2015
    Răspunde

    mias dori un aparatul

    • VASILE
    • 24/03/2015
    Răspunde

    mias dori un aparatul

    • Mioara
    • 12/07/2015
    Răspunde

    mi-am cumparat si eu aparatul. Am citit la instructiuni ca trebuie sa-l lasi sa creasca 1-2 mm si apoi sa-l epilezi. asa am facut,dar dupa ce ma epilez parul cade pe momen sau treptata? poate sa ma lamureasca cineva!?

      • Larisa
      • 29/08/2015
      Răspunde

      As vrea sa mi spui si mie , daca afli. Daca treptat sau pe loc. Multumesc

    • gutu adriana
    • 03/09/2015
    Răspunde

    hey!!ai luat aparatul??e bun??sau ne chinuim in continuare cu ce avem deja?

    • mony ramona
    • 05/09/2015
    Răspunde

    Cum sa imi cumpăr si eu epilatorul????

      • Ana
      • 20/03/2016
      Răspunde

      Daca doresti, te pot ajuta cu detalii. Si eu am epilator IPL si e foarte fain. 🙂

        • Zoica Anca
        • 04/04/2016
        Răspunde

        Te rog sa-mi dai si mie cateva detalii despre functionare si rezultate.
        Vreu sa cumpar unul si nu stiu ce sa fac.

        • Zoica Anca
        • 04/04/2016
        Răspunde

        Te rog sa-mi dai si mie cateva detalii despre functionare si rezultate.
        Vreu sa cumpar unul si nu stiu ce sa fac.

        • Nicoleta
        • 17/05/2016
        Răspunde

        Buna. Am vazut postarea ta, te rog sa imi zici si mie cate ceva despre epilatorul tau. Ce marca este, de unde l ai luat, cat costa si in primul rand esti multumita?

        • Alexanda
        • 12/02/2017
        Răspunde

        Buna . Din cate citesc pe Instrucțiunile de la aparatul meu trebuie sa te razi cu lama inainte . Daca m am taiat( stim cu toate tăieturile acelea mici din zona inghinală) il folosesc , sau mai astept o zi?

        1. eu stiu ca nu se foloseste deloc pe rani. Ori te faci si evizi zonele, ori astepti sa se vindece.

    • Gabi
    • 05/09/2015
    Răspunde

    Buna. Interesanta postare. Ceva mi-a atras atentia mai mult decat epilatorul HPL. Spui despre un epilator prin electroliza pe care l-ai achizitionat, dar nu il folosesti. Te referi la acel model „One Touch”, electroliza prin galvanizare, cu insertia unui ac in folicul? Ma intereseaza sa cumpar un astfel de aparat, dar din pacate nu stiu de unde. Sau cum. Am vazut ceva pe E-Bay, sau Amazon, dar nu stiu daca e bine sa iau unul folosit.. si de oricine, poate fi infectat cu HIV, ori.. nici nu vreau sa imi imaginez. Ori nu stiu daca, sau de unde, pot sa cumpar ac nou macar. Daca ai mai multe detalii despre acest subiect, te rog din suflet sa le impartasesti. Mersi. Te pup.

    • Lamiita P
    • 03/04/2016
    Răspunde

    Macar din punctul asta de vedere sunt si eu o norocoasa dar ma pun in pielea celor care au aceasta problema sa imi dau seama cat e de neplacuta. Daca rezultatele sunt cele dorite, eu zic sa scapi de stresul asta si sa iti iei aparatul.

      • cristina
      • 06/04/2016
      Răspunde

      Aoleu, tu esti ca mama? Ai 3 fire si te plangi ca esti neepilata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

98 shares