Pregatite pentru alte reduceri?

hanorac cu imprimeu floral

De fiecare data cand imi propun sa nu mai cumpar nimic, Sheinside arunca iar cu reduceri in mine, ca u soi de dracusor care ma ispiteste cu haine ieftine si frumoase, ca sa nu pot spune „nu”. De data asta e vorba de o reducere la reducere. Nu e greseala de tastatare.Mai pe scurt, dupa ce ca a pus o multime de fuste, bluze, rochii, jachete si bijuterii la reducere, ma ispiteste si cu niste coduri de reducere suplimentara: markdown30 pentru a obtine o reducere de 30% la o comanda cu valoare mai mare de 100 de dolari, markdown35 pentru un discount de 35% dintr-o comanda minima de 150$ sau markdown40 pentru a scadea 40% din valoarea cosului final de peste 200$. Comenzile fiind de peste 30 de dolari, transportul e gratuit inclusiv pentru Romania. Sa cumparam, zic!

Un hanorac cu imprimeu vesel cu floricele care sa imi faca diminetile reci mai placute, mi-ar cam trebui. Din bumbac si cu un mesaj de incurajare „Get over it”, pare alegerea perfecta pentru zilele in care vreau sa ma ascund sub gluga.

Mai am o bluza alba cu un fel de franjurei, perfecta pentru vara viitoare. E cam sexy dar e frumoasa tare si nu ma lasa inima sa nu mi-o cumpar.

inpuff.ro

O geaca alba matlasata cum se poarta in sezonul toamna-iarna, musai sa fie si ea adaugata in cos. E foarte tinereasca si imi place ca fermoarul se inchide pana sus si nu ramai cu gatul descoperit.

New Markdowns for fashion lovers!
30% OFF OVER $100

35% OFF OVER $150

40% OFF OVER $200

Hurry up to start your new purchase on Sheinside!!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares