Periajul este mai important decat pasta de dinti

periuță de dinți
Nu sunt eu genul care isi ingrijeste dintii cat ar trebui in sensul de spalat de trei ori pe zi si utilizat ata dentara zilnic dar incerc sa ii mai pastrez o vreme. Am schimbat pana acum vreo trei medici stomatologi in sapte ani. Unul imi recomandase o anumita pasta de dinti, altul alta. Ajunsa la al treilea medic, am intrebat din nou ce pasta de dinti e mai buna, pe care imi recomanda sa o folosesc si ce tip de periuta de dinti e recomandat sa utilizez. Raspunsul pe care l-am primit, cred ca a fost cel mai realist.

Mi s-a spus ca nu conteaza atat de multa ce pasta de dinti folosesti, cam toate au aceleasi proprietati chiar daca producatorii se incapataneaza sa spuna ca una albeste si alta innegreste(ca o gluma). Periuta de dinti ar fi ceva mai importanta, in sensul ca trebuie sa fie potrivita gingiilor tale, sa fie suficient de rigida pentru a curata dintii, fara a leza gingia. In privinta pastei de dinti, nu mi-a recomandat nici una, mi-a spus ca e buna oricare si ca, pentru a evita cariile si alte afectiuni dentare, e mai important sa executi un periaj corect.Prin urmare, mai putin conteaza daca te speli cu C sau cu B, important e sa te speli pe dinti adoptand un periaj dentar corect. Puteti sa va spalati si cu pasta de dinti de doua mii de euro, daca doar o puneti pe periuta si dati de doua ori cu ea in stanga si in dreapta. Haideti sa verificam impreuna daca ne periem dintii in mod corect:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • HOSSU CLAUDIA
    • 14/09/2016
    Răspunde

    MIE CE MI-A MAI BUNA PASTA DE DINTII MI SA PARUT SENSODYNE ALBEA DINTII IMI TRECEA CHIAR SI DUREREA DE MASEA.APOI URMEAZA LACALUT ERA BUNA NU PREA ARE GUST BUN DAR ISI FACEA TREABA.SI PARODANTAX ESTE BUNA .RESTUL SINT LA FEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares