Elefant.ro face vraji cu parfumuri originale?

parfumuri originale nina-ricci-nina-fantasy
Parfumurile nu sunt niste lichide cu miros placut pe care sa le folosim ca sa vada lumea ca le avem sau, si mai grav, ca sa acoperim niste mirosuri neplacute. Parfumurile le folosim pentru ca suntem constiente de puterile lor magice si de transferul de magie dinspre ele spre noi, atunci cand ne intalnim. Pe sotul meu l-am cucerit acum opt ani cu un parfum. Cel putin asa imi spune el mereu. Poate ca exita surzi care nu pot sa-ti auda glasul; poate ca exista orbi care nu-ti pot vedea zambetul, dar nasul nu inseala niciodata. El primeste adierea unui parfum, il descompune chimic, trimite o parte creierului care analizeaza notele de varf si semnificatiile lor si o alta parte o trimite inimii. Cand rezultatele celor doua analize coincid, atunci explodeaza mireasma iubirii.
 
Se poate spune ca parfumul meu de atunci, m-a ajutat sa il cuceresc sau l-a vrajit pentru mine. Poate ca ochi ar mai fi avut pentru alta, dar nasul m-a ales pe mine. Cand prietena mea cea mai buna s-a intors in tara, n-am mai avut acces asa de usor la licoarea parfumuta pe care ea mi-o trimitea regulat din tara ei adoptiva; m-am temut pentru ca stiam ca o vraja nu tine o viata daca elementul fermecat dispare. Nu eram dispusa sa o las sa se rupa. M-am gandit ca vrajile pot fi reinnoite si am cautat un parfum nou original care sa-i transmita ca sunt aceeasi femeie vesela, romantica, visatoare dar jucausa in acelasi timp, de care se indragostise cand nasul sau facuse cunostinta cu esarfa mea verde.

 

Alegerea mea a fost acest parfum Nina Ricci. L-am comandat online de pe site-ul pe care mi-l recomandase prietena mea si l-am primit in 24 de ore. Altii joaca totul pe o carte; eu am jucat totul pe un parfum dar am castigat jocul. Reactiile au fost pozitive la contactul narilor sale cu noul meu parfum. In mintea mea, magazinul acela cu parfumuri online vindea parfumuri magice, capabile sa vrajeasca, sa farmece un barbat, atingandu-i inima intr-un fel in care o lenjerie intima sau o rochie sexy nu o poate face. In realitate, magia sta in orginalitatea si calitatea parfumurilor si a capacitatii florii sacrificate pentru obtinerea esentei, de a-mi imprumuta din frumusetea ei. Daca n-ati inteles inca, Elefant.o nu lucreaza nici cu magie alba, nici cu magie neagra. N-are nici o legatura cu lumea oculta. Doar eu il consider magic.

 
  • E magic pentru ca licorile din sticlutele pe care ei le ambaleaza si le livreaza la timp, starnesc si intretin sentimente magice. Parfumurile de dama sau barbatesti, fie ele bestseller-uri, noutati, parfumuri la promotii promotii sau  parfumuri in editie limitata, sunt ca un descantec pentru stare de bine, ajutandu-ne corpul si mintea sa depaseasca stari si sa capete puteri noi.
  • E magic pentru trucurile pe care le face aruncandu-si din cand in cand bagheta cu reduceri peste diverse parfumuri pentru femei sau pentru barbati, facand parfumurile originale mai accesibile cumparatorilor, inclusiv mie.
  • E magic pentru ca vinde si produse pentru machiaj si produse de ingrijire care, acompaniate de esentele de parfum, ne sporesc frumusetea si increderea in noi. Fata, corpul, mainile, picioarele, parul unei femeie isi vor gasi aici produse care sa le rasfete.
  • E magic pentru ca stie ca parfumul nu se foloseste pentru imbaiat si nu se aplica pe tot corpul, asa ca vinde si cosmetice parfumate cu aromele preferate. Deodorante, mini parfumuri, aftershave-uri si lotiuni de corp danseaza printre parfumurile noastre preferate.
  • E magic pentru ca strange la un loc parfumuri originale de la branduri foarte mari, semnate de designeri celebri. Aici gasesti parfumuri Antonio Banderas, Aquolina, Avril Lavigne, Azzaro, Boucheron, Britney Spears, Bruno Banani, Burberry, Bvlgari, Cacharel, Calvin Klein, Carolina Herrera, Chanel, Chevignon, Chloé, Chopard, Christian Dior, David Beckham, Davidoff, Diesel, Dolce&Gabbana, Donna Karan, Dsquared, Elizabeth Arden, Escada, Exclamation, Feromon, Ferrari, Giorgio Armani, Givenchy, Gloria Vanderbilt, Gucci, Guerlain, Hermes, Hugo Boss, Issey, Miyake, J.Del Pozo, Jean Paul Gaultier, Jennifer Lopez, Jil Sander, JOOP!, Kenzo, Krizia, La Perla, Lacoste, Lancome, Lanvin, Laura Biagiotti, Lolita Lempicka, Max Mara, Mexx, Mont Blanc, Moschino, Naomi Campbell, Nina Ricci, Paco Rabanne, Prada, Puma,Ralph Lauren, Revlon, Roberto Cavalli, Rochas, Salvador Dali, Salvatore Ferragamo, Shiseido, Slava Zaitsev, Tabac, Thierry Mugler, Trussardi, Valentino, Versace, Vivienne Westwood, Yves Saint Laurent.
Ca sa raspund la intrebarea din titlu, elefant.ro nu face vraji dar ne farmeca privirea cu sticlutele de parfum al caror design pare desprins din povesti cu palate de clestar, ne farmeca spiritul cu incredere, ne umple corpul de prospetime. Poate ca nu parfumul e cel care l-a fermecat pe sotul meu, ci atitudinea pe care parfumul mi-a insuflat-o. Vrajile sunt pentru creduli. M-am convins intre timp ca ele nu exista. Dar exista ceva mai important: armele de seductie. Parfumul e cea mai importanta arma de seductie, o arma care te face puternica si capabila de orice. Atunci, nu mai ai nevoie de vraji.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • gutu adriana
    • 03/09/2015
    Răspunde

    „Parfumul e cea mai importanta arma de seductie, o arma care te face puternica si capabila de orice. Atunci, nu mai ai nevoie de vraji.”..frumos!!
    asadar recomanzi parfumurile de pe elefant.ma batea gandul sa iau ceva de la ei ,dar nu prea eram sigura ca sunt ok parfumurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares